x4r7s Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Καλησπέρα σας, Αγόρασα την μητρική Gigabyte 880GMA-UD2H η οποία έχει 4 slots για μνήμες και αγόρασα επίσης 3 μνήμες των 2 gb η καθεμία. Η απορία μου είναι αν οι 2 από αυτές θα δουλεύουν σε dual channel ή θα γυρίσουν σε single λόγω της τρίτης. Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας εκ των προτέρων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redbill80 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Θα σου τρεξουν σε single.Μην νομιζεις,δεν θα παρατηρησεις και καμια σημαντικη διαφορα αν ηταν ολες σε dual. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stm00192 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Καλησπέρα σας, Αγόρασα την μητρική Gigabyte 880GMA-UD2H η οποία έχει 4 slots για μνήμες και αγόρασα επίσης 3 μνήμες των 2 gb η καθεμία. Η απορία μου είναι αν οι 2 από αυτές θα δουλεύουν σε dual channel ή θα γυρίσουν σε single λόγω της τρίτης. Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας εκ των προτέρων. Με ποια λογική ακριβώς αγόρασες τριπλό κιτ μνήμην για σύστημα που δεν υποστηρίζει triple channel!? Αποστολή από ZTE-BLADE με το Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
x4r7s Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Βασικά δεν είναι κιτ. Έχω ήδη 1 στικ των 2 gb ram και αγόρασα 2 ακόμη ίδιας μάρκας και μοντέλο των 2gb το καθένα. Και λέω άμα τα βάλω και τα 3 πάνω τι θα γίνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Ε παρε ακομη ενα να εχεις 4 να δουλευει κιολας το dual channel. Και ελπιζω να εχεις 64αρια windows. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
x4r7s Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Εννοείται ότι τα "έχω" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.