Dj Kosmo Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Καλημερα σε ολους...θελω να αγορασω το HTC Wildfire αλλα απο οτι ειδα σε λιγες μερες βγαινει το Wildfire S το οποιο εχει καλυτερη αναλυση απο το απλο Wildfire οπως και καλυτερο επεξεργαστη και πολλα αλλα που ομως δεν μου φαινονται και τρομερα σαν αλλαγες στο κομματι του hardware...Η ερωτηση μου ειναι η εξης:να παρω το Wildfire απο την Vodafone που το εχει 200 ευρω η να περιμενω το S το οποιο θα εχει 300 ευρω???(προσωπικα δεν νομιζω οτι αξιζει να δωσω 100 ευρω παραπανω για το S) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
piranhagr Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 WildFire S για κανένα λόγο το παλιό καμιά σχέση !!! επεξεργαστής γραφικών , ανανεωμένο λειτουργικό, μεγαλύτερη ανάλυση!!! τα ποιο σημαντικά !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orlox Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Γενικα το wildfire παλιο και καινούριο είναι πολυ ακριβά γι αυτα που προσφέρουν. Αν δεν σε νοιάζει η κάμερα και θές κάτι οικονομικό δες το optimus one. Αν θες κατι πιο καλό με λίγα χρήματα παραπάνω δες το galaxy ace, motorola defy. Σε καμια περίπτωση το Wildfire S όμως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theo93 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 καλυτερα α κοιταξεις το defy που λεει και ο φιλος defy που α ψαξεις στο σκρουτζ θα το ρεις περιπου 300 e και αξιζει περισοτερο απο το s Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dj Kosmo Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Εγω παντως παιδια λεω να παρω το Wildfire σε ασπρο μου αρεσει πολυ σχεδιαστικα με τα 200 ευρω(απο Vodafone) που δεν ειναι και παρα πολλα για smartphone!!!θα κανω βλακεια εαν το παρω?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis5 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Το wildfire είναι τόσο αργό που δεν αξίζει. Στο λέω όντας κάτοχός. Επίσης η ανάλυση πίστευα κι εγώ αρχικά πως δεν είναι θέμα, αλλά στις 3,2 ίντσες οθόνη τελικά είναι. Πραγματικά περίμενε το s, η παρε κάτι άλλο. Επίσης η έκδοση 2.2 δεν προσέθεσε τίποτα ουσιαστικό σε επιδόσεις, και επίσημα την 2.3 δεν βλέπω να την παίρνει. Να το root αρεις δεν μπορείς αν φορά επανω 2,2 οπότε, απλά μην το πάρεις. Sent from my HTC Wildfire using Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orlox Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Οποιος εχει παρει το wf εχει ασχημα λόγια να πει. Ακομα και σε συγκριση με φτηνότερα κινητα οπως το Blade η το optimus one δεν εχει να προσφέρει τιποτα παραπάνω εκτος του flash και εχει πολλά μείον. Τωρα αν θες να πληρώσεις το κουτί its up to you Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsourakis13 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Και δεν δίνεις 330 για να πάρεις το Desire, που είναι κλάσεις ΑΝΩΤΕΡΟ...!!!?? Εγώ πάντως με 200€ θα πάρω το IDEOS x5 που για την τιμή του, γ@μ@ει..! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Eversor Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Καλύτερα να πάρεις κανένα Desire, αφού θα φτάσεις τα 300 ευρώ από όσο φαίνεται, καλύτερα να πας σε κάτι καλύτερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Damianpcb2 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Παλια ειχα το wildfire και τωρα εχω Desire . Το WF ειναι πολυ καλο κινητο στα λεφτα του και με τιποτα δεν θα επαιρνα αντι αυτου blade/defy/optimus/galaxy. Η Εταιρεια ειναι πολυ μπροστα για μενα απο τι αλλες . Το Desire ειναι λιγο κουμουτσα για οσους δεν εχουν συνηθησει τετοια μεγαλα κινητα...(αλλοι βολευονται με Desire Hd tvn 4,3").Oμως ειναι τρομερο κινητο και κλασεις ανωτερο και απο το Wildfire S . Η τιμη ειναι πολυ κοντα με το S . Εαν θες να εχεις ενα μικρου μεγεθους ANDROID PHONE να παρεις το WF S που δειχνει κατα πολυ καλυτερο απο το απλο. Για μενα το Desire ειναι η καλυτερη επιλογη που μπορεις να κανεις . Βγαινει και σε ασπρο χρωμα που τα σπαει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ootyposoo Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Αν είσαι ανάμεσα στο WF και στο WF S, το ZTE Blade είναι πολύ καλύτερο εξαίροντας την κάμερα, τουλάχιστον σε σύγκριση με το WF το απλό το ZTE είναι κλάσεις ανώτερο σε οθόνη και hardware με το WF S είναι ίσα αλλά και πάλι το Blade έχει καλήτερη οθόνη! Επίσης έχει πολύ καλο(unofficial) support chekare το ανάλογο thread για ZTE Blade εδώ στο forum! Είναι και 40E κάτω από το WF και 140 από το WF S.. Η HTC είναι ψωνισμένη για αυτό έχει και τόσο ακριβά "φτηνά" κινητά! Κάνe και άλλη αναζήτηση σε smartphones εκτος από αυτών τον 2(3 με το blade) και περίμενε αν θες για το καινούργιο της Huawai! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imr Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Το wildfire s σιγουρα ειναι γαματο, αλλα ειναι πολυ ακριβο, αν ηταν στα 250 (οπως το παλιο) θα ειχε καποιο νοημα, αλλα απο οτι βλεπω εφοσον εχει 300 νομιζω υπαρχουν πολυ ανωτερες λυσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Komorias Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 κ εγω ως κατοχος του Wildfire θα σου πω οτι ειναι καλο για 1ο smartphone.στην αρχη με ενθουσιασε αλλα μετα ειδα το desire της κολητης μου............ αν ειχε καλυτερη αναλυση το wf δεν θα το μετανιωνα για την αγορα του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.