Προς το περιεχόμενο

Gay parade υπο την αιγιδα του δημου Αθηνας στις 4 Ιουνιου

ioannnis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξερω αυτο που ειναι το πιο πιθανο, οχι το πιο παραλογο που υποστηριζεις εσυ.

Σου εξηγησα πολλες φορες οτι δεν εχω καμμια ανασφαλεια, ουτε τραγικη ουτε καν ξωφαλτση. Τα αυτονοητα σου λεω, μπας και προσγειωθεις. Εσυ απ την αλλη, προσπαθεις να προσομοιωσεις και να προσαρμοσεις τους παντες στην ιδιαιτεροτητα σου και στην συνακολουθη περιεργη αντιληψη που εχεις αναπτυξει για τη ζωη: οτι δηθεν ολοι πουλανε τη τιμη τους για το χρημα, οτι πουλανε και τη μανα τους κλπ.

Ξανα σου λεω οτι οι στρειτ πορνοσταρς παιζουν στρειτ. Και ξανα σε καλω εαν ξερεις περισσοτερους απο 2-3 που παιζουν και γκει ταυτοχρονα να τους αναφερεις. Ονοματα, οχι υποθεσεις. Επιπλεον εισαι και παραλογος, αν ο στρειτ πληρωνεται για στρειτ, γιατι να παει στο γκει με την ιδια πληρωμη, για ποικιλια?

Οσο επιμενεις να φορας παρωπιδες ασφαλως και δεν θα εχει νοημα η συζητηση. Δες τα πραγνατα πιο σοβαρα και αντικειμενικα και δεν θα χασεις;) Υπαρχουν ενα σωρο αλλα θεματα που μπορουμε να συζητησουμε περι γκει, οχι ομως την τοσο εξτρημ φιλοσοφια σου, που ουδεις ακολουθει...

+2

(Γιατι πατωντας την πρασινη βλακεια μπορω να βαλω μονο +1.)

Αστον, αυτος νομιζει οτι ολοι μας λιγο ή πολυ εχουμε γκει ριζες....

Ο πορνοσταρ(αντρας) επαγγελματιας για λιγα χιλιαρικα δεν θα κανει γκει σκηνες. Με τιποτα!

Ελαχιστοι ισως κανουν αν και πολυ δυσκολο το κοβω.

Οπως καθε αντρας γνωριζει το να παμε με εναν αλλο αντρα δεν ειναι δυσκολο. Ειναι ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ. ΠΛΗΡΩΣ ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΟ και απεχθες για την συντριπτικη πλειοψηφεια.

Και αραγε υπαρχει και τιμη για αυτο? Το χρημα πολλα κανει οποτε θα υπαρχει για μερικους, ισως και για τους περισσοτερους. Αλλά η τιμη μαλλον ειναι πολυ μεγαλη.

Προσωπικα σε 1 εκατομμυριο για μια φορα θα ελεγα οχι. Σε 3 εκατομμυρια θα αρχιζα να το σκεφτομαι. :mrgreen: :shock:

Θα ειχε ενδιαφερον να ακουστουν τιμες και απο αλλους. Αλλά σοβαρες, οχι οι γνωστες "φορουμιστικες" στα πλαισια της πλακας.

Οποτε τοξοβολε επειδη εσυ νιωθεις καπως, μην νομιζεις οτι και εμεις νιωθουμε εστω και στο 1% ετσι.

Καμια σχεση! ΑΗΔΙΑΖΟΥΜΕ επαναλαμβανω και μόνο με την σκεψη.

• Απαντ. 502
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ναι αυτο ειναι.Δλδ ναι αυτο ακριβως.το εχεις βρει.

Παμε καλα βρε παιδια?Τι δεν καταλαβαινετε απο οτι λεω?Ανεξαρτητα εαν εσυ αηδιαζεις η οχι η σεξουαλικοτητα ειναι διαφορετικο θεμα απο την σεξουαλικη συμπεριφορα.Το οτι καποιος ειναι στρεητ ΔΕΝ επαιτε οτι δεν εχει κανει η δεν θα κανει γκει σεξ ποτε στην ζωη του,ασχετα εαν για σενα ειναι ακατορθωτο,αδυνατο,αηδιαστικο γουατεβερ.Εισαι ενας κ ειμαστε τουλαχιστον 3 δις οι αρρενες αυτου του πλανητη κ ολοι ειμαστε διαφορετικοι ανθρωποι με διαφορετικες προσωπικοτητες.

Δημοσ.

ναι αυτο ειναι.Δλδ ναι αυτο ακριβως.το εχεις βρει.

Παμε καλα βρε παιδια?Τι δεν καταλαβαινετε απο οτι λεω?Ανεξαρτητα εαν εσυ αηδιαζεις η οχι η σεξουαλικοτητα ειναι διαφορετικο θεμα απο την σεξουαλικη συμπεριφορα.Το οτι καποιος ειναι στρεητ ΔΕΝ επαιτε οτι δεν εχει κανει η δεν θα κανει γκει σεξ ποτε στην ζωη του,ασχετα εαν για σενα ειναι ακατορθωτο,αδυνατο,αηδιαστικο γουατεβερ.Εισαι ενας κ ειμαστε τουλαχιστον 3 δις οι αρρενες αυτου του πλανητη κ ολοι ειμαστε διαφορετικοι ανθρωποι με διαφορετικες προσωπικοτητες.

Επιβεβαιωνεις 100% το quote που μου εκανες και ειπα!!

Παμε καλα? Οσο και αν θελεις αυτο να ισχυει που εβαλα σε bold, ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ! :eek:

Αν καποιος ειναι στρειτ, τοτε η επιθυμια του ειναι να πη@@@ει γυναικες ΜΟΝΟ!

Αν καποιος του δωσει 1 δις ευρω για να γινει για μια νυχτα γκει και να παει και με αντρα τοτε οκ, ισως το κανει.

Αν καποιος περασει καποιο τραβελι αντρα, για γυναικα και παει μαζι του και το καταλαβει αργα, τοτε παλι εχουμε μια περιπωση που αντιτιθεται με αυτο που σου λεω.

Αν καποιος εχει πιει τα παντα και δεν ξερει τι κανει και παλι μπορει να παει με αντρα και παλι δηλαδη εχουμε μια περιπωση που αντιτιθεται με αυτο που σου λεω.

Αλλα συνειδητα και ασυνειδητα, οι επιθυμιες μας ειναι να πηγαινουμε με γυναικες ΜΟΝΟ! Και με την σκεψη και μόνο να παμε με αντρες μας πιανει κρυος ιδρωτας.

Α και οσο για το διαφορετικες προσωπικοτητες, δεν εχει καμια σχεση!!

Ο στρειτ λεγεται στρειτ για εναν λογο. Οτι ειναι στρειτ. Και η προσωπικοτητα του μπορει να ανηκει στους δολοφονους, στους φιλοζωους, σε αυτους που κρεμανε σκυλια επειδη γαυγιζουν, στους αγιους ανθρωπους, στους οξυθυμους, κλπ, αλλά θα παραμενει στρειτ.

Δημοσ.

Έχω βάρδια νύχτα(μόλις έπιασα..) και έλεγα μακάρι να ναι μέσα Τοξοβόλος και λοιποί να περάσει η ώρα. Και μπαίνω και το last post είναι πριν 5 λεπτά :D

Δημοσ.

Επιβεβαιωνεις 100% το quote που μου εκανες και ειπα!!

Παμε καλα? Οσο και αν θελεις αυτο να ισχυει που εβαλα σε bold, ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ! :eek:

Αν καποιος ειναι στρειτ, τοτε η επιθυμια του ειναι να πη@@@ει γυναικες ΜΟΝΟ!

Αν καποιος του δωσει 1 δις ευρω για να γινει για μια νυχτα γκει και να παει και με αντρα τοτε οκ, ισως το κανει.

Αν καποιος περασει καποιο τραβελι αντρα, για γυναικα και παει μαζι του και το καταλαβει αργα, τοτε παλι εχουμε μια περιπωση που αντιτιθεται με αυτο που σου λεω.

Αν καποιος εχει πιει τα παντα και δεν ξερει τι κανει και παλι μπορει να παει με αντρα και παλι δηλαδη εχουμε μια περιπωση που αντιτιθεται με αυτο που σου λεω.

Αλλα συνειδητα και ασυνειδητα, οι επιθυμιες μας ειναι να πηγαινουμε με γυναικες ΜΟΝΟ! Και με την σκεψη και μόνο να παμε με αντρες μας πιανει κρυος ιδρωτας.

Α και οσο για το διαφορετικες προσωπικοτητες, δεν εχει καμια σχεση!!

Ο στρειτ λεγεται στρειτ για εναν λογο. Οτι ειναι στρειτ. Και η προσωπικοτητα του μπορει να ανηκει στους δολοφονους, στους φιλοζωους, σε αυτους που κρεμανε σκυλια επειδη γαυγιζουν, στους αγιους ανθρωπους, στους οξυθυμους, κλπ, αλλά θα παραμενει στρειτ.

Καλα,οκ μπορω να γραψω πολλα για την ανθρωπινη συμπεριφορα,ομως με κουρασες τωρα...Κυριως γιατι εχω περασει πολυ καιρο να την παρατηρω.

Τεσπα θα δωσω τοπο σε αυτο.Δεν εχει σημασια,οσο κ να αναλωνομαστε το μεσο δεν βοηθαει οπως επισης κ οτι ολοι δεν ειναι το ιδιο ανοιχτοι για να ακουσουν.

Δημοσ.

Καλα οκ,εγω μπορει να μην ξερω προσωπικα τον καθε αντρα πορνοσταρ στον πλανητη,οπως υποθετω τους ξερεις εσυ τοσο καλα για να ξερεις ακριβως τι εχουν κανει στην καριερα τους (για να μην ξεχασω οτι προφανως γνωριζεις κ ολους του ''ιδιωτες'' αντρες ανα την υφηλιο κ γνωριζει εαν κανουν γκει σεξ η οχι) αλλα απο τα λιγα που ξερω πιο καλα πληρωνει το γκει πορν για αντρες πορνοσταρ.Ειπαμε.

Απο την αλλη γιατι να μην μπουμε στην δικη σου προβληματικη λογικη να μου δωσεις ολα τα ονοματα τον στρεητ πορνοσταρ που ξερεις με σιγουρια οτι δεν εχουν κανει γκει σκηνες.Αλλα με σιγουρια να το ξερεις (ξεχασα τα ξερεις καλα τι λεω τωρα).

Μιλας μιλας μιλας κ λες για μενα λες κ με ηξερες απο χθες.Απο εξτρημ φιλοσοφια μεχρι οτι να ναι ενω εγω απλα (δεν θα το πω σε δουλευω διοτι ακουγετε καπως :mrgreen: ) ας πουμε παω με την λογικη σου για να σου δειξω οτι αυτα που λες ειναι μια ακυροτητα.Κυριως ως προς οτι αδυνατεις να καταλαβεις οτι ΑΛΛΟ η σεξουαλικοτητα κ ΑΛΛΟ η σεξουαλικη συμπεριφορα.Με λιγα λογια οσο σιγουρος εισαι εσυ για το ποιος στρεητ πορνοσταρ εχει κανει γκει σκηνες αλλο τοσο ειμαι κ γω.

Με απλα Ελληνικα ρε παιδακι μου μηπως κ το πιασεις.Το οτι εισαι στρεητ ειτε ''πολιτης'', ''ιδιωτης'',''υπολοχαγος'' ,πορνοσταρ η οτιδηποτε ΔΕΝ αποτελει εγγυηση για το εαν η οχι εχεις κανει ποτε στην ζωη σου γκει σεξ.Ποσο πιο απλα να το πουμε δλδ :mrgreen: Μα ποσο?? B)

Ναι, εγω ασχολουμε με τον χωρο του πορνο(σαν θεατης) και γνωριζω. Ελαχιστοι ειναι αυτοι που παιζουν σε διπλο ταμπλο.

Εξαλλου υπαρχουν sites με βιογραφικα απ οπου μπορει κανεις να ενημερωθει για την καριερα καποιου.

Μιλαω για σενα και σε κρινω βασει αυτων που λες, φυσικα. Αμφιβαλλεις οτι αυτα που λες ειναι εξτρεμιστικα?

Κατα τα αλλα, με καλυψε ο AnOldFriend.

Δημοσ.

Οχι Τζονι.Αυτα που λεω ειναι απλη απαντηση στην δικη σου εξτρημ λογικη.Αυτο δεν μπορεις να καταλαβεις κ τσιμπας!Ενα καθρεπτης σου γινομαι τοσες μερεςB) Με πιανεις τωρα? :devil:

Δημοσ.

Εγω εξτρημ λογικη?!...:lol: :lol:

Tι το εξτρημ ακουσες απο μενα, πεσμου σε παρακαλω.

Στη ζωη μου δινω παντα μαχες κατα των extreme καταστασεων, ξερεις...

Μη θεωρεις πως οποιος κανει συζητηση μαζι σου τσιμπαει κατι. Απλωνεις συνηθως δολωμα?:)

Δημοσ.

Εγω εξτρημ λογικη?!...:lol: :lol:

Tι το εξτρημ ακουσες απο μενα, πεσμου σε παρακαλω.

Στη ζωη μου δινω παντα μαχες κατα των extreme καταστασεων, ξερεις...

Μη θεωρεις πως οποιος κανει συζητηση μαζι σου τσιμπαει κατι. Απλωνεις συνηθως δολωμα?:)

ναι βλεπεις το ''2-3'' στρεητ πορνοσταρ εχουν κανει γκει σκηνες ,το οτι γνωριζεις ολο τον χωρο του πορνο ,το οτι ξερεις τι κανει ο καθε ''ιδιωτης'' κοκ,ειναι νορμαλ καθημερινη λογικη :mrgreen:

Ασε κ το υφακι το οποιο αντεγραψα αμεσα μηπως κ την ακουσεις.

Η ανθρωπινη συμπεριφορα πολυ απλα δεν μπορει να προσεγγιζεται επιφανειακα κ εκει η ενσταση μου.Το τι καποιος εχει μια αλφα σεξουαλικοτητα δεν μας ενημερωνει επαρκως για την σεξουαλικη συμπεριφορα που εχει ακολουθησει καποιος με το ιδιο φυλο.Τα δυο ειναι ασχετα.Οποτε λοιπον το οτι ειναι καποιος στρεητ ειτε πορνοσταρ ειτε ''ιδιωτης'' δεν δινει εγγυηση οτι δεν εχει κανει η δεν θα κανει γκει σεξ.

Δημοσ.

ναι βλεπεις το ''2-3'' στρεητ πορνοσταρ εχουν κανει γκει σκηνες ,το οτι γνωριζεις ολο τον χωρο του πορνο ,το οτι ξερεις τι κανει ο καθε ''ιδιωτης'' κοκ,ειναι νορμαλ καθημερινη λογικη :mrgreen:

Ασε κ το υφακι το οποιο αντεγραψα αμεσα μηπως κ την ακουσεις.

Η ανθρωπινη συμπεριφορα πολυ απλα δεν μπορει να προσεγγιζεται επιφανειακα κ εκει η ενσταση μου.Το τι καποιος εχει μια αλφα σεξουαλικοτητα δεν μας ενημερωνει επαρκως για την σεξουαλικη συμπεριφορα που εχει ακολουθησει με το ιδιο φυλο.Τα δυο ειναι ασχετα.Οποτε λοιπον το οτι ειναι καποιος στρεητ ειτε πορνοσταρ ειτε ''ιδιωτης'' δεν σημαινει οτι δεν εχει κανει η δεν θα κανει γκει σεξ.

Υφακι φιλαρακο εχεις εσυ, εγω μιλαω απλα τη γλωσσα της λογικης. Εσυ απ τη αλλη θες να περασεις την εξτρημ εικονικη πραγματικοτητα σου, η οποια περιστρεφεται συνεχως και παρασιτικα γυρω απο την ιδιαιτεροτητα σου. Σεβομαστε την ιδιαιτεροτητα σου αλλα δεν θα μας επιβληθει κιολας.

Αφου ειναι πραγματι ελαχιστοι οι στρειτ πορνοσταρ που παιζουν και γκει, τι πρεπει να κανουμε δηλαδη? Να αλλαξουμε τη πραγματικοτητα για να προσαρμοστουμε στις επιθυμιες σου?.. Ειναι εξτρημ η απλη αναφορα της πραγματικοτητας? Σε προκαλεσα να πεις ονοματα... δεν ειπες κανενα. Διοτι δε γνωριζεις απο το χωρο, υποθεσεις κανεις μόνο. Εγω τον γνωριζω το χωρο και τον παρακολουθω 25 χρονια. Αυτο με κανει εξτρημ?

Ολοι ξερουμε οτι ο "ιδιωτης" δεν θα πουλησει την ανδρικη του τιμη για λιγα ευρω. Το εξτρημ ειναι να πεις οτι θα το κανει(οπως και το λες).

Τα θεματα της ανθρωπινης συμπεριφορας υπο το πρισμα της ψυχολογιας δε νομιζω οτι εισαι σε θεση να τα εμβαθυνεις, ευχαριστως βεβαια να τα συζητησουμε αρκει να απαλλαχτεις απο τις εξαλλοσυνες σου και τις extreme θεωριες που προσπαθεις να επιβαλλεις.

Δημοσ.

Τα θεματα της ανθρωπινης συμπεριφορας υπο το πρισμα της ψυχολογιας δε νομιζω οτι εισαι σε θεση να τα εμβαθυνεις

Είναι ψυχολόγος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...