Προς το περιεχόμενο

Ερωτηση για case

vaggelisp7406

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα και παλι. Παιδια θελω να παρω αυτο το case http://www.coolermaster.com/product.php?product_id=16

Μπορειτε να μου πειτε ποσο θα στοιχισουν τα μεταφορικα για Αθηνα απο καποιο νησι?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν το εχεις βρει ηδη το κουτι (απο οτι καταλαβα θα στο στελει καποιος απο καποιο νησι) τοτε μιλα με τον πωλητη με ποια εταιρεια θα στο στειλει και μπες στο site της για να δεις ποσο κοστολογουν (παει αναλογα με το βαρος)Παντωε με κουριερ δεν συμφερει.Μπορεις να του ζητησεις να το στειλει με ΚΤΕΛ ή το βαζει στο καραβι και πας Πειραια να το παρεις ή με καποια μεταφορικη.

Εκει που κοβουν τους λες τι θελεις να στειλεις και σου κοβουν αποδειξη.Τωρα δεν θυμαμαι και πολλα,πριν χρονια ειχα στειλει ενα μικρο δεματακι και μου ειχαν παρει 9 ευρω.Ειναι και τερας το κουτι!

Κόβεις εισιτήριο φορτοτικης 6 ευρω είναι! Το βάζεις απλά μέσα και το παραλαμβάνει το άτομο που έχεις βάλει όνομα παραλήπτη..

Sent from my iPhone using Insomnia

Κόβεις εισιτήριο φορτοτικης 6 ευρω είναι! Το βάζεις απλά μέσα και το παραλαμβάνει το άτομο που έχεις βάλει όνομα παραλήπτη..

Σωστος ,εχω στειλει και εγω ετσι και δεν υπηρξε κανενα προβλημα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...