drm Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Έστω ότι έχω ένα project σε Visual Studio 2010 (πχ ένα web application) το οποίο έχει link σε ένα αρχείο εκτός του φακέλου του project (και του solution). (Το link γίνεται με Add -> Existing Item ... -> Add as link αντί για add) Η ερώτηση είναι η εξής: Υπάρχει κάποιος build-in μηχανισμός που να μπορεί να αντιγράψει όλο το project σε έναν άλλο φάκελο βάζοντας μέσα και το linked αρχείο ? Αυτό το θέλω για να μπορώ να παραδόσω το project σε αυτόν που μου το ζήτησε, χωρίς να πρέπει κάθε φορά να ψάχνω τι dependencies έχω.. Επίσης, υπάρχει αντίστοιχος μηχανισμός για ένα solution ? Ευχαριστώ πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
παπι Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Εχεις πολλα αρχεια που δεν ειναι στο solution dir; Τι να πω, δοκιμασε με copy στο custom build step Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drm Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Για την ώρα είναι λίγα τα αρχεία, αλλά θέλω να αυτοματοποιήσω στην διαδικασία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_tasos Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Είσαι σίγουρος πως δεν τα έχει μεταφέρει κάπου μέσα στο solution folder, π.χ. στο root της εφαρμογής; Αν η φυσική θέση του αρχείου βρίσκεται εκτός του root του web application δεν γίνεται να λειτουργεί το link στο αρχείο. Και ο κώδικας που έφτιαξε το visual studio τι λέει; τι δίνει για path; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drm Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Είσαι σίγουρος πως δεν τα έχει μεταφέρει κάπου μέσα στο solution folder, π.χ. στο root της εφαρμογής; Ναι είμαι σίγουρος ότι όταν κάνω link το αρχείο παραμένει εκεί που ήταν (εκτός του root της εφαρμογής). Αν η φυσική θέση του αρχείου βρίσκεται εκτός του root του web application δεν γίνεται να λειτουργεί το link στο αρχείο. Το Visual Studio διαφωνεί μαζί σου. To link λειτουργεί μία χαρά όπως και η εφαρμογή (τρέχει κανονικότατα) Και ο κώδικας που έφτιαξε το visual studio τι λέει; τι δίνει για path; > <ItemGroup> <Compile Include="..\..\res.cs\DAL.cs"> <Link>DAL.cs</Link> <CopyToOutputDirectory>Always</CopyToOutputDirectory> </Compile> Με το CopyToOutputDirectory κατά το publish αντιγράφει το αρχείο μέσα στο project αλλά δεν κάνει update το link σε κανονικό include - βέβαια είναι ένα σημαντικό βήμα, καθώς πλέον όλα τα αρχεία είναι εκεί, απλά θέλουν να γίνουν remove τα linked και μετά κανονικό add. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_tasos Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Είχα στο μυαλό μου αρχεία τύπου jpg, js, css, κτλ. και για πράγματα που γενικά βάζεις στην html. Οπότε γράψε λάθος... Να ρωτήσω όμως γιατί κάνεις add as link και όχι κανονικό add; Για να μην έχεις το ίδιο αρχείο αντιγραμμένο σε π.χ. 5 διαφορετικά project και είναι δύσκολη η ενημέρωση του; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drm Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Ναι - έχω κάποια .cs αρχεία που τα χρησιμοποιώ σε αρκετά projects γιατί περιέχουν κάποια utilities τα οποία τα γράφω ταυτόχρονο, οπότε έχοντας μόνο ένα αρχείο και links σε αυτό αρκεί να κάνω τις αλλαγές μία μόνο φορά.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_tasos Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Θα μπορούσες να έχεις ένα project τύπου class library και εκεί να είναι όλα τα utilities σου. Μετά σε κάθε νέο σου solution κάνεις add existing project και βάζεις ένα reference στο dll του library. Προσωπικά αυτήν την προσέγγιση χρησιμοποιώ για τις δικές μου κοινές functions. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drm Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Ναι, αλλα και πάλι, όταν θέλω να δώσω ένα project σε κάποιον (όχι μόνο το compiled αλλά όλο τον κώδικα για να μπορεί να συνεχίσει την δουλειά) θα πρέπει να του δίνω και το class library project, και να του εξηγώ πώς να το κάνει import. - Εκτός και εάν υπάρχει κάποιος αυτοματισμός που δεν τον έχω βρει ακόμα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.