Aztec Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 · Κρυμμένο από Snoob, 4 Μαΐου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από Snoob, 4 Μαΐου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Εγώ λέω να πετάξουμε τους gay σε ένα νησί να δούμε πόσο φυσιολογικοί είναι .
caution Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 · Κρυμμένο από Snoob, 4 Μαΐου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από Snoob, 4 Μαΐου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Εγώ λέω να πετάξουμε τους gay σε ένα νησί να δούμε πόσο φυσιολογικοί είναι . Παλιά ιδέα - απέτυχε λόγω πελεκάνου.
Aztec Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 · Κρυμμένο από Snoob, 4 Μαΐου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από Snoob, 4 Μαΐου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Παλιά ιδέα - απέτυχε λόγω πελεκάνου. Όσα δεν φτάνει η αλεπού ...
35apontos Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 · Κρυμμένο από Snoob, 4 Μαΐου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από Snoob, 4 Μαΐου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος ...πηδάει και τα φτάνει...
Aztec Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 · Κρυμμένο από Snoob, 4 Μαΐου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από Snoob, 4 Μαΐου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος ...πηδάει και τα φτάνει... Θα θελες πολύ όμως ... αλλα δυστυχώς ... όσο και να σπέρνεις απο πίσω τζίφος
slygeo87 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 · Κρυμμένο από Snoob, 4 Μαΐου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από Snoob, 4 Μαΐου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος
35apontos Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 · Κρυμμένο από Snoob, 4 Μαΐου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από Snoob, 4 Μαΐου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Θα θελες πολύ όμως ... αλλα δυστυχώς ... όσο και να σπέρνεις απο πίσω τζίφος Είναι τα μόνα ανώδυνα σχόλια που δεν μου σβήνουν σ' αυτό το νήμα. ...επίσης,μπορεί να βάλει σκάλα.....
Lucifer Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 χρησιμοποιείς τη λέξη κανονικός για να ορίσεις το φυσιολογικός, κανονικός:-ή -ό [kanonikós] Ε1 : που είναι σύμφωνος με ένα πρότυπο, με ένα υπόδειγμα, που δεν παρουσιάζει αποκλίσεις από αυτό. 1α1. που είναι σύμφωνος με τους ισχύοντες νόμους, διατάξεις ή συνήθειες, που προβλέπεται από αυτούς ή που δεν αποτελεί εξαίρεση σε ό,τι ισχύει συνήθως Πρώτον ο ορισμός είναι λεξικού, δεύτερον, μια χαρά τον βρίσκω και τον αποπάνω. Τώρα αν εσύ θες να θέσεις πρότυπα στη φύση, be my guest και ξαναδιάβασε το post μου. είμαι ότι πιο ευφυές και πολύπλοκο έχει να επιδείξει Κάπου εκεί είναι και η βάση της κατάθλιψής μου, αλλά σε γενικές γραμμές, όχι, δεν είσαι. Πρώτον γιατί ο τρόπος αντίληψης τόσο της ευφυίας όσο και της πολυπλοκότητας δεσμεύονται από την αρχιτεκτονική του εγκεφάλου σου και δεύτερον γιατί δεν έχεις ΙΔΕΑ τι έχει δημιουργήσει η φύση που δεν ξέρεις, δε θα μάθεις και αν μάθεις, δε θα καταλάβεις. Υπάρχουν πλάσματα που δεν πεθαίνουν, πλάσματα που πετάνε, κατοικίδια που δε θα σκοντάψουν ποτέ στο σκοτάδι, σωματίδια που πότε υπάρχουν, πότε όχι και μερικές φορές και τα δύο, υπάρχουν αιτίες που το σύμπαν επεκτείνεται και που δεν γνωρίζεις, υπάρχουν μικροοργανισμοί το μέγεθος των οποίων μετριέται σε μικρόμετρα οι οποίοι σε σκοτώνουν και θα σε σκοτώνουν και παρ' όλη την ευφυία σου θα πρέπει απλώς να κάτσεις και να το λουστείς, έχουν υπάρξει εκατομμύρια αν όχι δισεκατομμύρια μορφές ζωής που όσο υπήρχαν ήταν "ό,τι πιο ευφυές και πολύπλοκο" και τώρα τις ξεθάβουμε απολιθωμένες -αν έχουν προλάβει καν να απολιθωθούν. Είσαι εδώ 10 χιλιάδες χρόνια σε έναν πλανήτη που είναι εδώ 4.6 δις, σε ένα σύμπαν που είναι εδώ 14 δις. Και είσαι ό,τι πιο ευφυές και πολύπλοκο, όχι "που υπάρχει" αλλά που "έχει υπάρξει"; Ποιο ευφυές ον κάνει τέτοια δήλωση; το ότι η ομοφυλοφιλία προέρχεται από κάποιου είδους μετάλλαξης είναι αβάσιμο Προφανώς, γι' αυτό και δεν ισχυρίστηκα κάτι τέτοιο. Ευφυής και πολύπλοκος είσαι, αν ξαναδιαβάσεις το ποστ θα καταλάβεις πως λέω πως η μετάλλαξη είναι η βάση της εξέλιξης, πως η εξέλιξη είναι η εξαίρεση στον κανόνα και άρα το φυσιολογικό δε μπορεί να είναι "ο κανόνας" ή "το σύνηθες". Είναι τα πάντα.
35apontos Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 · Κρυμμένο από Snoob, 4 Μαΐου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από Snoob, 4 Μαΐου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Πω-πω μλκ,ορκίζομαι δεν θα ξαναβάλω ergot στο καταπιώνα μου.
-nick- Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Είσαι εδώ 10 χιλιάδες χρόνια σε έναν πλανήτη που είναι εδώ 4.6 δις, σε ένα σύμπαν που είναι εδώ 14 δις. Και είσαι ό,τι πιο ευφυές και πολύπλοκο, όχι "που υπάρχει" αλλά που "έχει υπάρξει"; offtopic,(συμφωνώ με το ποστ σου), αλλά πιστεύω (με βάση τη διαίσθηση ,τη νόηση μου και κάποιες επιστημονικές θεωρίες) ότι το σύμπαν δεν έχει ηλικία αλλά είναι άχρονο και αέναο σε έναν ατέρμονα βρόχο συστολής και διαστολής, πολλαπλών big bang αντί για ενός. Το σύμπαν είναι τα πάντα , αέναο,άχρονο,άφθαρτο και αυθύπαρκτο, ο θεός μου.
RedPanda Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Και είσαι ό,τι πιο ευφυές και πολύπλοκο, όχι "που υπάρχει" αλλά που "έχει υπάρξει"; στο περιβάλλον για το οποίο συζητάμε, ναι πως η εξέλιξη είναι η εξαίρεση στον κανόνα και άρα το φυσιολογικό δε μπορεί να είναι "ο κανόνας" ή "το σύνηθες". Είναι τα πάντα. όχι, εξέλιξη είναι μια διαδικασία που ευνοεί συγκεκριμένα χαρακτηριστικά
Aztec Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Ήταν μια φορά και έναν καιρό σε ένα μακρυνό βασίλειο ένας μεγάλος βασιλιάς. Ο βασιλιά αυτός είχε δύο υιούς. Και οι δύο ήταν όμορφα παιδιά και με προσόντα. Ο ένας ήταν str8 και άλλος gay. Τα αγαπούσε και τα δύο εξίσου. Κάποια στιγμή που έφτασε η ώρα του βασιλιά να τα τινάξει είπε στα παιδιά του. Θα πάμε μαζί ένα ταξίδι και θα επιλέξετε την περιοχή που θα μείνετε για το υπόλοιπο της ζωής σας. Ξεκινάνε λοιπόν και κάποια στιγμή φτάνουν σε ένα σταυροδρόμι. Παιδία, λέει ο βασιλιάς το ένα μονοπάτι οδηγεί σε ένα μέρος με γυναίκες και άντρες που παντρεύονται με τους δικούς τους κανόνες και μένουν μαζί μέχρι τα γεράματα. Το άλλο μονοπάτι οδηγεί σε ένα χωριο που είναι μόνο άντρες που γουστάρουν άντρες και αυτοί παντρεύονται φυσικά και έχουν ίσα δικαιώματα. Μπορείτε να επιλέξετε τα μονοπάτια που θέλετε. Οι πρίγκιπες επιλέγουν τα μονοπάτια τους που όλοι καταλαβαίνουμε ποιά είναι. Αρχίζουν και περνάνε καλά . Ο str8 υιός βρίσκει μια γυναίκα .Παντρεύεται,κανει παιδιά και μένει μαζί με την γυναίκα του μέχρι να τους χωρίσει ο θάνατος. Οι gay απο εκεί δεν ξέρουν τι γίνεται μεγαλώνουν και βλέπουν ότι κάτι λείπει. Το χωριό ερημώνει σιγά σιγά. Δεν έχουν μείνει πολλοί. Κάτι πρέπει να κανει η φύση για αυτό. Δεν μπορεί είμαι φυσιολογικός λέει ο gay υιός. Η φύση έπρεπε να βρει κάποιον τρόπο. Να είχαμε έστω μια γυναίκα να μας δώσει παιδιά. Να είχαμε προχωρήσει τεχνολογικά έστω να μην χρειαζόμαστε καμιά γυναίκα. Ή καλύτερα να κάνουν τα παιδιά και να μας τα δώσουν. Στο τέλος έμεινε με τον σύντροφο του μέσα σε μεγάλη αγαπη και πέθανε και αυτός και το χωρίο έμεινε έρημο. Ελπίζω να το είπα πιο κομψα .
35apontos Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 · Κρυμμένο από Snoob, 4 Μαΐου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από Snoob, 4 Μαΐου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος offtopic,(συμφωνώ με το ποστ σου), αλλά πιστεύω (με βάση τη διαίσθηση ,τη νόηση μου και κάποιες επιστημονικές θεωρίες) ότι το σύμπαν δεν έχει ηλικία αλλά είναι άχρονο και αέναο σε έναν ατέρμονα βρόχο συστολής και διαστολής, πολλαπλών big bang αντί για ενός. Το σύμπαν είναι τα πάντα , αέναο,άχρονο,άφθαρτο και αυθύπαρκτο, ο θεός μου. Δεν είπα τίποτε όμως για San Pendro,είπα;
-nick- Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 · Κρυμμένο από Snoob, 4 Μαΐου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από Snoob, 4 Μαΐου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Δεν είπα τίποτε όμως για San Pendro,είπα; Που κολλάει με τη συζήτηση ? οφφτοπικ στο οφφτοπικ.
orotoi Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 offtopic,(συμφωνώ με το ποστ σου), αλλά πιστεύω (με βάση τη διαίσθηση ,τη νόηση μου και κάποιες επιστημονικές θεωρίες) ότι το σύμπαν δεν έχει ηλικία αλλά είναι άχρονο και αέναο σε έναν ατέρμονα βρόχο συστολής και διαστολής, πολλαπλών big bang αντί για ενός. Το σύμπαν είναι τα πάντα , αέναο,άχρονο,άφθαρτο και αυθύπαρκτο, ο θεός μου. έτσι.. απλώς εμείς έχουμε δει προς το παρόν τα 14δις.. αλλά και τι να λέει? Εμείς έχουμε ορίσει έτσι κι αλλιώς κι αυτή τη μονάδα μέτρησης. Σίγουρα πάντως σε κάποιο παράλληλο σύμπαν θα υπάρχει και η κοινωνία του Straight Story (τσι ταινίας..)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.