Τοξοβολος_UK Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Αν ένας άλφα άντρας έχει περάσει ολόκληρη τη ζωή του να δραστηριοποιείται σεξουαλικά μόνο με ενήλικες γυναίκες, ενώ ταυτόχρονα γνωρίζει πως σεξουαλικά έλκεται μόνο από ανήλικα αγοράκια, οφείλει να δικαστεί επειδή ήταν ανέκαθεν παιδεραστής λοιπόν; Εφοσον δεν εχει υποπεσει σε ποινικα κολασιμη ενεργεια οχι,αυτο τι σχεση εχει με την ομοφυλοφιλια ομως βρε Λουση?Στην Ελλαδα απο το 1952 δεν ειναι ποινικα κολασιμη.
AnOldFriend Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Χωρις πλακα δεν σε προσεχω ιδιαιτερα.Απλα ειδα οτι ξερεις τους επικρατεστερους λογους κ ειπα να χτυπησεις νομπελακι.Αυτο ελεγες κ σε αλλα ποστ.Οποτε οταν με πληροφορησουν απο τον Βρετανικο Ψυχολογικο Συλλογο οτι βρηκες την ακρη θα σου δωσω τα ευσημα.Ξερεις ομως,προτεινω στις δημοσιευσεις σου να αποφευγεις ορους οπως ''ανωμαλια'',''παρεκλιση'' κτλ.Δεν νομιζω οτι θα σε δουν κ με πολυ ανοιχτο ματι. Καλα,σοβαρα πιστευεις οτι παιζει να μπω σε σοβαρο διαλογο μαζι σου για τα αιτια της εμφανισης της ομοφυλοφιλιας τα οποια εχεις βεβαιως βεβαιως δαμασει οπως κ για την αισχρη ορολογια σου περι ανωμαλια κτλ.Σιγα τα λεω κ αλλου,διαβασε τα. Γιατι να μην εχεις σοβαρο διαλογο μαζι μου? Εδω εγω κανω σοβαρο διαλογο μαζι σου. Νομιζω και το αντιστροφο θα ηταν λογικο. Δεν με νοιαζει ετσι και αλλιως, οποτε ειτε με παιρνεις στα σοβαρα ειτε οχι εγω αυτο που θελω θα το λεω οποτε δεν με ενδιαφερει καθολου και δεν εξαρταται απο εσενα καθολου η συμπεριφορα και οι αποψεις μου.
Lucifer Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Εφοσον δεν εχει υποπεσει σε ποινικα κολασιμη ενεργεια οχι,αυτο τι σχεση εχει με την ομοφυλοφιλια ομως βρε Λουση?Στην Ελλαδα απο το 1952 δεν ειναι ποινικα κολασιμη. Εφ' όσον λοιπόν και ο τύπος που έλκεται σεξουαλικά από άνδρες δεν έχει υποπέσει σε ανδρομπιστωτική ενέργεια, δεν είναι ομοφυλόφιλος.
AnOldFriend Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Εφ' όσον λοιπόν και ο τύπος που έλκεται σεξουαλικά από άνδρες δεν έχει υποπέσει σε ανδρομπιστωτική ενέργεια, δεν είναι ομοφυλόφιλος. Και τι ειναι? Αν θελω να σπασω στο ξυλο καποιον και θελω να ληστεψω καποιον αλλο αλλά δεν τα κανω απο το φοβο μηπως καταληξω στην φυλακη, δεν ειμαι καλος ανθρωπος....
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Εφ' όσον λοιπόν και ο τύπος που έλκεται σεξουαλικά από άνδρες δεν έχει υποπέσει σε ανδρομπιστωτική ενέργεια, δεν είναι ομοφυλόφιλος. Οχι ρε μαν.Η συνηδητοποιηση (καλα το τσακιζω συνεχεια ορθογραφικα αυτο αλλα τεσπα) της σεξουαλικοτητας μας ειναι αυτη που ειναι το πιο ασφαλες κριτηριο για το εαν η οχι ειμαστε ετεροφυλοφιλοι,αμφιφυλοφιλοι,ομοφυλοφιλοι.Χωρις να μπλεκουμε ζητηματα self determination στην μεση.Η σεξουαλικη συμπεριφορα δεν λεει κατι απο μονη της.Τι δεν ειναι κατανοητο?
ClouD Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 και ένα βίδεο για την ωρολογεια. http://www.youtube.com/watch?v=FVsijmCFs50 κατατα μια βεβαιοτητα απειροι απαπαπαπαπαπαππαδες!
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Γιατι να μην εχεις σοβαρο διαλογο μαζι μου? ενταξει κ πως προτεινεις να σε αντιμετωπισω οταν μιλας για ανωμαλια κτλ κ οτι γνωριζεις τους επικρατεστερους λογους εμφανισης της ομοφυλοφιλιας? *Παντως νομιζω οσο νουπω ερχεται το ''αγαπημενο'' μου ποστ απο τον APA που δυστυχως αναγκαζεται να κοσμει καθε θεμα που εχει σχεση με την ομοφυλοφιλια.
AnOldFriend Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 ενταξει κ πως προτεινεις να σε αντιμετωπισω οταν μιλας για ανωμαλια κτλ κ οτι γνωριζεις τους επικρατεστερους λογους εμφανισης της ομοφυλοφιλιας? Δεν μιλαω για ανωμαλια μιλαω για στατιστικη ανωμαλια με την ακριβη εννοια/ορισμο της αποκλισης απο την τυπικη/κοντα στον μεσο ορο καταστασης. Διαφωνεις μηπως οτι η σουπερ επικρατεστερη κατασταση ειναι η ετεροφυλια? Δεν ειπα οτι γνωριζω τους επικρατεστερους παραγοντες. Διαστρεβλωνεις τα λεγομενα μου! Φυσικα αυτο ειναι λογικο να συμβαινει απο τη στιγμη που ειπες οτι δεν με διαβαζεις και δεν με προσεχεις ιδιαιτερα και αρα λες ο,τι σου κατεβει και νομιζεις οτι άλλα ειπα ενω στην πραγματικοτητα ειπα άλλα απο αυτα που μου καταλογιζεις. Οποτε η συζητηση μαζι σου και αν το κάνεις και με αλλους αυτο(να μην τους προσεχεις ιδιαιτερα οπως εσυ ο ιδιος ειπες και αρα να τους διαστρεβλωνεις τα λεγομενα τους οπως ειναι λογικο αφου δεν τα διαβασες πληρως και δεν τα προσεχεις ιδιαιτερα) ειναι αδυνατη! Καταστρατηγεις και καταπατας τους βασικους κανονες διαλογου και της δημοκρατιας! Να προσεχεις τι λεει ο αλλος δηλαδη. Οποτε θα πρεπει να προσεχεις επ ακριβως το τι λεει ο αλλος στις συζητησεις προτου του απαντησεις. Ολοκληρος ψυχολογος και δεν το ηξερες? Αλλιως θα προκαλεις συζητησεις διχως νοημα και ο αλλος θα εκνευριζεται που διαστρεβλωνεις τα λεγομενα του. Θα εισαι ενος ειδος τρολ δηλαδη στα φορουμ προκαλωντας εντασεις.
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δεν μιλαω για ανωμαλια μιλαω για στατιστικη ανωμαλια με την ακριβη εννοια/ορισμο της αποκλισης απο την τυπικη/κοντα στον μεσο ορο καταστασης. Διαφωνεις μηπως οτι η σουπερ επικρατεστερη κατασταση ειναι η ετεροφυλια? Δεν ειπα οτι γνωριζω τους επικρατεστερους παραγοντες. Διαστρεβλωνεις τα λεγομενα μου! Φυσικα αυτο ειναι λογικο να συμβαινει απο τη στιγμη που ειπες οτι δεν με διαβαζεις και δεν με προσεχεις ιδιαιτερα και αρα λες ο,τι σου κατεβει και νομιζεις οτι άλλα ειπα ενω στην πραγματικοτητα ειπα άλλα απο αυτα που μου καταλογιζεις. Οποτε η συζητηση μαζι σου και αν το κάνεις και με αλλους αυτο(να μην τους προσεχεις ιδιαιτερα οπως εσυ ο ιδιος ειπες και αρα να τους διαστρεβλωνεις τα λεγομενα τους οπως ειναι λογικο αφου δεν τα διαβασες πληρως και δεν τα προσεχεις ιδιαιτερα) ειναι αδυνατη! Καταστρατηγεις και καταπατας τους βασικους κανονες διαλογου και της δημοκρατιας! Να προσεχεις τι λεει ο αλλος δηλαδη. Αλλιως θα προκαλεις συζητησεις διχως νοημα και ο αλλος θα εκνευριζεται που διαστρεβλωνεις τα λεγομενα του. Θα εισαι ενος ειδος τρολ δηλαδη. H ενσταση ειναι στην ορολογια ανωμαλια που ειναι φαουλ απο ολες τις αποψεις οπως κ να την χρησιμοποιεις ρε φιλε,διοτι απλα το μονο που κανει ειναι υποθαλπτει ομοφοβια κτλ ειδικα οταν μιλαμε για το συγκεκριμενο θεμα.Ασε κ τα αλλα τα ασχετα που λες για το οτι πιστευω οτι ο κοσμος περιστρεφεται γυρω απο την ομοφυλοφιλια.Απο τα λιγα που προσεξα δλδ. Δεν δινω την δεουσα προσοχη στα ποστ σου αληθεια,ναι οσο κ να θελεις βασικα να το δωσεις καπως ως τεχνικη ιμπρεσιον μανατζμεντ η ως επιχειρημα για δημοκρατιες κτλ..Δεν δινω προσοχη διοτι πολυ απλα το υφος σου το βρισκω χαλια. *κ επισης ετσι το εθεσες οτι αναφερεις τους επικρατεστερους λογους για την εμφανιση της.Στην αρχη δεν τα λες αυτα απο την στιγμη που δεν εχουμε τπτ καταληκτικο?Δουλευομαστε τωρα? Αλλά οπως ειπα ειναι σαφες οτι 2 απο τις πιο φερομενες ως επικρατεστερες θεωριες για την αναπτυξη ομοφυλοφιλιας σε ενα ατομο ειναι διαταραχες στα επιπεδα της τεστοστερονης στην εμβρυικη ηλικια οπου και προκαλει αυξημενες πιθανοτητες(οχι πιθανοτητα 1 βεβαια) για δημιουργια ομοφυλοφιλιας, καθως και διαταραχες στα επιπεδα της τεστοστερονης στην εφηβικη ηλικια οπου και προκαλει το ιδιο πραγμα, σε συνδιασμο ή και οχι με τον περιβαλλοντολογικο παραγοντα και τις επιδρασεις του κοινωνικου περιβαλλοντο
ClouD Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=6V838R5GRns α καλα, εβαλα βιδεο με τη πρωτη! τωρα μαλιστα...
AnOldFriend Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 H ενσταση ειναι στην ορολογια ανωμαλια που ειναι φαουλ απο ολες τις αποψεις οπως κ να την χρησιμοποιεις ρε φιλε,διοτι απλα το μονο που κανει ειναι υποθαλπτει ομοφοβια κτλ ειδικα οταν μιλαμε για το συγκεκριμενο θεμα.Ασε κ τα αλλα τα ασχετα που λες για το οτι πιστευω οτι ο κοσμος περιστρεφεται γυρω απο την ομοφυλοφιλια.Απο τα λιγα που προσεξα δλδ. Ανωμαλια ειναι μια ωραιοτατη λεξη στην στατιστικη για να περιγραψει μια παρατηρηση καποιας καταστασης που ειναι πολυ μακρια απο τον μεσο ορο. Αν μερικοι λανθασμενα την συγχεουν με την κοινη λεξη ανωμαλος, ανωμαλια, φρικιο, αυτος που ειναι τρελος για δεσιμο και κανει πραγματα που κανουν οι υπερ-ψυχασθενεις, θελει πχ να φαει τα παιδια του, ή θελει να πινει καθημερινως για πρωινο αιμα αγελαδας, εμενα διολου δεν με ενδιαφερει. Το λαθος ειναι δικο τους που συγχεουν τους ορους. Εγω τους χρησιμοποιω σωστα. Πχ ο ορος χαος στην καθημερινη ζωη σημαινει πληρη αβεβαιοτητα και πληρη αποδιοργανωση, πληρη αταξια και πληρη μη-γνωση για τιποτα. Στα μαθηματικα δεν εχει καμια σχεση με αυτο. Σημαινει πληρη ντετερμισμο και ατιοκρατια και δεν συνδιαζεται σε καμια περιπτωση με πληρη αταξια ή αποδιοργανωση. Αν λοιπον πω οτι ο καιρος υπακουει στο νόμο του χαους, λιγο με ενδιαφερει αν ο πολυς και αδαης κοσμος το εκλαβει με την κοινη εννοια της λεξης "χαος", δηλαδη οτι ο καιρος ειναι τελειως απροβλεπτος και δεν μπορουμε να ξερουμε τιποτα για αυτον και ειναι τελειος ατακτος και κανει ο,τι να'ναι και δεν μπορει να προβλεφθει. Ολα αυτα θα ηταν λαθος. Αλλά λιγο με ενδιαφερει. Δεν δινω την δεουσα προσοχη στα ποστ σου αληθεια,ναι οσο κ να θελεις βασικα να το δωσεις καπως ως τεχνικη ιμπρεσιον μανατζμεντ η ως επιχειρημα για δημοκρατιες κτλ..Δεν δινω προσοχη διοτι πολυ απλα το υφος σου το βρισκω χαλια. Ε τοτε μην διαστρεβλωνεις αυτα που λεω. Ή ακομα καλυτερη μην μου απαντας διοτι μπορει να χασεις καποια διευκρινηση που μπορει να εχω κανει σε μερος των λεγομενων μου που δεν εδωσες προσοχη και τοτε οπως καταλαβαινεις σπαει η συζητηση και δημιουργουνται παρεξηγησεις. Ως ψυχολογος δεν τα ξερεις αυτα? Ή θα ακους προσεχτικα τον αλλο ή συζητηση δεν μπορει να γινει. Μην γινεσαι τρολ με λιγα λογια λεγοντας ο,τι να'ναι.
slygeo87 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Ανωμαλια ειναι μια ωραιοτατη λεξη στην στατιστικη για να περιγραψει μια παρατηρηση καποιας καταστασης που ειναι πολυ μακρια απο τον μεσο ορο. Αποχή παλιέ μου φίλε. Αποχή.
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Ανωμαλια ειναι μια ωραιοτατη λεξη στην στατιστικη για να περιγραψει μια παρατηρηση καποιας καταστασης που ειναι πολυ μακρια απο τον μεσο ορο. Αν μερικοι λανθασμενα την συγχεουν με την κοινη λεξη ανωμαλος, ανωμαλια, φρικιο, αυτος που ειναι τρελος για δεσιμο και κανει πραγματα που κανουν οι υπερ-ψυχασθενεις, θελει πχ να φαει τα παιδια του, ή θελει να πινει καθημερινως για πρωινο αιμα αγελαδας, εμενα διολου δεν με ενδιαφερει. Το λαθος ειναι δικο τους που συγχεουν τους ορους. Εγω τους χρησιμοποιω σωστα. Πχ ο ορος χαος στην καθημερινη ζωη σημαινει πληρη αβεβαιοτητα και πληρη αποδιοργανωση, πληρη αταξια και πληρη μη-γνωση για τιποτα. Στα μαθηματικα δεν εχει καμια σχεση με αυτο. Σημαινει πληρη ντετερμισμο και ατιοκρατια και δεν συνδιαζεται σε καμια περιπτωση με πληρη αταξια ή αποδιοργανωση. Αν λοιπον πω οτι ο καιρος υπακουει στο νόμο του χαους, λιγο με ενδιαφερει αν ο πολυς και αδαης κοσμος το εκλαβει με την κοινη εννοια της λεξης "χαος", δηλαδη οτι ο καιρος ειναι τελειως απροβλεπτος και δεν μπορουμε να ξερουμε τιποτα για αυτον και ειναι τελειος ατακτος και κανει ο,τι να'ναι και δεν μπορει να προβλεφθει. Ολα αυτα θα ηταν λαθος. Αλλά λιγο με ενδιαφερει. Ε τοτε μην διαστρεβλωνεις αυτα που λεω. Ή ακομα καλυτερη μην μου απαντας διοτι μπορει να χασεις καποια διευκρινηση που μπορει να εχω κανει σε μερος των λεγομενων μου που δεν εδωσες προσοχη και τοτε οπως καταλαβαινεις σπαει η συζητηση και δημιουργουνται παρεξηγησεις. Ως ψυχολογος δεν τα ξερεις αυτα? Ή θα ακους προσεχτικα τον αλλο ή συζητηση δεν μπορει να γινει. Μην γινεσαι τρολ με λιγα λογια λεγοντας ο,τι να'ναι. Κοιτα ,χωρις πλακα την πρωτη παραγραφο διαβασα στα γρηγορα κ ειδα κινησε στα ιδια οποτε τσιμπα αυτα ως αρχη.Σιγα μην μπαινουμε σε λογικη αμα χρησιμοποιεις τον ορο ανωμαλια στα μαθηματικα η στατιστικη σωστα για να μας κανεις κυρηγμα σε θεμα για την ομοφυλοφιλια.Τεσπα γουατεβερ,ελα τσιμπα τα. *Μολις ειδα κ το τελος σου,δες τι μαθαινουν στους Ψυχολογους λοιπον. AMERICAN PSYCHOLOGICAL ASSOCIATION What causes a person to have a particular sexual orientation? There is no consensus among scientists about the exact reasons that an individual develops a heterosexual, bisexual, gay, or lesbian orientation. Although much research has examined the possible genetic, hormonal, developmental, social, and cultural influences on sexual orientation, no findings have emerged that permit scientists to conclude that sexual orientation is determined by any particular factor or factors. Many think that nature and nurture both play complex roles; most people experience little or no sense of choice about their sexual orientation. AMERICAN PSYCHOLOGICAL ASSOCIATION Is homosexuality a mental disorder? No, lesbian, gay, and bisexual orientations are not disorders. Research has found no inherent association between any of these sexual orientations and psychopathology. Both heterosexual behavior and homosexual behavior are normal aspects of human sexuality. Both have been documented in many different cultures and historical eras. Despite the persistence of stereotypes that portray lesbian, gay, and bisexual people as disturbed, several decades of research and clinical experience have led all mainstream medical and mental health organizations in this country to conclude that these orientations represent normal forms of human experience. Lesbian, gay, and bisexual relationships are normal forms of human bonding. Therefore, these mainstream organizations long ago abandoned classifications of homosexuality as a mental disorder.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.