Προς το περιεχόμενο

Gay parade υπο την αιγιδα του δημου Αθηνας στις 4 Ιουνιου

ioannnis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οπως κ με λεφτα της μανας μου κ του αδερφου μου πχ.Τι να λεει?Δημοκρατια εχουμε κ στην τελικη πρεπει να προχωρησει καπως η κοινωνια.

έτσι προχωράει η κοινωνία?? με τον κ@λο μπροστά??ρε τί λέτε???

• Απαντ. 502
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ναι όμως τι ποσοστό της κοινωνίας είναι αυτό ?

η επιστημη παντως τεινει πλεον να μην ποσοτικοποιει την ομοφυλοφιλια στον γενικο πληθυσμο μιας κ υπαρχουν πολλα προβληματα για να φτασουμε σε ακριβες ποσοστο.Βαλε πχ την μανα μου τον αδερφο μου την αδερφη μου κ τους ανθρωπους που με αγαπουν κ με στηριζουν στην Ελλαδα κ ολους τους αντιστοιχους των υπολοιπων ομοφυλοφιλων στην Ελλαδα κ νομιζω αφορα κοσμο αρκετο.

Δημοσ.

Δεν έχω απολύτως κανένα πρόβλημα με τους ομοφυλόφιλους, πραγματικά ο καθένας μπορεί να κάνει ότι θέλει στο κρεβάτι του, να φοράει ότι θέλει στο δρόμο (αρκεί να είναι μέσα στα πλαίσια του νόμου, δεν μπορώ δηλαδή να κυκλοφορώ γυμνή στο δρόμο ας πούμε)και θεωρώ λάθος να καταπιέζονται οι νέοι από το κοινωνικό περιβάλλον όταν ανακαλύπτουν την σεξουαλικότητά τους.Ίσα ίσα πρέπει να μπορούν οι γονείς να τα βλέπουν αυτά τα πράγματα και να προστατεύουν τα παιδιά τους από τον ''ανεπτυγμένο''κόσμο στον οποίο ζούμε γιατί στις ηλικίες που τα ανακαλύπτουμε αυτά είμαστε πολύ ευάλωτοι.Αλλά γιατί ακριβώς η ομοφυλοφιλία πρέπει να θεωρηθεί πρότυπο????και μάλιστα υγιές????Ναι υπάρχει ομοφυλοφιλία και αλλού στη φύση, εκεί που υπάρχει όμως η φύση έχει προνοήσει ώστε τα πλάσματα αυτά να είναι αυτό που λέμε μπαι, αλλιώς θα εξαφανίζονταν το είδος.Δηλαδή τι πρότυπο να προωθηθεί???Γίνετε γκέι είναι καλό????

Δημοσ.

gay pride parade;

αντε και απ του χρονου να κανουμε διαδηλωση για τον πολεμο του βιετναμ. Soo last year...

Αλλα δεν εχει μυαλο ο δημος. Θα στησει καλοκαριατικα pride parade αντι για ενα μουσικο φεστιβαλακι με Lady Gaga, Scissor Sisters, Madonna και Kylie Minogue. Και το ιδιο target group :-D θα μαζευε και εβγαζε κανα φραγκο.

Ενω τωρα; θα μαζευτουνε ολοι οι lgbt θα ακουνε sex activists να συμφωνουνε με τους εαυτους τους. Ο πολυς ο κοσμος θα κρατησει την αποψης "ας κανουνε στο κρεβατι τους ο,τι θελουνε, με απασχολουνε πιο σοβαρα πραματα" ως είχε. Τελος οι θερμοαιμοι εμπαθεις στα "καρναβαλια τους ντιντηδες" καθε αλλο παρα γνωμη θ' αλλαξουνε, οταν τους δουν με φτερα, πουπουλα και glitter.

EDIT: η ολ ταημ κλασικ ατακα "ας κανουνε ο,τι θελουνε στο κρεβατι τους" γραφτηκε ταυτοχρονα. spooky

Δημοσ.

.Αλλά γιατί ακριβώς η ομοφυλοφιλία πρέπει να θεωρηθεί πρότυπο????και μάλιστα υγιές????Ναι υπάρχει ομοφυλοφιλία και αλλού στη φύση, εκεί που υπάρχει όμως η φύση έχει προνοήσει ώστε τα πλάσματα αυτά να είναι αυτό που λέμε μπαι, αλλιώς θα εξαφανίζονταν το είδος.Δηλαδή τι πρότυπο να προωθηθεί???Γίνετε γκέι είναι καλό????

ωστε να επιτυχουμε περισσοτερο tolerance απεναντι στην ομοφυλοφιλια γενικοτερα στην κοινωνια.Θυματα της ομοφοβιας δεν μονο οι ετεροφυλοφιλοι αλλα κ οι ιδιοι οι ομοφυλοφιλοι.Ακομα κ στην Αμερικη υπαρχει εξαρση αυτοκτονιων ειδικα εφηβων ομοφυλοφιλων λογω των συνθηκων ρατσισμου κ ομοφοβιας που μεγαλωνουν πολλοι ομοφυλοφιλοι.Αυτο προκαλεσε την παρεμβαση του Ομπαμα σε διαγγελμα περισυ.Γενικα νομιζω ειναι προς το συμφερον της κοινωνιας να προωθητε το προτυπο της ομοφυλοφιλιας ως υγιες παρα ως αρρωστο.Μην ξεχνας οτι οι ομοφυλοφιλοι αποτελουν ενα γκρουπ ιδιαιτερα ευαισθητο σε abuse απο οπου κ εαν προερχεται αυτο.

Δημοσ.

κλασική κρατικοδίαιτη πρόοδος

Μην ξεχνας οτι οι ομοφυλοφιλοι αποτελουν ενα γκρουπ...

εγώ και πάλι θα είμαι κυνικός, όπως και νά'χει είναι μικρό group και δεν είναι προτεραιότητα

Δημοσ.

εγώ και πάλι θα είμαι κυνικός, όπως και νά'χει μικρό group και δεν είναι προτεραιότητα

Δεν διαβασες τι λεω πιο πανω.Δεν αφορα μονο τους ομοφυλοφιλους αλλα κ τους ετεροφυλοφιλους.Που λες ενα ωραιο πρωινο ξυπναει ο αδερφος σου κ σου λεει ''Αδερφε το παω το γραμμα πως να το κανουμε δλδ'' οπως καλιστα μπορει να σου συμβει με τον καλυτερο σου φιλο η με ανθρωπους που αγαπας κ νοιαζεσαι.Κ στην τελικη οσο κ μικρο να ειναι το γκρουπ οταν προκειτε για ενα γκρουπ που ειναι επιρεπες στην κακοποιηση ολων των μορφων ειναι μαγκεια της καθε ευνομουμενης κοινωνιας να δειχνει οτι στηριζει τους πιο ''αδυναμους''.

Δημοσ.

Θεωρώ πως είναι ένα θέμα με πάρα πολλές ευαισθησίες και χρειάζεται ιδιαίτερη διαχείρηση, τόσο στη δημιουργία όσο και στα μηνύματα που θα περάσει αλλά και στον τρόπο που θα το κάνει και στις ηλικίες που θα απευθυνθεί.Εγώ προσωπικά το θεωρώ λάθος να απευθυνθεί σε εφήβους γιατί δεν θα το λάβουν σωστά ούτε οι μεν ούτε οι δε εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων.Σωστό πιστεύω πως θα ήταν να απευθυνθούν σε μεγαλύτερες ηλικίες 20άριδες ας πούμε και πάντα λέγοντας ότι ''δεν είναι κακό, δεν είναι λάθος'' όχι ''είναι καλό, είναι σωστό'' η διαφορά είναι πολύ λεπτή και πολύ σοβαρή...

Δημοσ.

Ουτε εγω βρισκω λογο να γινει κατι τετοιο. Αφου υποτιθεται οτι δν ειναι διαφορετικοι κ δε πρεπει να τους αντιμετωπιζουμε διαφορετικα, τι κανουν τετοιο event???

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ. · Κρυμμένο από paredwse, 21 Απριλίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος
Κρυμμένο από paredwse, 21 Απριλίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος

σαχλαμάρες...σε λίγο να κάνουν παρέλαση και οι αλκοολικοί,οι ναρκομανείς,οι λωποδύτες

Δημοσ.

Με βαλιανάτους να σκούζουν και ντύσιμο ελτοντζον. Μετά λένε για διακρίσεις και στιγματισμό. Τόσο μεγάλη προσπάθεια αυτοπροβοκάτσιας δεν έχω ξαναδεί

Δημοσ.

Ουτε εγω βρισκω λογο να γινει κατι τετοιο. Αφου υποτιθεται οτι δν ειναι διαφορετικοι κ δε πρεπει να τους αντιμετωπιζουμε διαφορετικα, τι κανουν τετοιο event???

Sent from my iPhone using Insomnia

εκει συμφωνουμε,απλα την προχωρησαμε λιγο την συζητηση περισσοτερο στο επιπεδο της αναμειξης της επισημης πολιτειας γενικα για θεματα που προωθουν το υγιες προτυπο εναντι του αρρωστου σε οτι αφορα την ομοφυλοφιλια.

Δημοσ.

Δεν διαβασες τι λεω πιο πανω.Δεν αφορα μονο τους ομοφυλοφιλους αλλα κ τους ετεροφυλοφιλους.

Είναι η δικιά σου ανάγνωση των πραγμάτων. Παράδειγμα και εγώ είμαι υπέρ της ανεξιθρησκίας και το να μην ανεγερθεί τζαμί στην Αθήνα με τη λογική σου με αγγίζει αλλά αν θέλω να είμαι δίκαιος δεν συμφωνώ με τέτοια διάθεση κρατικών/δημοτικών πόρων.

Δημοσ.

Είναι η δικιά σου ανάγνωση των πραγμάτων. Παράδειγμα και εγώ είμαι υπέρ της ανεξιθρησκίας και το να μην ανεγερθεί τζαμί στην Αθήνα με τη λογική σου με αγγίζει αλλά με κρατικούς πόρους δεν συμφωνώ.

δεν υπαρχει τωρα θεμα συγκρισης μεταξυ της ''αποψεως'' σου για τα τζαμια κ πως θα νιωσεις απεναντι στον αδερφο σου εαν σου πει οτι το ''σιδερωνει το πουκαμισο''.Αχ ας μην μπουμε σε λογικη μη λογικης.πληζ δλδ.

Σαφως κ η ομοφυλοφιλια κ τα θεματα γυρω απο το abuse,ομοφοβια κτλ αφορουν μεγαλη μεριδα της κοινωνιας με τον εναν η τον αλλον τροπο κ γενικα νομιζω οτι πρεπει να αφορουν την κοινωνια καθολικα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...