Προς το περιεχόμενο

Προβλημα στους υποτιλους.

Costas00F

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα παιδια,εχω το εξης προβλημα. Γραφω ταινια στο dvd με το ConvertxToDvd βαζω υποτιτλους κανονικα και οταν τελειωνει το γραψιμο και το βαζω στο dvd player μου τους βγαζει αλαμπουρνεζικα τι κανω λαθος????

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπερα παιδια,εχω το εξης προβλημα. Γραφω ταινια στο dvd με το ConvertxToDvd βαζω υποτιτλους κανονικα και οταν τελειωνει το γραψιμο και το βαζω στο dvd player μου τους βγαζει αλαμπουρνεζικα τι κανω λαθος????

Δοκιμασες απο το DVD player να αλαξεις τις ρυθμισεις γλωσσας υποτιτλων;Εχεις πειραξει καθολου τις ρυθμισεις του ConvertxToDvd;

Στο convertx απλα εβαλα εκει που λεει για υποτιτλους ελληνικα και τιποτα αλλο,τωρα στο dvd player δεν μπορω να αλλαξω την γλωσσα επειδη μια γλωσσα μου βγαζει τα ελληνικα δηλαδη και τα βγαζει αλαμπουρνεζικα.

Στο convertx απλα εβαλα εκει που λεει για υποτιτλους ελληνικα και τιποτα αλλο,τωρα στο dvd player δεν μπορω να αλλαξω την γλωσσα επειδη μια γλωσσα μου βγαζει τα ελληνικα δηλαδη και τα βγαζει αλαμπουρνεζικα.

Μεσα στα Settings μπες και οχι απο το κουμπι των υποτιτλων.Αν δεν γινεται τιποτα βαλε το Convert στις default ρυθμισεις και ξαναδοκιμασε.

Ασε να ξαναδοκιμασω.

Και στο pc που το εβαλα τωρα το ιδιο κανει ειναι με το encoding που ειναι το προβλημα..

Οι υποτιτλοι που βαζεις ειναι srt;Τους δοκιμασες πριν την κωδικοποιηση αν παιζουν σωστα;

Εκανα απεγκατασταση τωρα αλλα εχω σπαταλησει τα μισα dvd μου και τιποτα δεν εκανα! Και στο λαπτοπ το ιδιο κανει! Ρε γαμω την τρελλα μου..Τι μπορει να πηγαινει λαθος?

Βασικα μην τα γραφεις σε dvd.Αποθηκευονται στον υπολογιστη αν δεν τα γραψεις.Μην χαλας αδικα δισκακια.Αγγλικα windows εχεις;

Βρηκα αυτα τα οποια ελπιζω να βοηθησουν αυτη τη φορα εδω Link και εδω Link .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...