MenamareL Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Βρήκα σήμερα αυτό το πλάσμα.. Θα το πάω σε μια πανσιον για σκυλάκια για ένα μήνα.. Αν ενδιαφέρεται κάποιος ας τον πάρει! Τον ΧΑΡΙΖΩ. Σήμερα το πρωί βαπτίστηκε Σωτήρης! Περισσότερες πληροφορίες θα έχω το βράδυ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Traumatias Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 ΑΑΑΑ τι τέλειος υπέροχος πανέμορφος σκυλάκος!!! :wub: Πραγματικά μακάρι να είχα χώρο και χρόνο, πάντα ένα τέτοιο σκυλάκι μου φαινόταν ιδανικό... :cry: Τέλος πάντων του εύχομαι να βρει την καλύτερη οικογένεια, με τέτοια φατσούλα δεν είναι δύσκολο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MenamareL Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 ΑΑΑΑ τι τέλειος υπέροχος πανέμορφος σκυλάκος!!! :wub: Πραγματικά μακάρι να είχα χώρο και χρόνο, πάντα ένα τέτοιο σκυλάκι μου φαινόταν ιδανικό... :cry: Τέλος πάντων του εύχομαι να βρει την καλύτερη οικογένεια, με τέτοια φατσούλα δεν είναι δύσκολο Άμα μπορείς πες το σε κανέναν άνθρωπο θα είναι βοήθεια κι αυτό... Είναι πολύ γλυκός.. Καλούλη πλάσμα.. :wub: :wub: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Έχω ήδη δύο χαριτωμένα, ελπίζω να κάνουν καλή παρέα Πλάκα κάνω. Αλλά όντως έχω ήδη ένα, οπότε δύσκολα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavrakas92 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Αν γινετε να μας πεις περιοχη και ρατσα... (η ρατσα με ενδιαφερει γτ θελω να ξερω τι μεγεθος θα φτασει....) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 φανταζομαι ψαχνεις για μολοσσο η κατι αντιστοιχο ε? τωρα που ακριβαινει η βενζινη οτι πρεπει ειναι για υποκαταστατο αλογου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatoulis Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 αχαχχα ρε Sellers είπε ότι χαρίζετε σκυλάκι όχι τροφή για σκύλους.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MenamareL Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Το λοιπόνες ο Σωτήρης βρήκε σπίτι και μετακομίζει αύριο! Πάει το γεύμα Sellers! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Κριμα και ελεγα να το κανω δωρο στον γατο μου να εχει να παιζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
black_widow Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Βάλε την αγγελία σου και σε αυτό το site : Vrespet. Εύχομαι να βρει γρήγορα οικογένεια ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavrakas92 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 φανταζομαι ψαχνεις για μολοσσο η κατι αντιστοιχο ε? τωρα που ακριβαινει η βενζινη οτι πρεπει ειναι για υποκαταστατο αλογου Τουναντιον,εχω ενα ελληνικο ποιημενικο στο πατρικο μου,απλως σκεφτομαι για ενα πιο μικρο τωρα που σπουδαζω..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
livewire Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Προτίμησε γιαπωνέζικο τότε, είναι σκυλιά και έχουν φοβερή μεταπωλητική αξία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slygeo87 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Βρήκε σκυλί και το χαρίζει. Μπράβο ρε ψυχάρα εισαι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Προτίμησε γιαπωνέζικο τότε, είναι σκυλιά και έχουν φοβερή μεταπωλητική αξία. εχουν καλυτερες επιταχυνσεις ε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adon1s Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 με αφορμή το vrespet εμετός και ντροπή σε όσους πουλάνε και επιδιώκουν να βγάζουν κέρδος απο τα ζώα γεννάει το σκυλί του και ζητάει 400ευρώ για να πουλήσει το κοθτάβι... ειλικρινά κατάπτιστοι όλοι τους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.