RedPanda Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 ...H ενσταση ειναι στην ορολογια ανωμαλια που ειναι φαουλ απο ολες τις αποψεις οπως κ να την χρησιμοποιεις ρε φιλε,διοτι απλα το μονο που κανει ειναι υποθαλπτει ομοφοβια κτλ ειδικα οταν μιλαμε για το συγκεκριμενο θεμα.... Δεν δινω την δεουσα προσοχη στα ποστ σου αληθεια,ναι οσο κ να θελεις βασικα να το δωσεις καπως ως τεχνικη ιμπρεσιον μανατζμεντ η ως επιχειρημα για δημοκρατιες κτλ. από ψυχολόγο θα περίμενα πιο προσεκτικό λόγο. δείχνεις πως το πολύ καλό συντακτικό του σε κομπλάρει ή απλά το επισημάνεις για το παίξεις above it λες και είναι κάπιοα τακτική που αναγνώρισες, όπως κάνεις με το να επικαλείσαι δήθεν γρήγορη ανάγνωση του ποστ που έκανε. αλλιώς με ποια λογική τον διορθώνεις για δεύτερη φορά σε κάτι που δήθεν δεν διάβασες προσεκτικά ? η συγκεκριμένη χρήση που κάνει στον όρο ανωμαλία είναι απόλυτα σωστή και οι παραπομπές σου άσχετες. αν επιμένεις στην στρατηγική δεν σε παίρνω στα σοβαρά ενώ δεν διαβάζεις καν το τι λέει τότε χρησιμοποιείς το παρών φόρουμ όχι για να κάνεις συζήτηση αλλά για λίγη εκτόνωση
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Οχι σοβαρα δεν τον διαβασα προσεχτικα.Ειδα τον ορο ''ανωμαλια'' κ δεν εδωσα σημασια.Στα γρηγορα δλδ λεω ''μια απο τα ιδια'' φαση.Εξαλλου εαν προσεξες στα αρχικα του ποστ που απαντουσε προς τα εμενα τον περνουσα στο ντουκου,δεν απαντουσα καν.Ουτε το παιζω υπερανω,σιγα απλα βαριεμαι να ασχολουμε με το θεμα του καθενος επειδη νομιζει οτι το παιζω καπως επειδη πχ αναφερθηκε οτι ειμαι Ψυχολογος,ομοφυλοφιλος η οτιδηποτε (να πχ οπως κανεις εσυ τωρα καλη ωρα) Οι παραπομπες δεν ειναι ασχετες.Λεει πχ για τις επικρατεστερες θεωριες κ του λεω οτι απλα δεν υπαρχει consensus συμφωνα με ΑΡΑ.Οσο για το θεμα της φυσιολογικοτητας η οχι το κανω γενικα γιατι δεν υπαρχει νοημα να λεω συνεχεια τα ιδια κ τα ιδια.Οποτε ποσταρω την θεση της ΑΡΑ σε ολα τα νηματα σχετικα με την ομοφυλοφιλια.Τωρα οχι οτι θα παιξει ρολο,παλι καποιος ανωμαλια κτλ θα το βαφτισει.Αλλα τουλαχιστον κανω την προσπαθεια να δειξω οτι αυτη δεν θεωρειται ανωμαλια απο την καθ υλην αρμοδια επιστημη που ασχολειται με την ανθρωπινη σεξουαλικοτητα,περα απο στατιστικες,μαθηματικα κ μεντιουμ *εξαλλου ο Φιλιππος τον εκανε ''σκονη'' για το πως χρησιμοποιει την ορολογια ''ανωμαλια'' (βλεπε ποστ 292).Σε τι την χρησιμοποιει σωστα τωρα?Ερχεται σε ενα νημα για την ομοφυλοφιλια (που εχει ειδικο βαρος μαλιστα πως θα δωθει ο ορος ανωμαλια) να πας πει οτι ''στατιστικα'' αυτη ειναι ''ανωμαλια''.Κ μη επιτυχημενος χειρισμος ιμπρεσιον μανατζμεντ μου κανει(που προσωπικα βρισκω οτι προτασει το θεμα των μαθηματικων/στατιστικης κ μεντιουμ για να κρυψει στερεοτυπικες αντιληψεις αναλογες με εκεινες που προωθουν την ομοφοβια) κ γενικα επειχηρηματολογικος αχταρμας /οτι να ναι.
Dark_Duck Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Μπορεί να μου πει κάποιος γιατι πρέπει να γίνει η παρέλαση υπο την αιγίδα του Δημου Αθήνας? Γιατι πρέπει να πληρώσουμε εμείς για να παρελάσουν και να δηλώσουν την διαφορετικότητά τους οι Gay? Εγω πάντος απο τέλος Μαιου θα τα βάλω στον ηλιο τα αυγουλάκια..
Sylvia88 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Οι ομοφυλόφιλοι είναι κάτι σαν τους Εβραίους. Όλοι ξέρουμε τι τράβηξαν οι μεν και οι δε αλλά επιμένουν να τους αντιμετωπίζουμε σαν τα παιδάκια που στο σχολείο δεν ήθελε κανείς να παίξει μαζί τους. get over it,δεν είστε κάτι το διαφορετικό.
orotoi Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 get over it,δεν είστε κάτι το διαφορετικό. και το γέλιο στην υπόθεση είναι οτι ενώ προσπαθούν και 'αγωνίζονται' για να πείσουν όλο το κόσμο για αυτό, στη προσπάθεια τους προβάλλουν το αντίθετο. εκεί χάνουν το παιχνίδι.
gatokoritso Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 επειδη δεν υπαρχει περιπτωση να διαβασω 35 σελιδες και δεν ξερω αν εχει υποθεί αλλα ειμαι σίγουρη οτι και περσι ειχαν κανει κατι παρομοιο μην σας πω και προπερσι..προς τι το ενδιαφερον τωρα?
AnOldFriend Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Οι παραπομπες δεν ειναι ασχετες.Λεει πχ για τις επικρατεστερες θεωριες κ του λεω οτι απλα δεν υπαρχει consensus συμφωνα με ΑΡΑ. Ειπα εγω οτι υπαρχει σχετικη συμφωνια? Μιλησα για επικρατεστερες θεωριες. Δηλαδη η επιστημη εχει καταληξει οτι κατι απο το α) το β) το γ) με συνδιασμο αυτων πρεπει να ισχυει. Και μιλησα για αλυτο μυστηριο ως τωρα οτι ειναι το θεμα αυτο. Το πως αυτο διαφωνει με αυτο που εδωσες μου διαφευγει.... *εξαλλου ο Φιλιππος τον εκανε ''σκονη'' για το πως χρησιμοποιει την ορολογια ''ανωμαλια'' (βλεπε ποστ 292). Καμια σκονη. Δες ποστ 293. Ο Φιλιππος δεν ηταν καθολου προσεχτικος στην διατυπωση μου και σε αυτο που ειπα. Και ξαναλεω οτι η λεξη ανωμαλια μπορει πολυ απλα να χρησιμοποιηθει για να περιγραψει την ομοφυλοφιλια στο πλαισιο της στατιστικης σπανιοτητας σε σχεση με την ετεροφυλια για να δηλωσει σημαντικη αποκλιση απο τον μεσο ορο της επικρατεστερης καταστασης. Η ομοφυλια λοιπον αποτελει στατιστικη ανωμαλια οσον αφορα την κατασταση/παρατηρηση σεξουαλικης προτιμησης καποιου. Και αυτο διοτι η ετεροφυλια αποτελει με μεγαλη διαφορά την τυπικη κατασταση των ανθρωπων. Κ μη επιτυχημενος χειρισμος ιμπρεσιον μανατζμεντ μου κανει(που προσωπικα βρισκω οτι προτασει το θεμα των μαθηματικων/στατιστικης κ μεντιουμ για να κρυψει στερεοτυπικες αντιληψεις αναλογες με εκεινες που προωθουν την ομοφοβια) κ γενικα επειχηρηματολογικος αχταρμας /οτι να ναι. Ειπαμε ανηκω στην κυριοτερη οργανωση αντι-ομοφυλοφιλιας της νοτιοανατολικης ευρωπης και ο μισθος μου ειναι πολυ καλος, οποτε πως θα επιτεθω κρυφα στην ομοφυλοφιλια? Βρηκα τον τροπο χρησιμοποιωντας την λεξη ανωμαλια σε ενα μαθηματικοστατιστικο πλαισιο, εναν ορο που μπορει μεν να χρησιμοποιειται ορθως στα μαθηματικα για να περιγραψει μια κατασταση αποκλισης επι του μεσου ορου, αλλά αυτο ουδεμια σημασια εχει αρκει που οι ομοφυλοφιλοι το ακουν και φριττουν, οποτε διαμεσου του τροπου αυτου θα εκανα καποιο κακο στην ομοφυλοφιλια, αλλά δυστυχως βρεθηκες εσυ και τα καταλαβες ολα και δεν μπορεσα. Τωρα το μόνο που μου μενει να κανω για να δικαιολογησω τον μισθο μου ειναι να βρω ποιες αλλες λεξεις απαγορευονται να τις πω, μην τυχον και η ομοφυλοφιλικη εταιρια(ετσι σας αποκαλουμε στην αντι-ομοφιλοφιλικη οργανωση μας) διαμεσου των μελων της, πχ εσενα, αντιδρασει και δεν αφησει να ακουγονται. Αλλά επειδη εσυ εισαι γατα παλι θα τις καταλαβεις οποτε δεν εχει νοημα νικησες. Οποτε κανε μου μια λιστα με τις λεξεις που απαγορευεται να λεμε. Πχ Ηχειο? Ποτηρι? Κινητο(τηλεφωνο). Βιβλιο? Παραπεμπουν αυτα αραγε με καποιο τροπο σε γνωστες μεθοδους αντι-ομοφυλοφιλικων που τις χρησιμοποιουν για να σας βλαψουν? Κανε μια λιστα αν θες για να ξερουμε τι λεξεις σας πειραζουν και τι οχι. επειδη δεν υπαρχει περιπτωση να διαβασω 35 σελιδες και δεν ξερω αν εχει υποθεί αλλα ειμαι σίγουρη οτι και περσι ειχαν κανει κατι παρομοιο μην σας πω και προπερσι..προς τι το ενδιαφερον τωρα? Το ενδιαφερον τωρα προηλθε επειδη η παρελαση γινεται τωρα. Δηλαδη σε λιγο καιρο.
orotoi Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Ηχειο? Ποτηρι? Κινητο(τηλεφωνο). Βιβλιο? Του κανε τον κ*λο σα ποτήρι.. - Απαγορεύεται η λέξη ποτήρι. Κινητό, κουνητό, κούνισμα. Τον πήρε στο κινητό. - Απαγορεύεται η λέξη κινητό. Ανοιχτός σα βιβλίο. - Απαγορεύεται η λέξη βιβλίο. Το ηχείο μπορούμε να το χρησιμοποιούμε.
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Ειπα εγω οτι υπαρχει σχετικη συμφωνια? Μιλησα για επικρατεστερες θεωριες. Δηλαδη η επιστημη εχει καταληξει οτι κατι απο το α) το β) το γ) με συνδιασμο αυτων πρεπει να ισχυει. Και μιλησα για αλυτο μυστηριο ως τωρα οτι ειναι το θεμα αυτο. Το πως αυτο διαφωνει με αυτο που εδωσες μου διαφευγει.... Δεν υπαρχει επικρατεστερη θεωρια.Αν υπηρχε θα ειχαμε consensus επι αυτου για να μπορεις να βγαινεις εσυ κ να μιλας για την επικρατηση του ενος επι του αλλου.Επι λεξη αναφερει αυτο η ΑΡΑ οτι δλδ κανενας συγκεκριμενος λογος δεν προτασεται εναντι καποιου αλλου. Και ξαναλεω οτι η λεξη ανωμαλια μπορει πολυ απλα να χρησιμοποιηθει για να περιγραψει την ομοφυλοφιλια στο πλαισιο της στατιστικης σπανιοτητας σε σχεση με την ετεροφυλια για να δηλωσει σημαντικη αποκλιση απο τον μεσο ορο της επικρατεστερης καταστασης. Η ομοφυλια λοιπον αποτελει στατιστικη ανωμαλια οσον αφορα την κατασταση/παρατηρηση σεξουαλικης προτιμησης καποιου. Και αυτο διοτι η ετεροφυλια αποτελει με μεγαλη διαφορά την τυπικη κατασταση των ανθρωπων. Τα ιδια Παντελακη μου,τα ιδια Παντελη μου.Κ η ηλιοφανεια στην Βρετανια ειναι στατιστικη ανωμαλια σε καθε δεδομενο ετος.Σιγα το επιχειρημα δλδ.Η ενσταση εγκειται οτι ειδικα σε ενα νημα που αφορα στην ομοφυλοφιλια η ορολογια ανωμαλια κτλ σαφως κ πρεπει να αποφευγεται οπως κ να χρησιμοποιηται.Ασε που σχολιαζω οτι επι της ουσιας κεκαλυμενη ομοφοβια κανεις propagate με τα ποστ σου που προφανως εκφραζουν τις στερεοτυπικες σου αντιληψεις για το θεμα.Ξερεις θυματα της ομοφοβιας πεφτουν ατομα κ απο τις καλυτερες οικογενειες.Τωρα ''στατιστικα'' κ γω που εχω 1.90 υψος να πουμε ειμαι στατιστικη ανωμαλια στον γενικο αντρικο πληθυσμο.Νταξ τι να λεει αυτο? Ακου τι παιζει με απλα Ελληνικα:Συμφωνα με την καθ΄υλην αρμοδια επιστημη η οποια ασχολειται με την παρατηρηση,ερμηνεια και κατηγοριοποιηση της ανθρωπινης σεξουαλικοτητας κ του ανθρωπινου σεξουαλικου προσανατολισμου η ομοφυλοφιλια κ αμφιφιλοφιλια δεν αποτελουν ουτε διαταραχη,ουτε αποκλιση ουτε ανωμαλια αλλα φυσιολογικες εκφανσεις κ εκφρασεις της ανθρωπινης σεξουαλικοτητας.Μην το κουραζουμε.
Dark_Duck Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Ακου τι παιζει με απλα Ελληνικα:Συμφωνα με την καθ΄υλην αρμοδια επιστημη η οποια ασχολειται με την παρατηρηση,ερμηνεια και κατηγοριοποιηση της ανθρωπινης σεξουαλικοτητας κ του ανθρωπινου σεξουαλικου προσανατολισμου η ομοφυλοφιλια κ αμφιφιλοφιλια δεν αποτελουν ουτε διαταραχη,ουτε αποκλιση ουτε ανωμαλια αλλα φυσιολογικες εκφανσεις κ εκφρασεις της ανθρωπινης σεξουαλικοτητας.Μην το κουραζουμε. Το φυσιολογικο το εχεις κάνει σφεντόνα τοξοβολε... Βαφτίζεις αφηρημένη την ανθρώπινη σεξουαλικότητα για να δικαιολογήσεις πως μεσα σε αυτο το πλαισιο τιποτα δεν ειναι ανωμαλία. Θα σου πρότεινα να παραδειγματιστείς απο την φύση λοιπον, όπου η εξαίρεση της ομοφυλοφυλιας επιβεβαιώνει τον κανόνα της αναπαραγωγής. Σκοπός κάθε ζώντος οργανισμου είναι να αναπαραχθεί, μια τάση τόσο έντονη που έχει οδηγήσει τους gay ανα την υφήλιο σε πολλούς αγωνες ώστε να τους δωθεί η δυνατότητα να υιοθετήσουν παιδιά, παιδιά που δεν μπορούν να κάνουν, αλλα επιθυμούν σφόδρα. Η ανάγκη της διαιώνισης του είδους είναι κάτι τοσο έντονο οσο και το ενστικτο της αυτοσυντήρησης, γι αυτό και η φύση έχει εφεύρει το κόλπο του έρωτα θα πουν μερικοί λιγότερο ρομαντικοί. Ο δρόμος που διαλέγει ο κάθε gay είναι απλα μακριά απο την φυσική εξέλιξη των πραγμάτων όπως το έχει κατα νού η φύση. Εάν ο οποιοσδήποτε όρος σε χαλάει, πχ το ανωμαλία μπορείς να το λες οπως θες, φυσιολογικό μια φορα δεν ειναι. Ειναι το ίδιο σαν να προσπαθείς να μας πείσεις πως δεν υπάρχει βαρύτητα και αμα πέσεις απο την ταράτσα θα πας προς τα πάνω γιατι έτσι σε βολευει. Βεβαια δηλώσεις οπως η δικιά σου παραπάνω επιβεβαιώνει το γεγονός πως μια μερίδα του πλυθησμού δεν έχει απομακρυνθεί και πολύ απο τα πρωτεύοντα. Άλλωστε αυτά ειναι που παρουσιάζουν τις μεγαλύτερες τάσεις ομοφυλοφυλίας ανάμεσα στα ζώα.
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Καταρχην Dark Duck,δεν την βαφτιζει φυσιολογικη ο Τοξοβολος.Ανεξαρτητα απο την σεξουαλικοτητα μου η την επαγγελματικη μου ιδιοτητα (κ πιστεψε με δεν ειχα καν προθεση να χρησιμοποιησω αυτη ειδικα στην συγκεκριμενη συζητηση)ως Τοξοβολος Ινσομνιακ δεν μπορω να ακουω θεσεις που υποθαλπτουν ιδεες οι οποιες αυριο θα δωσουν ενεργους πολιτες που θα ειναι θυματα ομοφοβιας.Επισης μια επισημανση,το αφηρημενο του ανθρωπινου σεξουαλικου προσανατολισμου μελεταται κ απο την Ψυχολογια κ απο την Ψυχιατρικη στα πλαισια της Ψυχοπαθολογιας αρα η κατηγοριοποιηση των παραφιλιων εξυπηρετει αυτο τον σκοπο ακριβως, στην κατ ελαχιστον δλδ εξακριβωση του ''φυσιολογικου'' η μη πλαισιου.Κ ουτε η ομοφυλοφιλια ουτε η αμφιφυλοφιλια ειναι παραφιλιες.70 χρονια συστηματικης καλοσχεδιασμενης ψυχολογικης ερευνας καθως επισης καταβληθηκε προσπαθεια να ελεγξουμε τα διαφορα biases για να φτασουμε σε αυτη την διαπιστωση. Οπως κ να χει,αυτο που τονιζω οτι τα στερεοτυπα πρεπει να σπασουν.Ειδατε εναν ''λαλιστατο'' ομοφυλοφιλο (ο υπογραφων) κ την ακουω απο ολες τις πλευρες με διαφορα αφηρημενα συμπερασματα για το ποιος ειμαι κ τι κανω βαση της σεξουαλικοτητας μου.Δεν παει ετσι ομως φιλε μου.Εαν ψυχραιμα δουμε το ολο θεμα κ η πολιτεια πρεπει να συμπαρηστατε σε εκδηλωσεις που στοχευουν στην προωθηση της μη ομοφοβιας κ να σταθουμε λιγο στην σημασια της καταπολεμισης αυτων των στερεοτυπων διοτι στην τελικη ειναι προς το συμφερον ολοκληρης της κοινωνιας η εξαλλειψη της ομοφοβιας κ μαγκεια της καθε ευνομουμενης πολιτειας να στεκεται αρωγος στους πιο αδυναμους της.Δεν θεωρω οτι ειμαι παραλογος ανθρωπος.Στην τελικη τι καλυτερο εχει η Αργεντινη απο εμας που πλεον εχει την πιο φιλελευθερη νομοθεσια στην υφηλιο για τα θεματα γυρω απο την ομοφυλοφιλια?Απο γαμους μεχρι υιοθεσιες κ απο αυστηρα νομοθετικα πλαισια εναντιον της ομοφοβιας μεχρι οτι θες.Ποια?Η Αργεντινη ρε παιδια.Κ εμεις στην Ελλαδα κολλαμε στις ''στατιστικες ανωμαλιες'' που θετουν σε κινδυνο κ ετεροφυλοφιλους αλλα κ νεαρους ομοφυλοφιλους οι οποιοι γνωριζουμε εχουν τα υψηλοτερα ποσοστα να γινουν μελλοντικοι αυτοχειρες.Τα ξερω,τα περασα οπως κ η συντριπτικη πλειοψηφια των νεαρων ομοφυλοφιλων που μεγαλωσαμε στην Ελλαδα ειδαμε τις κουλοσυνες της εγκληματικης ομοφοβιας. Συγνωμη αλλα απο σταση θα ερθω αντιμετωπος με την ομοφοβια οπως κ εαν αυτη εκφραζεται (κεκαλυμενα η μη).Ηδη εκεινη στερησε μεγαλο κομματι απο την προσωπικη μου ευτυχια στην εφηβεια μου.Οχι κ τωρα.Φτανει.
ioannnis Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 · Κρυμμένο από Snoob, 2 Μαΐου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από Snoob, 2 Μαΐου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος γράφτηκαν μερικά σωστά πράγματα μεταξύ των κλασσικών αντιπαραθέσεων.. το οποίο είναι ενας φαυλος κύκλος. Οι ομοφοβικοί θα κράζουν τους γκει, οι γκέι θα προσπαθούν με κάθε τρόπο να βρούν το δίκιο τους, οι πράξεις τους θα ενοχλούν τους πρώτους και θα τους δίνουν έναυσμα για συνέχεια του κραξίματος κοκ.. Εδω δε προκειται περι αυτου. Δεν κραζουμε τους γκει(τουλαχιστον οχι εγω). Ο συγκεκριμενος γκει δεν προσπαθει να βρει το οποιο δικιο του. Προσπαθει να βγει απο πανω. Προσπαθει να μας επιβαλλει την θεωρια του. Υπάρχουν γκέι που είναι σοβαροί (οχι σοβαροφανείς) άνθρωποι, που προσφέρουν, μπορεί να είναι επιστήμονες ή οτιδήποτε και υπάρχουν και γκέι που θα πάνε να τη πέσουν στο 15χρονο που δε ξέρει τι του γίνεται, θα του δημιουργήσουν ψεύτικα όνειρα και θα του τα εκπληρώσουν με αντάλαγμα το κώλο του.. Οχι τον κωλο του... το αλλο θελουν. Ο κωλος ειναι συνηθως δωρεαν Εσυ φιλε μου που δηλωνεις θεουσος τι αποψη εχεις για τους γκει? Ειναι αποκλεισμενοι απο τη βασιλεια των ουρανων? Αντε τωρα να χυνω μελανι να εξηγω ξανα οτι απανταω στο πνευμα της απολυτοτητας του Τζονι. Eιπαμε ρε Τοξοτη, δεν εχω καμμια απολυτοτητα. Αντιθετα ειναι διαλλακτικος. Απολυτοτητα θεωρεις το οτι δεν προσχωρω στις κουφες θεωριες σου? Με κουρασες ρε Τζονι.Τα ''παραμυθια της χαλιμας'', το οτι γνωριζεις ολους τους αντρες πορνοσταρ στην υφηλιο κ εαν η οχι εχουν κανει γκει σκηνες καθως κ το οτι συγχεεις την σεξουαλικη συμπεριφορα με την σεξουαλικοτητα ειναι ενδεικτικα των ''παντα λογικων'' σχολιων σου ε? Ασε ρε Τοξοτη το παραμυθι, "γνωριζω ολους τους αντρες πορνοσταρ στην υφηλιο"... γνωριζω αυτους που παιζουν σε τσοντες. Σε προκαλεσα να πεις καποια ονοματα που παιζουν σε διπλο ταμπλω και δεν ειπες κανενα, ουτε καν αυτα που οντως παιζουν. Συνεπως εισαι ασχετος απο το χωρο. Υποθεσεις κανεις μόνο. "Σεξουαλικη συμπεριφορα" και "σεξουαλικοτητα"... ψυχολογος το παιζεις ρε Τοξορίπτη? Μαθε τα βασικα πρωτα και μετα εμβαθυνεις και στη ψυχολογια
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 · Κρυμμένο από Snoob, 2 Μαΐου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από Snoob, 2 Μαΐου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Ασε ρε Τοξοτη το παραμυθι, "γνωριζω ολους τους αντρες πορνοσταρ στην υφηλιο"... γνωριζω αυτους που παιζουν σε τσοντες. Σε προκαλεσα να πεις καποια ονοματα που παιζουν σε διπλο ταμπλω και δεν ειπες κανενα, ουτε καν αυτα που οντως παιζουν. Συνεπως εισαι ασχετος απο το χωρο. Υποθεσεις κανεις μόνο. "Σεξουαλικη συμπεριφορα" και "σεξουαλικοτητα"... ψυχολογος το παιζεις ρε Τοξορίπτη? Μαθε τα βασικα πρωτα και μετα εμβαθυνεις και στη ψυχολογια Μαν ξερεις ποσο πολυ πρεπει να ριχνω το IQ μου για να σου απανταω ?Στα πατωματα λεμε.Χωρις πλακα ρε κ χωρις ειρωνια,ειναι ειλικρινα προκληση καποιος να γινεται καθρεφτης σου μηπως κ την ακουσεις.Αστα να πανε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.