cosmos000 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 .Που λες ενα ωραιο πρωινο ξυπναει ο αδερφος σου κ σου λεει ''Αδερφε το παω το γραμμα πως να το κανουμε δλδ'' οπως καλιστα μπορει να σου συμβει με τον καλυτερο σου φιλο η με ανθρωπους που αγαπας κ νοιαζεσαι. Και τί θα του πούμε?Πήγαινε να κάνεις παρέλαση να σου φύγει το ντέρτι?Για πιο σοβαρά πράγματα μάλλον θα πρέπει να διεκδικείτε τα δικαιώματά σας κ όχι για τέτοιες γελοιότητες τύπου παρελάσεων. Κ στην τελικη οσο κ μικρο να ειναι το γκρουπ οταν προκειτε για ενα γκρουπ που ειναι επιρεπες στην κακοποιηση ολων των μορφων ειναι μαγκεια της καθε ευνομουμενης κοινωνιας να δειχνει οτι στηριζει τους πιο ''αδυναμους''. Και οι συνταξιούχοι και οι άνεργοι και και χίλια δυο άλλα γκρουπ είναι "αδύναμα" ειδικά με τις σημερινές οικονομικές καταστάσεις...να βγουν με πούπουλα και να χορεύουν? Και στην τελική τελική εδώ μιλάμε για την παρέλαση (δεν το γενικεύουμε ως προς τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις )...κάτι που είναι άκρως αντιαισθητικό και κάτι που σίγουρα συνιστά προσβολή της δημοσίας αιδούς.πόσο μάλλον με κρατικούς πόρους.Μαζευτείτε σε ιδιωτικό μέρος ,νοικιάστε ένα γήπεδο και κάντε το κέφι σας.Αλλά όχι μέσα στα μούτρα μας και μπροστά στα παιδιά μας να δίνετε τέτοια πρότυπα.
andreapaog328 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 · Κρυμμένο από paredwse, 21 Απριλίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από paredwse, 21 Απριλίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος σαχλαμάρες...σε λίγο να κάνουν παρέλαση και οι αλκοολικοί,οι ναρκομανείς,οι λωποδύτες έτσι! στην πυρά όλοι λοιπόν...
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Και τί θα του πούμε?Πήγαινε να κάνεις παρέλαση να σου φύγει το ντέρτι?Για πιο σοβαρά πράγματα μάλλον θα πρέπει να διεκδικείτε τα δικαιώματά σας κ όχι για τέτοιες γελοιότητες τύπου παρελάσεων. Και οι συνταξιούχοι και οι άνεργοι και και χίλια δυο άλλα γκρουπ είναι "αδύναμα" ειδικά με τις σημερινές οικονομικές καταστάσεις...να βγουν με πούπουλα και να χορεύουν? Και στην τελική τελική εδώ μιλάμε για την παρέλαση (δεν το γενικεύουμε ως προς τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις )...κάτι που είναι άκρως αντιαισθητικό και κάτι που σίγουρα συνιστά προσβολή της δημοσίας αιδούς.πόσο μάλλον με κρατικούς πόρους.Μαζευτείτε σε ιδιωτικό μέρος ,νοικιάστε ένα γήπεδο και κάντε το κέφι σας.Αλλά όχι μέσα στα μούτρα μας και μπροστά στα παιδιά μας να δίνετε τέτοια πρότυπα. φανταζομαι εχεις καταλαβει οτι ειμαι κατα της παρελασης.Για αλλο μιλαω εγω.Να μην το πω κ τεταρτη φορα δλδ!!
μαφαλντα Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Διακριτικοτητα.Μπορεις να διεκδικεις αυτο που θες,να ζεις οπως θες και κανεις δεν θα σε ενοχλησει.Η εικονα των ομοφυλοφιλων χαλασε απο τους ιδιους.Τηλεοραση,παρελασεις,ξεφωνημενες κ.α Γαμοι με νυφη τον εναν -αντιαισθητικο- για να μην πω γελοιο.Προσωπικα θεωρω τετοιες εκδηλωσεις υποκριτικες καιχωρις αντικρυσμα,υποτιμητικες.
loukanikas Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 · Κρυμμένο από paredwse, 21 Απριλίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από paredwse, 21 Απριλίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος έτσι! στην πυρά όλοι λοιπόν... στην πυρά όχι αλλά όχι και να κάνουν και παρέλαση Διακριτικοτητα.Μπορεις να διεκδικεις αυτο που θες,να ζεις οπως θες και κανεις δεν θα σε ενοχλησει.Η εικονα των ομοφυλοφιλων χαλασε απο τους ιδιους.Τηλεοραση,παρελασεις,ξεφωνημενες κ.α Γαμοι με νυφη τον εναν -αντιαισθητικο- για να μην πω γελοιο.Προσωπικα θεωρω τετοιες εκδηλωσεις υποκριτικες καιχωρις αντικρυσμα,υποτιμητικες. συμφωνούμε!
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Διακριτικοτητα.Μπορεις να διεκδικεις αυτο που θες,να ζεις οπως θες και κανεις δεν θα σε ενοχλησει.Η εικονα των ομοφυλοφιλων χαλασε απο τους ιδιους.Τηλεοραση,παρελασεις,ξεφωνημενες κ.α Γαμοι με νυφη τον εναν -αντιαισθητικο- για να μην πω γελοιο.Προσωπικα θεωρω τετοιες εκδηλωσεις υποκριτικες καιχωρις αντικρυσμα,υποτιμητικες. Κ νομιζω οτι θα βρεις την πλειοψηφια των ομοφυλοφιλων παγκοσμιως να συμφωνει μαζι σου στην αποψη κατω η καρικατουρα.Μπορω να μιλησω με ασφαλεια μονο για εμενα αλλα σιγουρα η εικονα που περιγραφεις οντως ειναι για τα πανυγηρια ομως πιστευω πως αρκετοι ομοφυλοφιλοι (μη συνδικαλιστες φαση ) θα συμφωνουσαν μαζι μας.
loukanikas Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Κ νομιζω οτι θα βρεις την πλειοψηφια των ομοφυλοφιλων παγκοσμιως να συμφωνει μαζι σου στην αποψη κατω η καρικατουρα.Μπορω να μιλησω μονο για εμενα αλλα σιγουρα η εικονα που περιγραφεις οντως ειναι για τα πανυγηρια αλλα πιστευω πως αρκετοι ομοφυλοφιλοι (μη συνδικαλιστες φαση ) πιστευω θα συμφωνουσαν μαζι σου. δεν ξεφτιλίζονται όλοι οι gay,ούτε όλοι οι στρέιτ,από καραγκιοζιλίκια κάποιων αλλά να δέχεστε να γίνονται παρελάσεις αδιαμαρτύρητα και να σας καπελώνουν είναι λάθος
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 αλλά να δέχεστε να γίνονται παρελάσεις αδιαμαρτύρητα και να σας καπελώνουν είναι λάθος ναι κ τι να κανω δλδ?Εξεφρασα 4 φορες την αντιθεση μου στην παρελαση στο μοναδικο μεσο που βρισκω προσφορο αυτη την στιγμη.Τοσο εγω οσο κ η πλειοψηφια των ομοφυλοφιλων εχουμε κ αλλη ζωη απο το να ασχολουμαστε με το τι κανει μια ταδε μεριδα κτλ.
μαφαλντα Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Και τι κανει η πλειοψηφεια παγκοσμιως;Ποιος εκλεγει τους συνδικαλιστες σας;Καποιοι βολευονται με ολα αυτα ως συνηθως.Δημιουργουν λαθος εντυπωσεις και λαθος προτυπα βαζοντας ετσι την κοινωνια απεναντι σας.Ειναι πολλα τα λεφτα τοξοβολε.Βιομηχανιες ζουν απο ολο αυτο.
loukanikas Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 ναι κ τι να κανω δλδ?Εξεφρασα 4 φορες την αντιθεση μου στην παρελαση στο μοναδικο μεσο που βρισκω προσφορο αυτη την στιγμη.Τοσο εγω οσο κ η πλειοψηφια των ομοφυλοφιλων εχουμε κ αλλη ζωη απο το να ασχολουμαστε με το τι κανει μια ταδε μεριδα κτλ. απλά δημιουργείται μια λανθασμένη εικόνα ό,τι όλοι ειστέ Ψινάκιδες κ.α. ,όποτε και εσέις κάντε κάτι ουσιαστικό έτσι ώστε να διεκδικήσετε τα δικαιώματα σας
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Και τι κανει η πλειοψηφεια παγκοσμιως;Ποιος εκλεγει τους συνδικαλιστες σας;Καποιοι βολευονται με ολα αυτα ως συνηθως.Δημιουργουν λαθος εντυπωσεις και λαθος προτυπα βαζοντας ετσι την κοινωνια απεναντι σας.Ειναι πολλα τα λεφτα τοξοβολε.Βιομηχανιες ζουν απο ολο αυτο. ποιους ''συνδικαλιστες μας''?Η εκφραση μου ηταν χιουμοριστικη.Δεν ξερω πως να συνδικαλιστω ουτε εχω αναγκη να συνδικαλιστω για κατι.Μια χαρα νορμαλ νιωθω κ δεν εχω αναγκη να μπαινω σε καποιο γκρουπ που θα τονιζει την διαφορετικοτητα μου. Αλλο ομως αυτο απο το δεδομενο της μειονεκτικης θεσης που βρισκονται παγκοσμια οι ομοφυλοφιλοι σε σχεση με ομοφοβια,στιγμα κτλ. απλά δημιουργείται μια λανθασμένη εικόνα ό,τι όλοι ειστέ Ψινάκιδες κ.α. ,όποτε και εσέις κάντε κάτι ουσιαστικό έτσι ώστε να διεκδικήσετε τα δικαιώματα σας Το μοναδικο δικαιωμα που θελω να διεκδικησω στην Ελλαδα ειναι να μπορει να εχει ισχυ το civil partnership που εχω με τον συντροφο μου στην Βρετανια και επι Ελληνικου εδαφους.Τα αλλα δεν μου λενε κατι.
loukanikas Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 το πιο σημαντικό είναι αυτό που θέλεις αλλά με τα ρεζιλίκια που βγαίνουν σαν δήθεν εκπρόσωποί σας χάνεται η ουσία
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 το πιο σημαντικό είναι αυτό που θέλεις αλλά με τα ρεζιλίκια που βγαίνουν σαν δήθεν εκπρόσωποί σας χάνεται η ουσία εμενα παντως δεν νιωθω να με εκπροσωπουν αυτοι.Γενικα τον ευατο μου εκπροσωπω κ δεν εχω αναγκη να εκπροσωπηθω απο καποιους επειδη μονο κ μονο το ''αλειφω το βουτυρο''
tsifotis Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Γενικα ημουνα κατα της παρέλασης ως κατι αδιαφορο ψευτοπροοδευτικο και παρωχημενο. Αλλα οταν διαβαζω αποψεις σε φορουμ απο νεους που ασχολουνται με την τεχνολογια (εχει σημασια - δεν ειμαστε πχ στο παρκο της εκκλησιας του χωριου) οτι α) ομοφυλοφιλοι, αλκοολικοι, ναρκωμανεις και λωπωδυτες ειναι στα ιδια. β) οι gay ειναι υπολογοι για τους μπροσταρηδες (ψινακο-βαλιανατους) τους. Λες και υπαρχει gay id με εκλογες, δημοψηφισματα κλπ γ) οι gay ειναι ολοι ιδιοι. Σαν τα μπαρμπουνια ενα πραμα δεν τους ξεχωριζεις μεταξυ τους. ασταδιαλα, ας γινει το parade μονο για το γαμωτο.
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Γενικα ημουνα κατα της παρέλασης ως κατι αδιαφορο ψευτοπροοδευτικο και παρωχημενο. Αλλα οταν διαβαζω αποψεις σε φορουμ απο νεους που ασχολουνται με την τεχνολογια (εχει σημασια - δεν ειμαστε πχ στο παρκο της εκκλησιας του χωριου) οτι α) ομοφυλοφιλοι, αλκοολικοι, ναρκωμανεις και λωπωδυτες ειναι στα ιδια. β) οι gay ειναι υπολογοι για τους μπροσταρηδες (ψινακο-βαλιανατους) τους. Λες και υπαρχει gay id με εκλογες, δημοψηφισματα κλπ γ) οι gay ειναι ολοι ιδιοι. Σαν τα μπαρμπουνια ενα πραμα δεν τους ξεχωριζεις μεταξυ τους. ασταδιαλα, ας γινει το parade μονο για το γαμωτο. αυτο το σχολιο μου αρεσε παντως!Λες να το παιξω κ γω ζαμαν φου λοιπον?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.