Προς το περιεχόμενο

Gay parade υπο την αιγιδα του δημου Αθηνας στις 4 Ιουνιου

ioannnis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 502
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Υφακι φιλαρακο εχεις εσυ, εγω μιλαω απλα τη γλωσσα της λογικης. Εσυ απ τη αλλη θες να περασεις την εξτρημ εικονικη πραγματικοτητα σου, η οποια περιστρεφεται συνεχως και παρασιτικα γυρω απο την ιδιαιτεροτητα σου. Σεβομαστε την ιδιαιτεροτητα σου αλλα δεν θα μας επιβληθει κιολας.

Αφου ειναι πραγματι ελαχιστοι οι στρειτ πορνοσταρ που παιζουν και γκει, τι πρεπει να κανουμε δηλαδη? Να αλλαξουμε τη πραγματικοτητα για να προσαρμοστουμε στις επιθυμιες σου?.. Ειναι εξτρημ η απλη αναφορα της πραγματικοτητας? Σε προκαλεσα να πεις ονοματα... δεν ειπες κανενα. Διοτι δε γνωριζεις απο το χωρο, υποθεσεις κανεις μόνο. Εγω τον γνωριζω το χωρο και τον παρακολουθω 25 χρονια. Αυτο με κανει εξτρημ?

Ολοι ξερουμε οτι ο "ιδιωτης" δεν θα πουλησει την ανδρικη του τιμη για λιγα ευρω. Το εξτρημ ειναι να πεις οτι θα το κανει(οπως και το λες).

Τα θεματα της ανθρωπινης συμπεριφορας υπο το πρισμα της ψυχολογιας δε νομιζω οτι εισαι σε θεση να τα εμβαθυνεις, ευχαριστως βεβαια να τα συζητησουμε αρκει να απαλλαχτεις απο τις εξαλλοσυνες σου και τις extreme θεωριες που προσπαθεις να επιβαλλεις.

Tα ιδια Παντελακη μου τα ιδια Παντελη μου :rolleyes: .Ετσι δεν λετε Ελλαδα?Ξανα μιλας ''για την πραγματικοτητα'' ποια πραγματικοτητα?Την δικη σου.Μιλας για ''λογικη'' ?Ποια λογικη?Την δικη σου.

Τεσπα σε περιπτωση που δεν καταλαβες αντεδρασα στο πνευμα των ποστ σου ,στην ουσια οπως ειπα δεν μπορεις ουτε εσυ ουτε εγω να μπω.Αυτο που μπορω να κανω ομως,περα απο την σεξουαλικοτητα μου,ειναι να πω με αρκετη σιγουρια οτι η ανθρωπινη συμπεριφορα δεν μπορει να κατηγοριοιπηθει στο απολυτο που αρεσκεσαι να την ευτελιζεις.Η σεξουαλικη συμπεριφορα εμπιπτει στην γενικοτερη ανθρωπινη συμπεριφορα κ ειναι διαφορετικη απο την σεξουαλικοτητα.Οσο συνεχιζεις να επιμενεις σε καποια επιφανειακη κατηγοροποιηση (δλδ οτι ο στρεητ ΜΟΝΟ κ ΜΟΝΟ λαμβανοντας υποψην την σεξουαλικοτητα του δεν θα κανει γκει σεξ) τοσο θα εισπρατεις την ιδια απαντηση απο μενα κ αυτο ανεξαρτητα απο το ζητουμενο αυτου του νηματος.Αναλογα θα απαντουσα κ σε αλλες επιφανειακες κατηγοριοποιησεις της ανθρωπινης συμπεριφορας.

Κ σιγα μην θελω να σου επιβαλλω την σεξουαλικοτητα μου.Αραξε μια ρε μαν :devil:

Στην Ελλάδα είσαι ότι δηλώσεις.

+Μάνος χατζηδάκης

εδω θα περιμενα τον φρηνταμπα να κανει δυναμικη εμφανιση στο νημα κ να μου την λεει για τις ''περγαμηνες'' μου B) Απορω που δεν εχει κανει εμφανιση ακομα.

ΥΓ.Για την ιστορια παντως το νημα το εχω θαψει στην ψηφο ποιοτητας.Στην οποια χαμηλη ποιοτητα δυστυχως εχω συμβαλει κ γω στην προσπαθεια μου να κανω τον Τζονι να δει ποσο απολυτα μιλαει B)

Δημοσ.

Tα ιδια Παντελακη μου τα ιδια Παντελη μου.Ετσι δεν λετε Ελλαδα?Ξανα μιλας ''για την πραγματικοτητα'' ποια πραγματικοτητα?Την δικη σου.Μιλας για ''λογικη'' ?Ποια λογικη?Την δικη σου.

Τεσπα σε περιπτωση που δεν καταλαβες αντεδρασα στο πνευμα των ποστ σου ,στην ουσια οπως ειπα δεν μπορεις ουτε εσυ ουτε εγω να μπω.Αυτο που μπορω να κανω ομως,περα απο την σεξουαλικοτητα μου,ειναι να πω με αρκετη σιγουρια οτι η ανθρωπινη συμπεριφορα δεν μπορει να κατηγοριοιπηθει στο απολυτο που αρεσκεσαι να την ευτελιζεις.Η σεξουαλικη συμπεριφορα εμπιπτει στην γενικοτερη ανθρωπινη συμπεριφορα κ ειναι διαφορετικη απο την σεξουαλικοτητα.Οσο συνεχιζεις να επιμενεις σε καποια επιφανειακη κατηγοροποιηση (δλδ οτι ο στρεητ ΜΟΝΟ κ ΜΟΝΟ λαμβανοντας υποψην την σεξουαλικοτητα του δεν θα κανει γκει σεξ) τοσο θα εισπρατεις την ιδια απαντηση απο μενα κ αυτο ανεξαρτητα απο το ζητουμενο αυτου του νηματος.Αναλογα θα απαντουσα κ σε αλλες επιφανειακες κατηγοριοποιησεις της ανθρωπινης συμπεριφορας.

Κ σιγα μην θελω να σου επιβαλλω την σεξουαλικοτητα μου.Αραξε μια ρε μαν :devil:

Κανεις δε λεει οτι προσπαθεις να μου επιβαλλεις την σεξουαλικοτητα σου. Να προβαλλεις στρεβλη κατασταση της πραγματικοτητας ειναι που θελεις. Ολα συμφωνα με τη φιλοσοφια σου.

Δεν μιλαμε για καποια δικη μου πραγματικοτητα ή για καποια δικη μου λογικη. Αμφιβαλλεις οτι αν ρωτησουμε 100 ανθρωπους οι 90 θα πανε με μενα? Αμφιβαλεις οτι οι 90 στους 100 δεν θα πουλησουν τη τιμη τους και δεν θα πουλησουν τη μανα τους για λιγα ευρω?

Για να αντιδρασεις στο πνευμα των posts μου, θα πρεπει πρωτα να αντιληφθεις αυτο το πνευμα.

Σαφως και "η ανθρωπινη συμπεριφορα δεν μπορει να κατηγοριοποιηθει στο απολυτο". Εγω αρεσκομαι να την ευτελιζω?(!)

Δεν επιμενω σε καμμια επιφανειακη κατηγοριοποιηση, αντιθετα επιφανειακη κατηγοριοποιηση βγαινει απο σενα: Γενικοτητες, απλοποιησεις, αφορισμοι, εξτρεμισμος.

Το οτι θα.... εισπραττω την ιδια απαντηση απο σενα ειναι καθαρα δικο σου ζητημα, αλλα δεν εχει ιδιαιτερη σημασια. Εισαι ελευθερος να πιστευεις σταθερα οτιδηποτε θες. Αυτο ομως δε σημαινει οτι εισαι και σωστος:)

Δημοσ.

Κανεις δε λεει οτι προσπαθεις να μου επιβαλλεις την σεξουαλικοτητα σου. Να προβαλλεις στρεβλη κατασταση της πραγματικοτητας ειναι που θελεις. Ολα συμφωνα με τη φιλοσοφια σου.

Δεν μιλαμε για καποια δικη μου πραγματικοτητα ή για καποια δικη μου λογικη. Αμφιβαλλεις οτι αν ρωτησουμε 100 ανθρωπους οι 90 θα πανε με μενα? Αμφιβαλεις οτι οι 90 στους 100 δεν θα πουλησουν τη τιμη τους και δεν θα πουλησουν τη μανα τους για λιγα ευρω?

Για να αντιδρασεις στο πνευμα των posts μου, θα πρεπει πρωτα να αντιληφθεις αυτο το πνευμα.

Σαφως και "η ανθρωπινη συμπεριφορα δεν μπορει να κατηγοριοποιηθει στο απολυτο". Εγω αρεσκομαι να την ευτελιζω?(!)

Δεν επιμενω σε καμμια επιφανειακη κατηγοριοποιηση, αντιθετα επιφανειακη κατηγοριοποιηση βγαινει απο σενα: Γενικοτητες, απλοποιησεις, αφορισμοι, εξτρεμισμος.

Το οτι θα.... εισπραττω την ιδια απαντηση απο σενα ειναι καθαρα δικο σου ζητημα, αλλα δεν εχει ιδιαιτερη σημασια. Εισαι ελευθερος να πιστευεις σταθερα οτιδηποτε θες. Αυτο ομως δε σημαινει οτι εισαι και σωστος:)

Κ ξανα μανα τα ιδια.Στρεβλη κατασταση ποιας ''πραγματικοτητας''?

Καταλαβαινεις τι λες ουσιαστικα?Λες να ρωτησουμε 100 κ οι 90 θα συμφωνησουν.Μπλεκεις τις αντιληψεις με την ''πραγματικοτητα'' κ μαλιστα τελεσιδικεις επι αυτων των αντιληψεων!Απο την στιγμη που για να εξαρουμε ασφαλη συμπερασματα για τις αντιληψεις του γενικου πληθυσμου,τοσο στην Ψυχολογια οσο κ σε οποιαδηποτε επιστημη κανουμε σκληρο αγωνα μεσα απο επιστημονικη ερευνα.

Συγνωμη αλλα εαν αυτο δεν δειχνει ολιστικη,αφοριστικη και επιφανειακη κατηγοριοποιηση της ανθρωπινης συμπεριφορας,τι δειχνει?Σου ξανα λεω σε περιπτωση που ΔΕΝ το καταλαβες,απολυτος εγινα στο σημειο που απαντουσα στον πνευμα των ποστ σου.Για την ουσια τι ειπα?Προσεξες?

Μη με κουραζεις ρε φιλαρακι,καλα κ χρυσα τα οσα λες αλλα παιζοντας το παιχνιδι της ''λογικης'' κ ''δωσμενης αυθεντιας στην πραγματικοτητα'' δεν βγαινει ακρη.Παρτο αλλιως ρε συ Τζονι κ καταλαβε μια τι λεω,χωρις να κολας στην ''προσωπικη'' διενεξη που κανεις escalate συστηματικα.

Δημοσ. · Κρυμμένο από paredwse, 30 Απριλίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος
Κρυμμένο από paredwse, 30 Απριλίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος

Να εμενα γιαυτο μου την σπάνε (κάποιοι) από τους gay σε σύγκριση με τους υπολοιπους ανώμαλους ...

Το πως την βρίσκει ο καθένας για να ηδονιστεί είναι δικό του προσωπικό θέμα και το σέβομαι απόλυτα κάποιος μπορεί να γουστάρει να τρίβεται με σακούλες.. άλλος να αυνανίζεται ενώ είναι ντυμένος batman και παράλληλα να στραγγαλίζεται... άλλος μπορεί να την βρίσκει τρώγοντας τα κόπρανα του συντρόφου του.. και η λίστα δεν σταματάει!

Αυτούς τους σέβομαι όμως! γιατί είναι δικαίωμα τους και δεν με αφορά! αλλα παράλληλα ούτε προσπαθούνε να με ζαλίσουν με τα βίτσια τους ούτε να με "προσηλυτίσουν" ούτε νομίζουν ότι είναι η φύση τους ούτε ζητάνε δικαιώματα ούτε τίποτα.. γιαυτο και είναι σεβαστοί επειδή ξέρουν τι είναι!

Κάποιοι από τους gay όμως δεν ξέρουν τι είναι!

μερικά παραδείγματα στο spoiler:

Είναι οι gay φυσιολογικοί??

ΟΧΙ (η λέξη φυσιολογικός έχει μέσα την λέξη φύση, φύση σημαίνει ζωή η ζωή για να υπάρξει και να συντηρηθεί πρέπει κάπως να αναπαραχθεί από μονη της. αν από αύριο γίνουμε όλοι ομοφυλόφιλοι σε 50 χρονια που θα έχουμε πεθάνει από φυσικά αιτια - η από aids και άλλες αρρώστιες που ήρθαν από την ομοφυλοφιλία- δεν θα υπάρχει ανθρώπινο είδος γιατί εξσπερματωνοντας μέσα στο παχύ έντερο καπιου ή τρίβοντας κλειτορίδα με κλειτορίδα δεν γίνεται να υπάρξει ζωή... οποτε αφού τέτοιες συμπεριφορές δεν μπορούν να συνεχίσουν την ζωή άρα και την φύση του ανθρώπου τοτε είναι αφύσικες!)

Ωραία φυσιολογικοί δεν είναι.

Είναι έτσι γεννημένοι ή είναι ανώμαλοι απο επιλογή?

Το κακό είναι ότι για κάθε μεμονωμένο gay (όπως γενικά για κάθε μεμονωμένη ανθρώπινη συνείδηση ) ισχύει μια διαφορετική (ή παραλαγή αν θέλετε) απάντηση γιατί ο άνθρωπος επηρεάζεται από πολλά (χημεία εγκεφαλου, εφυία, καλλιέργεια, μόρφωση, οικογένεια, κοινωνικό σύνολο κτλ)

Ο γενικός κανόνας είναι όμως ότι οι gay δεν είναι γεννημένοι gay αυτό είναι απλά το ζωτικό ψέμα κάποιων!

ακόμη και να αισθάνονται 100% πως ανήκουν στο άλλο φυλο αυτό είναι απλά αποτέλεσμα των βιωμάτων τους (οικογένεια κοινωνία τηλεόραση κτλ) που επηρέασε υποσυνείδητα τον ψυχισμό τους.

Κάνουν οι ορμόνες κάποιον γυναικα η άντρα?

ΟΧΙ μπορεί να αλλάζουν χαρακτηριστικά στο σώμα του (τρίχωμα φωνή κτλ) αλλα ένας άντρας είναι πάντα άντρας ότι και να του κανεις τα χρωματοσώματα (το DNA γενικότερα) δεν αλλάζει!

ακόμη και οι ερμαφρόδιτοι είναι ένα πράμα ή είναι άντρες που έχουν και γυναικεία γενετικά όργανα ή είναι γυναίκες που έχουν και αντρικά.. δηλαδή το σύνολο του σωματότυπου τους (σκελετός, εγκέφαλος, DNA) ΔΕΝ είναι μικτό! μοιάζει η στο ένα η στο άλλο φύλο.. τα εξωτερικά χαρακτηριστικά είναι αυτά που διαφέρουν μονο!

οποτε κάποιοι που γεννήθηκαν με περισσότερες θηλυκές ορμόνες απότι αντρικές δεν σημαίνει ότι είναι γυναίκες δηλαδή ότι επειδή γεννηθήκανε έτσι έχουν ομοφυλοφιλικές προτμήσεις!

Κανένας άντρας δεν είναι γυναικα και καμια γυναικα δεν είναι άντρας! (η εμφάνιση και η συμπεριφορά κάποιου μας ξεγελάει.. αλλα άλλο το τι βλέπουμε και άλλο το τι ισχύει)

ένα παράδειγμα ανωμαλίας των δήθεν γεννημένων γυναικών

είναι άντρες αλλα κουνάνε τα οπίσθια τους...όσες γυναικείες ορμόνες και να έχεις δεν χρειάζεται να κουνάς τα οπίσθια σου όταν περπατάς!

Οι γυναίκες κουνάνε τους γοφούς τους επειδή έχουν φαρδύτερη λεκάνη από τους άντρες και είναι αναπόφευκτο να κουνιέται καθώς περπατάνε..

Οι gay άντρες με την έστω δυσαναλογία θηλυκών ορμονών εκ γενετής δεν είναι ανάγκη να κουνιούνται γιατί η δικη τους λεκάνη είναι αντρική και δεν χρειάζεται να κουνηθεί ιδιαιτερα στο περπάτημα!

Όταν λοιπόν κουνάνε οι τύποι αυτοί τους γοφούς τους σημαίνει ότι το κάνουν συνειδητά θέλουν να διατηρήσουν αυτή την σεξουαλική ψύχωση που συνεπάγει το κούνημα των οπισθιων!

και διαφορα αλλα δεν θα τα πω τώρα γιατί ήδη έγραψα έκθεση (που όμως κάτι μου λέει ότι θα τα πω σύντομα γιατί θα προκληθώ από τους gay εδώ μέσα :D )

Και επανέρχομαι για εμενα όλοι οι ανώμαλοι είναι ίσοι στα ματια μου εκτος από τους παιδόφιλους και καποιους gay

τους πρώτους γιατί στην ανωμαλία τους πρέπει να συμμετάσχουν αθώες ζωές που δεν μπορούν να αποφασίσουν ακόμη για τον εαυτό τους + ότι στο 90% των περιπτώσεων δεν τίθεται καν θέμα δικής τους αποφασής για την συμμετοχη τους αλλα γίνεται με την βια!

και για αυτό το λόγο τους απεχθάνομαι!

Τους τελευταίους δεν τους απεχθάνομαι όλους απεχθάνομαι όμως ένα μεγάλο ποσοστό που πληρεί τα χαρακτηριστικά του spoiler και θέλει απελπισμένα να αποδείξει ότι είναι φυσιολογική στάση τους (χαρακτηριστικό παράδειγμα ψυχισμού)

Ζητάει ίση αντιμετώπιση από την κοινωνία.. μα πως να έχει ίση αντιμετώπιση αφού παρουσιάζει άνιση συμπεριφορά!;;;;;;

Είτε από θρησκευτικής άποψης να το δούμε (που εγώ δεν ασπάζομαι θρησκείες) είτε από πολιτικής οι 100% ομοφυλόφιλοι (όχι δηλαδή οι bi) είναι φύρα και ζημια στο κοινωνικό σύνολο..

γιατί πολύ απλά αν υπολογίσουμε το πέρας της ζωής τους δεν έχουν τις καταναλωτικές ανάγκες που θα έχει ένας straight αλλα είναι ζημια τόσο στην οικονομία όσο και στο κράτος..

Ένας gay συνήθως δεν είναι ικανός να φέρει όπλα άρα γιατί να αντιμετωπιστεί ισάξια με έναν streight?

Ένας gay δεν μπορεί να κάνει παιδιά (και κατά συνέπεια να κάνει απογόνους που θα υπηρετήσουν με την σειρά τους στον στρατό, η δεν θα αγοράσει πανες,παιχνίδια δεν θα πληρώσει φροντιστήρια οποτε πως θα κινηθεί η αγορά;) οποτε γιατί να του αναγνωριστεί το δικαίωμα να παντρευτεί? (έτσι θα πρέπει να έχει και τις μεγαλύτερες απολαβές που έχουν οι παντρεμένοι και τις εκπτώσεις από τους φόρους κτλ κτλ γιατί να τα έχει όλα αυτά εφόσον δεν προσφέρει ΤΙΠΟΤΑ? )

έτσι απλά για να κάνει το ανώμαλο όνειρο του (που είναι προϊόν του καπιταλισμού και γενικά της τηλεόρασης) δηλαδή το να ντυθεί νυφούλα και να φάει ρύζια και μετά να πάει ταξίδι του μέλιτος??

ένα δείγμα τις ανωμαλίας είναι είναι και αυτή η επιθυμία.... στην ζωή δεν είναι μονο το effe είναι και οι συνέπειες για να εχεις τα effe που θελεις!!

Αυτοί που πηγαίνουν μηνα του μέλιτος κάνουν παιδιά τα οποια θα πληρώνουν φόρους κάποτε θα πολεμήσουν θα θα θα θα θα .. πληρώνουν ένα σορό λεφτά για να τα μεγαλώσουν κτλ.. γιαυτο δικαιούνται και να παντρευτούν αλλιώς δεν θα τους επιτρεπόταν ούτε σε αυτούς!

αυτά και όχι μονο αφορούν την πολιτική πλευρά τώρα από θρησκευτικής πλευράς δεν χρειάζεται καν να ανοίξω το θέμα πιστεύω...

γιαυτο λοιπόν μου την σπάνε οι gay... θέλεις κύριε μου να βρίσκεσαι με συνομοιδεατες σου καινα γλείφετε τους πρωκτούς σας? πολύ ευχαρίστως! κάντε το μια χαρά και μαγκια σου αφού σας αρέσει εσάς εμενα μου περισσεύει!

αλλα μην λες στο παιδί μου ότι είναι κάτι το καλο το φυσιολογικό

μην κανεις parodies (parades)

Μην ζητάς ισα δικαιώματα με εμενα που προσφέρω στην κοινωνία περισσότερα απότι εσύ!

και μην προσπαθείς απελπισμένα με κάθε τρόπο να πείσεις (πρώτα τον εαυτό σου και μετά εμάς) ότι είσαι φυσιολογικός.. δεν γίνετε να έχεις και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο!

Αποφάσισες να κανεις ανωμαλίες δέξου τώρα τον χαρακτηρισμό του ανωμαλου! μην κανεις ότι κανεις και μετά να προσπαθείς ντε και καλα να βγείς λάδι!

θα κλείσω με τους στίχους ενός gay ποιητή που παραδέχομαι (γιατί αυτός ήταν μεν βιτσιόζος -αλλιώς πως να γίνεις ποιητής? :P - αλλα ήξερε καλά το τι κάνει και δεν ήθελε να γεμίσει το μυαλό του και τα μυαλά των άλλων με αυταπάτες περί φυσιολογικοτητας και αποδοχής με όρους που μπάζουν από παντού! )

Κι αν δεν μπορείς να κάνεις τη ζωή σου όπως τη θες. Τούτο προσπάθησε τουλάχιστον. Όσο μπορείς μην την εξευτελίζεις ...

Δημοσ.

Φαντάσου τώρα να σου πουν ότι είσαι στείρος και ότι δεν μπορείς να κάνεις παιδιά (και κατά συνέπεια να κάνεις απογόνους που θα υπηρετήσουν με την σειρά τους στον στρατό, η δεν θα αγοράσεις πανες,παιχνίδια δεν θα πληρώσεις φροντιστήρια οποτε πως θα κινηθεί η αγορά; ) οποτε γιατί να σου αναγνωριστεί το δικαίωμα να παντρευτείς (έτσι θα πρέπει να έχει και τις μεγαλύτερες απολαβές που έχουν οι παντρεμένοι και τις εκπτώσεις από τους φόρους κτλ κτλ γιατί να τα έχεις όλα αυτά εφόσον δεν προσφέρεις ΤΙΠΟΤΑ?

κλαίω απ το γέλιο

• Super Moderators
Δημοσ.

Luci, καπου σε άλλο thread πήρε το μάτι μου την αγαπημένη μου ...καγκελοπορτα! Νομίζω ταιριάζει και εδώ.

B)

Δημοσ.

Luci, καπου σε άλλο thread πήρε το μάτι μου την αγαπημένη μου ...καγκελοπορτα! Νομίζω ταιριάζει και εδώ.

B)

Να μην κλεισει λεω.Απλα να απομονωθει τοσο ανεπιτρεπτο ποστ παραπανω.

Το πιο λυπηρο ειναι οτι τετοιες αποψεις υπαρχουν δυστυχως ακομα σε καποια μεριδα συμπολιτων μας.Τι να πω.Αφωνος απλα.

Δημοσ.

Φαντάσου τώρα να σου πουν ότι είσαι στείρος και ότι δεν μπορείς να κάνεις παιδιά (και κατά συνέπεια να κάνεις απογόνους που θα υπηρετήσουν με την σειρά τους στον στρατό, η δεν θα αγοράσεις πανες,παιχνίδια δεν θα πληρώσεις φροντιστήρια οποτε πως θα κινηθεί η αγορά; ) οποτε γιατί να σου αναγνωριστεί το δικαίωμα να παντρευτείς (έτσι θα πρέπει να έχει και τις μεγαλύτερες απολαβές που έχουν οι παντρεμένοι και τις εκπτώσεις από τους φόρους κτλ κτλ γιατί να τα έχεις όλα αυτά εφόσον δεν προσφέρεις ΤΙΠΟΤΑ?

κλαίω απ το γέλιο

Ατυχες παράδειγμα.. το γεγονός ότι είσαι στείρος δεν είναι επιλογή σου (1)

(2) ο στείρος πάει στρατό

(3) ο στείρος έχει συνήθως γόνιμο σύντροφο

(4) πολλοί λίγοι είναι 100% στειροι οι περισσότεροι απλά χρειάζονται βοήθεια ιατρική και ξοδεύουν χιλιάδες euro για να καταφέρουν να αποκτήσουν παιδιά

(5) το ποσοστό των έστω μερικώς στείρων είναι ελάχιστο ειδικά σε σύγκριση με τους gay οποτε η ζημια που προκαλεί το πρόβλημα που αποκτήσανε παρα την θέληση τους δεν είναι μεγάλη!

και γενικά είναι χαζό παράδειγμα εννοείται ότι υπάρχουν εξαιρέσεις για τους ανήμπορους... σημασία δεν έχει η εξαίρεση αλλα ο κανόνας..

Οποτε (αν είσαι gay) απόδειξες ότι με το ζόρι θέλεις να αισθανεσε ίδιος με τους άλλους και φέρνεις εξωφρενικά παραδείγματα για να ικανοποιήσεις το ανικανοποίητο..

Αλλιώς αν δεν είσαι απλά έχεις απλοϊκή σκέψη κάτσε τώρα και γέλα με την σκέψη σου :P

Να μην κλεισει λεω.Απλα να απομονωθει τοσο ανεπιτρεπτο ποστ παραπανω.

Το πιο λυπηρο ειναι οτι τετοιες αποψεις υπαρχουν δυστυχως ακομα σε καποια μεριδα συμπολιτων μας.Τι να πω.Αφωνος απλα.

ανεπίτρεπτο επειδή δεν είναι infavor στους gay? μια αντικειμενικότατη προσέγγιση ήταν και δεν υπάρχουν βρισιές ούτε κατηγοριες.. (το για παράδειγμα ανώμαλος είναι ελληνική λέξη σημαίνει αυτός που δεν είναι ομαλός δηλαδή αυτός που είναι είναι όπως ο μέσος ορος.. )

Με εξαίρεση την παραπάνω λέξη που ίσως σε έναν αδαή προκαλούσε αρνητικά συναισθήματα δεν βρίσκω κανένα άλλο προσβλητικό χαρακτηρισμό

Δημοσ.

(1) δεν ήταν antigay το post... ισα ισα φαίνεται μέσα από το post ότι οι σεξουαλικές προτιμήσεις των ανθρώπων πρέπει να είναι σεβαστές.. σε καμια περίπτωση δεν θα χαρακτήριζα το post antigay.. απλά ίσως εσύ νομίζεις ότι ό,τι δεν είναι υπερgay η fangay είναι antigay.. αυτό είναι δικό σου πρόβλημα

(2) και να φάω ban δεν θα χάσω κάτι ιδιαίτερο..

(3) δεν πρόκειται να φάω ban γιατί δεν παραβίασα κανέναν κανόνα.

(4) έστω στην απίθανη περίπτωση να φάω ban θα έδειχνε ότι υπάρχει ένας συνασπισμός gay που πουσάρει τους mods να διώχνουν οποιους έχουν λογικές που ο συνασπισμός τους δεν γουστάρει :P

Δημοσ.

Ατυχες παράδειγμα.. το γεγονός ότι είσαι στείρος δεν είναι επιλογή σου (1)

(2) ο στείρος πάει στρατό

(3) ο στείρος έχει συνήθως γόνιμο σύντροφο

(4) πολλοί λίγοι είναι 100% στειροι οι περισσότεροι απλά χρειάζονται βοήθεια ιατρική και ξοδεύουν χιλιάδες euro για να καταφέρουν να αποκτήσουν παιδιά

(5) το ποσοστό των έστω μερικώς στείρων είναι ελάχιστο ειδικά σε σύγκριση με τους gay οποτε η ζημια που προκαλεί το πρόβλημα που αποκτήσανε παρα την θέληση τους δεν είναι μεγάλη!

και γενικά είναι χαζό παράδειγμα εννοείται ότι υπάρχουν εξαιρέσεις για τους ανήμπορους... σημασία δεν έχει η εξαίρεση αλλα ο κανόνας..

Οποτε (αν είσαι gay) απόδειξες ότι με το ζόρι θέλεις να αισθανεσε ίδιος με τους άλλους και φέρνεις εξωφρενικά παραδείγματα για να ικανοποιήσεις το ανικανοποίητο..

Αλλιώς αν δεν είσαι απλά έχεις απλοϊκή σκέψη κάτσε τώρα και γέλα με την σκέψη σου :P

Δεν θέλω να σε πείσω για κάτι και δεν με αφορά και το θέμα,1 post απλά θα κάνω για να απαντήσω

1)Δεν είναι επιλογή,ορμόνες είναι

2)Οι gay πάνε στρατό,πήγα και είδα,είχαμε κι έναν που περπατούσε λυγερός-λυγερός στο στρατόπεδο.

Έκανε βολή 10/50 όταν εγώ ο μάτσο έκανα 8/40,έφαγα και 2 μέρες κράτηση επειδή λύθηκα στο γέλιο όταν παρουσιάστηκε πρώτη φορά στον θάλαμο.

Ή δεν πήγες ή πήγες την περίοδο 67-74 φαντάρος

Δημοσ.

Για τις ορμόνες μίλησα στο προηγούμενο post τώρα αν εσύ δεν ασπάζεσαι την άποψη καλώς.. αλλα επίσης καλά θα έκανες να μας έλεγες σε πιο σημείο διαφωνείς και για πιο λόγο το κανεις..

όσο για τον στρατό σίγουρα υπάρχουν εξαιρέσεις υπάρχουν οι πολύ θηλυκοί gay και οι πιο κοντά σε αυτό που λέμε άντρας..

αλλα εκεί που ξεφεύγεις είναι πάλι στον κανόνα μιλάς όλο για εξαιρέσεις!.. το γεγονός ότι υπάρχουν κάποιοι gay (και στο post μίλησα για την πλειοψηφία όχι για όλους) που μπορούν να αντέξουν στον στρατό δεν σημαίνει ότι όλοι είναι ικανοί για στρατό! Οι περισσότεροι κάνουν ζημιες (είτε ηθικές στο στράτευμα είτε υλικές λόγο ανικανότητας) η βγαίνουν ι5 κτλ

Τέλος το ότι πέτυχε βολές δεν σημαίνει κάτι.. gay και γυναίκες δεν κάνει να εχουν τα μάχιμα στρατεύματα.. η σεξουαλική έλξη δεν πρέπει να υπάρχει μεταξύ οπλιτών που περνάνε (και πολεμάνε) μαζί διπλα διπλα για μεγάλα χρονικά διαστήματα... αυτό είναι αυτονόητο πιστεύω!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...