Προς το περιεχόμενο

Αποσυνδεσεις adsl καθε 40 δευτερολεπτα!!!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τις τελευταιες εβδομαδες εχω ενα πολυ περιεργο και σπαστικο προβλημα με την γραμμη μου!

Για συγκεκριμενο χρονικο διαστημα(συνηθως 2-3 ωρες) μεσα στην μερα το adsl κοβεται καθε 40 δευτερολεπτα,επανερχεται για 5 και μετα ξανα 40 κλπ...

Ουσιαστικα δηλαδη δεν μπορω να δουλεψω..

Εχω μαλιστα παρατηρησει οτι ειναι περιπου ιδιες οι ωρες που συμβαινει αυτο,δηλαδη 12-3 το μεσημερι και 9-11 το βραδυ..

Ειμαι στον ΟΤΕ εδω και 4 χρονια και ποτε δεν ειχα προβλημα..

Επισης για ρουτερ εχω ενα sagem 1500 νομιζω το μοντελο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εκτός αν είσαι οκ από καλωδίωση και έχεις δοκιμάσει ένα δεύτερο router για να αποκλείεις πιθανά προβλήματα,

αυτό που πρέπει να κάνεις φίλε είναι να πάρεις στο 1242 να τους εξηγήσεις το πρόβλημα και να το δηλώσεις βλάβη ^_^

Είναι πολύ πιθανό να τα έφτυσε το router :-)

Επίσης δώσε τα στατιστικά της γραμμής σου έτσι για να πάρουμε μια ιδέα B)

Αυτά είναι βασικά πρόβλημα της εταιρείας που έκανες την σύνδεση του ΟΤΕ δηλαδή.

Σου βγάζει απο κάτω εκείνο το κίτρινο τριγωνάκι που δείχνει οτι δέν έχεις πρόσβαση στο Ίντερνετ;

Εκτός αν είσαι οκ από καλωδίωση και έχεις δοκιμάσει ένα δεύτερο router για να αποκλείεις πιθανά προβλήματα,

αυτό που πρέπει να κάνεις φίλε είναι να πάρεις στο 1242 να τους εξηγήσεις το πρόβλημα και να το δηλώσεις βλάβη ^_^

Είναι πολύ πιθανό να τα έφτυσε το router :-)

Επίσης δώσε τα στατιστικά της γραμμής σου έτσι για να πάρουμε μια ιδέα B)

upstream downstream

Noise Margin 9 9

Attenuation 31 32

Αυτά είναι βασικά πρόβλημα της εταιρείας που έκανες την σύνδεση του ΟΤΕ δηλαδή.

Σου βγάζει απο κάτω εκείνο το κίτρινο τριγωνάκι που δείχνει οτι δέν έχεις πρόσβαση στο Ίντερνετ;

Ναι ακριβως,οπως και στο ρουτερ αναβει το κοκκινο λαμπακι που σημαινει οτι δεν εχει adsl

Θα παρω στο 1242..Να δουμε τι θα γινει..

το κιτρινο θαυμαστικο ειναι οτι δεν εχει παρει ip ο υπολογιστης οχι οτι εχει πεσει η γραμμη.συνηθως αμα πεσει το ιντερνετ και ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΡΕΣΤΑΡΤ ΤΟ ΡΟΥΤΕΡ τοτε απλα δεν βλεπεις αυτο το μπλε δισκο που σημαινει οτι εισαι Online.ο φιλος μας χανει την γραμμη η κανει κανα reboot το ρουτερ??

οταν του βγαζει το κιτρινο θαυμαστικο μπορει να μπει στον ρουτερ η οχι???

εχει δοκιμασει με αλλο ρουτερ??

για να βγαλει attenuation πρεπει να ειχε συγχρονισμο.β.πολλα ρουτερς εμφανιζουν εσφαλμενο attenuation στο Up.και τα usr ειχαν το ιδιο θεμα

Αν είναι δυνατόν. :) Δεν το ήξερα αυτό. Το Sagem έχει αυτό το πρόβλημα;

Γιατί αν δεν το έχει, τότε το πρόβλημα είναι στη γραμμή (μπορεί και στη κάθετη, αλλά ας το αποκλείσουμε προς το παρον).

Μπορεί να είχε συγχρονισμό αλλά ο φίλος να μην έχει πρόσβαση στο internet για τον α β λόγο.

δεν ξερω για το sagem αλλα εχω δει αρκετες φορες να βγαινει λαθος.να φταιει καλωδιωση και να σου δειχνει τετοιο attenuation ειναι λιγο δυσκολο.συνηθως αμα βαλεις φιλτρο μπροστα και καταφερει να συγχρονισει σου βγαζει 70 στο down περιπου.το λεω για ενα λογο.αν γινει κατι με την καλωδιωση τοσο χοντρο για να σκισει το attenuation συνηθως αυξανει και στο Up και στο down.το usr εκανε κατι παρομοιο με αυτο.το ιδιο σχεδον attenuation στο up και στο down και καποιες φορες πιο πολυ στο Up:P

απλα πολλες φορες στα βραχυκυκλωματα ανεβαζει και του down ταυτοχρονα.οχι παντα αλλα γινεται αρκετες φορες.και πρεπει να ειναι τρελο βραχυκυκλωμα για να το κανει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...