Προς το περιεχόμενο

Ανάκτηση Δεδομένων από Κατεστραμμένο Δίσκο ?

panos009

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα εχω ενα προβλημα κ θα ηθελα τη βοηθεια σας γιατι δε ξερω τι να κανω!Τη πεμπτη στα καλα καθουμενα σταματισε να δουλευει ο εξωτερικος μου δισκος τον ανοιξα μηπως ειχε κουνηθει κανενα καλωδιο μεσα αλλα ολα φαινοναν ενταξει ευτυχος ο δισκος ειναι sata κ ετσι μπορω να τον βαλω μεσα στο κουτι απευθειας ο υπολογιστης παρολα αυτα εντωπιζει καποιο υλικο αλλα το εχει ως αγνωστο κ ετσι δε μου τον εμφανιζει καθολου!Υπαρχει καποιος τροπος καποιο προγραμμα για την ανακτηση των δεδομενων γιατι ειναι παρα πολυ σημαντικα,εχω αρχεια για τη δουλεια μου που δε μπορω να ξαναβρω κ ολες μου τις φωτογραφιες!

Ευχαριστω εκ το προτερον για τις απαντησεις σας ελπιζω να υπαρχει καποιος τροπος γιατι αλλιως χαθηκα! :rolleyes:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπερα εχω ενα προβλημα κ θα ηθελα τη βοηθεια σας γιατι δε ξερω τι να κανω!Τη πεμπτη στα καλα καθουμενα σταματισε να δουλευει ο εξωτερικος μου δισκος τον ανοιξα μηπως ειχε κουνηθει κανενα καλωδιο μεσα αλλα ολα φαινοναν ενταξει ευτυχος ο δισκος ειναι sata κ ετσι μπορω να τον βαλω μεσα στο κουτι απευθειας ο υπολογιστης παρολα αυτα εντωπιζει καποιο υλικο αλλα το εχει ως αγνωστο κ ετσι δε μου τον εμφανιζει καθολου!Υπαρχει καποιος τροπος καποιο προγραμμα για την ανακτηση των δεδομενων γιατι ειναι παρα πολυ σημαντικα,εχω αρχεια για τη δουλεια μου που δε μπορω να ξαναβρω κ ολες μου τις φωτογραφιες!

Ευχαριστω εκ το προτερον για τις απαντησεις σας ελπιζω να υπαρχει καποιος τροπος γιατι αλλιως χαθηκα! :rolleyes:

Καταρχήν να σε μαλώσω. Λες "ΧΑΘΗΚΑ" αλλά τόσο σημαστικά αρχεία τα είχες σε ένα δίσκο. Απλά ΑΣΧΟΛΙΑΣΤΟ.

Τεσπα επι του θέματος

Καταρχήν κάνε report το θέμα σου να μεταφερθεί στις μονάδες αποθήκευσης που θα το δουν αρκετοί που ξέρουν.

Τώρα το σκληρό τον βλέπει από το bios; Στη διαχείριση συσκευών;

Εχεις δοκιμάσει να μπουτάρεις με ένα linux live cd μπας και έχουν στραβωθεί τα windows;

Αν δεν βγει άκρη με τα παραπάνω, κλασικά θα σου προτείνω Active @ File Recovery (δεν είναι free) για να πάρεις τα δεδομένα σου.

Καλή επιτυχία!!!

Καλημερα ευχαριστω και παλι για της απαντησεις σας σημερα το πρωι συνδεσα το σκληρο και ειπα να κανω αυτα που μου ειπατε αλλα δε τον βλεπει καν ο υπολογιστης ουτε καν το BIOS ουτε και το προγραμμα που μου ειπατε!

Καλημερα ευχαριστω και παλι για της απαντησεις σας σημερα το πρωι συνδεσα το σκληρο και ειπα να κανω αυτα που μου ειπατε αλλα δε τον βλεπει καν ο υπολογιστης ουτε καν το BIOS ουτε και το προγραμμα που μου ειπατε!

Αν δεν των βλέπει ούτε από το BIOS .... πας για επαγγελματία που θα σου πάρει πάρα πολλά λεφτά.

http://www.texnikoi.com/data-recovery.html

Στάδιο 2 : Προβλήματα στο firmware του σκληρού δίσκου, προβλήματα στο ηλεκτρονικό κύκλωμα (προβλήματαστο PCB, δεν παίρνει ρεύμα ο δίσκος κλπ) ή μικρές βλάβες οι οποίες απαιτούν άνοιγμα του σκληρού δίσκου σε clean room και επισκευή των μερών του.

Κόστος : Συνήθως το κόστος κυμαίνεται μεταξύ 150€ έως 450€

Δοκίμασε να κάνεις fixmbr στον προβληματικό σκληρό (αν σου τον εμφανίσει) στο Recovery console (συνήθως πατάς F8 κατά το boot και μετά R) και ξαναδοκίμασε το Active@ File Recovery. Μπορείς να δοκιμάσεις και το Active@ Partition Recovery.

Επίσης, είπες ότι "ο υπολογιστης παρολα αυτα εντωπιζει καποιο υλικο αλλα το εχει ως αγνωστο" οπότε το Active@ File Recovery θα πρέπει να τον βλέπει. Παίξε λίγο με τις επιλογές του.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...