Bill_cs Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Λοιπον θελω να αγορασω ενα λαπτοπ για να αντικαταστησει τη καθημερινη χρηση του netbook μου (asus eee) καθως το συγκεκριμενο επειδη βραχηκε αντιμετοπισε προβλημα στο πληκτρολογιο και αναγκαστηκα να το αφαιρέσω (κατα τ'αλλα σκυλι 3 χρονια τωρα , απλα με εξωτερικο πληκτρολογιο δε λεει).. Το λαπτοπ το χρειαζομαι για απλη καθημερινη χρηση (σχολη , εργασιες , καμια ταινια ,ιντερνετ κτλ) και γι'αυτο δε θελω να δωσω πανω απο 500 ευρω ..Μερικα που εχω τσεκαρει ειναι: 1.Lenovo G560 2.Dell inspiron 15R 3.Asus x52JU-SX335V Πειτε μου την αποψη σας και προτεινετε και εσεις καποιο... ευχαριστω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ss13 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Λοιπον θελω να αγορασω ενα λαπτοπ για να αντικαταστησει τη καθημερινη χρηση του netbook μου (asus eee) καθως το συγκεκριμενο επειδη βραχηκε αντιμετοπισε προβλημα στο πληκτρολογιο και αναγκαστηκα να το αφαιρέσω (κατα τ'αλλα σκυλι 3 χρονια τωρα , απλα με εξωτερικο πληκτρολογιο δε λεει).. Το λαπτοπ το χρειαζομαι για απλη καθημερινη χρηση (σχολη , εργασιες , καμια ταινια ,ιντερνετ κτλ) και γι'αυτο δε θελω να δωσω πανω απο 500 ευρω ..Μερικα που εχω τσεκαρει ειναι: 1.Lenovo G560 2.Dell inspiron 15R 3.Asus x52JU-SX335V Πειτε μου την αποψη σας και προτεινετε και εσεις καποιο... ευχαριστω.. Πας για το δεύτερο ή το τρίτο , δυνατά και τα δυο και με καλές εγγυήσεις , εγώ θα προτιμούσα το dell !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bill_cs Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Για το Lenovo γιατι οχι? Διαβαζοντας καποια reviews(για το συγκεκριμενο μοντελο) εδω στο φορουμ , καταλαβα οτι η αναλογια ποιοτητας/αποδοσης με τιμη ειναι αρκετα καλη.. Παντως αναμεσα στο 2 κ 3 και εγω το dell προτιμω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ss13 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Για το Lenovo γιατι οχι? Διαβαζοντας καποια reviews(για το συγκεκριμενο μοντελο) εδω στο φορουμ , καταλαβα οτι η αναλογια ποιοτητας/αποδοσης με τιμη ειναι αρκετα καλη.. Παντως αναμεσα στο 2 κ 3 και εγω το dell προτιμω Ναι καλό είναι αλλά έχει έναν χρόνο εγγύηση μόνο , είναι προτιμότερο να έχεις την διετία της εγγύησης !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bill_cs Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Ναι καλό είναι αλλά έχει έναν χρόνο εγγύηση μόνο , είναι προτιμότερο να έχεις την διετία της εγγύησης !! Ναι σωστο... Αυτο που με προβληματιζει τωρα ειναι να διαλεξω τη στανταρ ποιοτητα της DELL (σερβις,εγγυηση κτλ) ή τις επιδοσεις της ASUS (500 gb , 4gb ram ,καλυτερη καρτα γραφικων και καλυτερο μοντελο του Ι3)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blackstar Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Εγω θα διάλεγα τη στάνταρ ποιότητα της DELL (σέρβις,εγγύηση κτλ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bill_cs Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Δηλαδη η ASUS σε θεμα ποιοτητας δεν....??? Εγω το eee που εχω μου εχει βγει σκυλι αλλα ενταξει ειναι netbook... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jtheogr Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 την συγκεκριμενη σειρα της Dell αξιοπιστη μπορεις να την πεις ποιοτικη ομως οχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blackstar Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Αν θυμάμαι καλά, και σε αυτό ας με επιβεβαίωση κάποιος ακόμα, το service της ASUS ήταν στο εξωτερικό, ελπίζω να άλλαξε αυτό. Επισης δεν βλέπω χαώδες (εκτος VGA) διαφορές στα χαρακτηριστικά, και για την χρήση που το θες, θα είσαι ΟΚ με όποιο και αν διάλεξης. Η εγγύηση είναι σημαντικός λόγος να επιλέξεις ενα Laptop*, και η DELL μαζί με την TOSHIBA είναι οτι καλύτερο σε θέματα service. *ο λόγος που αγόρασα TOSHIBA ήταν τα 4 χρόνια εγγύηση, και το πολύ καλώ service. Όταν έτυχε να το χρειαστώ, το laptop πήγε Αθήνα με courier και επέστρεψε διορθωμένο σε 3-4 μέρες χωρίς να με ζαλίσουν με λεπτομερείς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jtheogr Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Το service της Asus ηταν στο εξωτερικο και ποιο συγκεκριμενα στην Ιταλια , εδω και λιγο καιρο το service της Asus ειναι εδω Ελλαδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bebis4 Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Το service της Asus ηταν στο εξωτερικο και ποιο συγκεκριμενα στην Ιταλια , εδω και λιγο καιρο το service της Asus ειναι εδω Ελλαδα. εχεις πιο συγκεκριμενες πληροφοριες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.