Προς το περιεχόμενο

Gay parade υπο την αιγιδα του δημου Αθηνας στις 4 Ιουνιου

ioannnis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 502
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μήπως εννοείς parade???

Το κοσμοσυρροή το καταλαβαίνω το απ όλο τον κόσμο δεν το πιάνω, ελληνική πατέντα είναι το όλο νταβαντούρι??

Όπως και να έχει, υποκρισίες...

Δημοσ.

Nαι, parade(παρελαση), το διορθωσα.

Δεν ειναι ελληνικη πατεντα, ειναι παγκοσμια. Θα ερθουν gay απ ολο το κοσμο.

Γιατι υποκρισιες?..

Δημοσ.

Ε εφόσον δεν είναι ελληνική πατέντα δεν βλέπω τον λόγο για τον οποίο ο οποιοσδήποτε θα έκανε ολόκληρο ταξίδι για να δει κάτι το οποίο προσφέρει και η δική του χώρα χωρίς αισθητές διαφορές.

Φυσικά και μου φαίνεται υποκριτικό.Είναι αυτός τρόπος να δείξουμε ότι δεχόμαστε το διαφορετικό?Διοργανώνοντας ένα φεστιβάλ το οποίο όχι μόνο τονίζει την (υποτιθέμενη) διαφορετικότητα(είναι όπως το γεγονός ότι οι υποψήφιοι στις εκλογές είναι υποχρεωμένοι να έχουν γυναίκα στο ψηφοδέλτιό τους ας πούμε...)αλλά δίνει το δικαίωμα στον κάθε κομπλεξικό να βγει στο δρόμο και να ξεσπάσει πάνω σε ανθρώπους που τέλος πάντων βρίσκουν μια ευκαιρία να εκφραστούν ελεύθερα και μη μου πείτε ότι δεν ξέρετε τουλάχιστον έναν άνθρωπο που θα πάει μόνο και μόνο για να σπάσει πλάκα.Άσε που γίνεται και για πολιτικούς λόγους (φυσικά).Τώρα δεν το τραβάω και πιο πέρα γιατί θα μου πάρει και λίγη ώρα...

Δημοσ.

Το gay parade απ οτι ξερω ειναι διεθνες happening και γινεται σε πολλες χωρες. Η Ελλας φετος θα επενδυσει λεει σε αυτον τον σεξοτουρισμο.

Δημοσ.

Μμμ ωραία!Σε λίγο θα δω τους πολιτικούς μας να πουλάνε και τα παιδιά των πολιτών στο δρόμο, όπως γίνεται σε άλλες ανεπτυγμένες περιοχές του κόσμου τούτου π.χ Χονγκ Κονγκ...όλα τα είχαμε σαν χώρα ο σεξοτουρισμός μας έλειπε...

Εντάξει υπερβάλω, αλλά δεν ξέρω τι να πω πια...

Δημοσ.

Χθες ήταν το Νιτζα parade σε διάφορες πόλεις,με την απεργία δεν καλύφθηκε απο τα κανάλια,μόνο μερικές φωτογραφίες κυκλοφόρησαν

Ninja+parade.jpg

_41893504_ap416tiberias.jpg

Αργότερα όλοι οι Νίτζα μαζεύτηκαν σε καφέ στο θησείο όπου ένας δαιμόνιος ρεπόρτερ κατάφερε να τους απαθανατίσει

1224421165_bda94ba680.jpg

Δημοσ.

μη μου πεις οτι μετα απο το καφε πηγανε για κοντρα με τα υποβρύχια?

Έχουμε και δουλειές, δεν είμαστε χασομέρηδες :rolleyes: :P

Δημοσ.

Χθες ήταν το Νιτζα parade σε διάφορες πόλεις,με την απεργία δεν καλύφθηκε απο τα κανάλια,μόνο μερικές φωτογραφίες κυκλοφόρησαν

Ninja+parade.jpg

_41893504_ap416tiberias.jpg

Αργότερα όλοι οι Νίτζα μαζεύτηκαν σε καφέ στο θησείο όπου ένας δαιμόνιος ρεπόρτερ κατάφερε να τους απαθανατίσει

1224421165_bda94ba680.jpg

Ουμπεριά. Κλαίω.

Δημοσ.

Όλα τα χαμε ....αυτού του είδους οι παρελάσεις μας έλειπαν....

και ειδικά στην πλατεία Κλαυθμώνος....που σε λιγάκι θα ξαναγίνονται εκεί τα πράγματα απ όπου και πήρε το όνομα της...

και επίσης δεν το καταλαβαίνω αυτό....επειδή είναι gay το πανηγυρίζουν για ποιό λόγο?

Δημοσ.

Κοσμοσυρροη απ ολο το κοσμο αναμενεται στη πλατεια Κλαυθμωνος στις 4 Ιουνιου.

και πολλα αυγα κλουβια. ναναι καλα τα "γνωστα μπαλκονια" που μας δινουν αριστες συνθηκες στοχευσης

και επίσης δεν το καταλαβαίνω αυτό....επειδή είναι gay το πανυγηρίζουν για ποιό λόγο?

για να προκαλεσουν . αλλα δεν φταινε οι λουγκρες .. αυτοι που προμοταρουν το ολο σκηνικο θελουν λιγο προβιο επισης

Δημοσ.

και πολλα αυγα κλουβια. ναναι καλα τα "γνωστα μπαλκονια" που μας δινουν αριστες συνθηκες στοχευσης

egg.jpg

Αυγά,γιατί ο Έλληνας νοιάζεται για το τι βάζει ο συν-έλλην στον κώλο του

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...