sleepy_head Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Σαφως και δεν ειναι το ιδιο με το σορτσακι, δε παυει ομως να ειναι μια προτιμηση. Σκεψου και πόσοι ειναι bi. Μη νομιζεις οτι ο γκει αποκλειστικα γεννιεται... γινεται κιολας. Οσο για τις λεσβιες, εχεις βεβαια υποψη οτι στη βιομηχανια του στρεϊτ πορνό τα λεσβιακα υπαρχουν κανονικα, ειναι must. Και οι bi μαζί με τους gay είναι. Έτσι γεννιούνται. Κάποιος μπορεί να παριστάνει ότι είναι gay ή straight αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι. Το "λεσβιακό" πορνό που απευθύνεται στους άντρες μόνο λεσβιακό σεξ δεν είναι. Δεν ξέρω καμία λεσβία που να κάνει σεξ έτσι όπως δείχνουν.
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Αυτό ακριβώς που έλεγα.Πολύ απλά επειδή οι τύπισσες στις τσόντες δε είναι λεσβίες, στρέιτ είναι που κάνουν ότι κάνουν απευθυνόμενες σε ανδρικό καθαρά πληθυσμό... οπως κ οι τυπαδες στο γκει πορνο στρεητ ειναι στην συντριπτικη τους πλειοψηφια.Ολα για τα λεφτα βασικα.Κοινο ομως υπαρχει κ για τα δυο.Γενικα ομως οι αντιληψεις για τις λεσβιες νομιζω ειναι λιγοτερο ακραιες απο οτι για τους γκει αντρες.Οπως κ να χει η εικονα δυο γυναικων να χαριεντιζονται φαινεται καπως ''πιο αποδεκτη'' γενικα. Τοξοβόλε , νομίζω πως παρεξήγησες , δεν ήταν επι προσωπικού η τοποθέτηση μου εχω την εντυπωση οτι εσυ παρεξηγησες Δεν το θεωρησα προσωπικη επιθεση.Απλα προσπαθησα να δειξω φερνοντας ως παραδειγμα εμενα οτι σαφως κ υπαρχουν διαφορες μεσα σε μια ''κοινοτητα'' οπως αυτη των ομοφυλοφιλων.Που προσωπικα ουτε καν κοινοτητα την θεωρω.Ισως ηταν πιο δοκιμο να πεις οτι η μεριδα ταδε μιας ευρυτερης ''κοινοτητας'' που συμμετεχει στην ταδε εκδηλωση φαινεται οτι εχει καποια συγκεκριμενα χαρακτηριστικα.Το οποιο κ παλι ειναι debatable αλλα ας εχει.
tsifotis Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Το "λεσβιακό" πορνό που απευθύνεται στους άντρες μόνο λεσβιακό σεξ δεν είναι. Δεν ξέρω καμία λεσβία που να κάνει σεξ έτσι όπως δείχνουν. Σορυ οφτοπικ... αλλα ισχυει οτι οι τα γυναικεια ζευγαρια δεν βλεπουνε ποτε τις ιδιαιτερα δημοφιλεις στους στρεητ αντρες λεσβιακα πορνο αλλα αντ' αυτου προτιμουνε τις γκευ τσοντες; Το ειδα στην περσινη βραβευμενη ταινια "the kids are alright" και πετυχα μια νυξη γι αυτη την ψιλοκρυφη αποψη και σε μια κριτικη. Ξερει κανεις;
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Σορυ οφτοπικ... αλλα ισχυει οτι οι τα γυναικεια ζευγαρια δεν βλεπουνε ποτε τις ιδιαιτερα δημοφιλεις στους στρεητ αντρες λεσβιακα πορνο αλλα αντ' αυτου προτιμουνε τις γκευ τσοντες; Το ειδα στην περσινη βραβευμενη ταινια "the kids are alright" και πετυχα μια νυξη γι αυτη την ψιλοκρυφη αποψη και σε μια κριτικη. Ξερει κανεις; κ γω το χω απορεια.Καμια κοπελια να μας πει? σορρυ για το οφτοπικ κ απο μενα
KilliK Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Σορυ οφτοπικ... αλλα ισχυει οτι οι τα γυναικεια ζευγαρια δεν βλεπουνε ποτε τις ιδιαιτερα δημοφιλεις στους στρεητ αντρες λεσβιακα πορνο αλλα αντ' αυτου προτιμουνε τις γκευ τσοντες; Το ειδα στην περσινη βραβευμενη ταινια "the kids are alright" και πετυχα μια νυξη γι αυτη την ψιλοκρυφη αποψη και σε μια κριτικη. Ξερει κανεις; και εγω αυτο εχω ακουσει πως ισχυει.αλλα μπορει να ειναι και urban legend,who knows.
Traumatias Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Στις γυναίκες γενικά δεν αρέσουν τα πορνό γιατί δεν λειτουργούμε με την είκονα...οι γυναίκες θέλουν πιο πολύ το στόρυ,έτσι πιστεύω τουλάχιστον...
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Λοιπον επειδη μου μπηκαν τα διαολια θα παρω ΤΩΡΑ τηλ μια φιλη λεσβια να την ρωτησω.Ελπιζω να μην με παρει με τις ντοματες μονο
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Στις γυναίκες γενικά δεν αρέσουν τα πορνό γιατί δεν λειτουργούμε με την είκονα...οι γυναίκες θέλουν πιο πολύ το στόρυ,έτσι πιστεύω τουλάχιστον... Μια χαρα τους αρεσουν και τους παρααρεσουν εκτος αν επεσα μονο σε εξαιρεσεις που επιβεβαιωνουν τον κανονα ως τωρα. Σιγουρα ομως το αντιλαμβανονται διαφορετικα απτον αντρα το πορνο.
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Παντως εμενα η φιλη μου ειπε επι λεξη οτι ναι μεν το βρισκει σεξυ το γκει πορνο αλλα δεν το χει κανει ακομα με καποια συντροφο της.Αυτα απο μια λεσβια σε συνομιλια πριν λιγο.Κ επισης μου ειπε να σας πω οτι ειστε καμμενοι (κ γω μαζι) σορρυ για το ατελειωτο οφ τοπικ.επιστρεφουμε.
-nick- Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Μια χαρα τους αρεσουν και τους παρααρεσουν εκτος αν επεσα μονο σε εξαιρεσεις που επιβεβαιωνουν τον κανονα ως τωρα. Σιγουρα ομως το αντιλαμβανονται διαφορετικα απτον αντρα το πορνο. +1 Θυμαμαι ημουν σπιτι μιας κοπελας που γουσταρα πολυ και στο google στα search ειχαν μεινει λημματα που εψαχνε του στυλ black cock κλπ
Traumatias Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Δεν ξέρω προσωπικά δεν μου αρέσουν και με όσες γυναίκες το έχω συζητήσει δεν τους αρέσουν , σίγουρα όχι όπως στους άντρες πάντως .Τώρα τι να πω ίσως στο μέλλον
KilliK Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 εγω παντως παλια που πηγαινα σε videoclubs ειχα πετυχει συχνα γυναικες να ψαχνουν και να νοικιαζουν τσοντες. το πραγματικο "περιεργο" ομως ηταν οτι τις περισσοτερες φορες συνοδευονταν απο δυο αγορια...
sleepy_head Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Στις γυναίκες γενικά δεν αρέσουν τα πορνό γιατί δεν λειτουργούμε με την είκονα...οι γυναίκες θέλουν πιο πολύ το στόρυ,έτσι πιστεύω τουλάχιστον... I lurv pr0n. Και μισώ τις ρομαντικές ταινίες Σορυ οφτοπικ... αλλα ισχυει οτι οι τα γυναικεια ζευγαρια δεν βλεπουνε ποτε τις ιδιαιτερα δημοφιλεις στους στρεητ αντρες λεσβιακα πορνο αλλα αντ' αυτου προτιμουνε τις γκευ τσοντες; Το ειδα στην περσινη βραβευμενη ταινια "the kids are alright" και πετυχα μια νυξη γι αυτη την ψιλοκρυφη αποψη και σε μια κριτικη. Ξερει κανεις; Δεν το έχω κάνει με κάποια σύντροφό μου αλλά ναι το βρίσκω πιο sexy απ'ότι το λεσβιακό πορνό. Βέβαια δεν είμαι και λεσβία....
Traumatias Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Δεν αναφέρθηκα σε τέτοιο πράγμα (ρομαντικές ταινίες) όταν είπα για το στόρυ....εν πάση περιπτώσει θα το ψάξω το θέμα είναι πολύ παράξενο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.