Προς το περιεχόμενο

Port Fordwarding (NetFasteR)

spithash

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σε ολους.Σημερα μου εφερε η hol τον καινουργιο μου εξοπλισμο και εχω ενα προβλημα με το port που προσπαθω να ανοιξω για το TeamSpaek.Με το παλιο router οι ρυθμισεις ηταν πιο ευκολες (ετσι)Τωρα οι ρυθμισεις ειναι πιο πολυπλοκες (ετσι).Βαζω τις ρυθμισεις (σωστες δεν ειναι?) αλλα οι φιλοι μου δεν μπορουν να συνδεθουν στον server.Το ελενξα και με ενα προγραμμα και μου βγαζει αυτο

Συγνωμη αν σας κουρασα αλλα ας μου πει καποιος πως μπορω να το διορθωσω??? Ευχαριστω :rolleyes:

edit: Δοκιμασα να κανω dmz και τωρα αφου ξανα ετρεξα το προγραμμα μου βγαζει αυτο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

to dmz εχει πετυχει.οτι δεν παιζει το ping δεν ειναι θεμα .ισως σε κοβει καποιο firewall απο τον ρουτερ.πχ στα Thomson το Ping ειναι κλειστο και ανοιγει μονο απο Telnet cli interface

για το Port forward Που εκανες εκανες ενα λαθος.wan ip start kai end το αφηνεις οπως το ειχε.λογικα 0.0.0.0. που σημαινει οποιοςδηποτε απεξω.εσυ που εβαλες 192.168.1.2 ειναι σαν να του λες απεξω να αφηνει μονο αυτος που εχει ip 192.168.1.2 δηλαδη στην πραξη κανεναν η ενα ατομο στον κοσμο αμα υπαρχει wan 192.168.1.2

τα αφηνεις οπως τα ειχε στην αρχη.η θα ηταν ολα 0.0.0.0 η θα ηταν start 0.0.0.0 end 255.255.255.255

to dmz εχει πετυχει.οτι δεν παιζει το ping δεν ειναι θεμα .ισως σε κοβει καποιο firewall απο τον ρουτερ.πχ στα Thomson το Ping ειναι κλειστο και ανοιγει μονο απο Telnet cli interface

για το Port forward Που εκανες εκανες ενα λαθος.wan ip start kai end το αφηνεις οπως το ειχε.λογικα 0.0.0.0. που σημαινει οποιοςδηποτε απεξω.εσυ που εβαλες 192.168.1.2 ειναι σαν να του λες απεξω να αφηνει μονο αυτος που εχει ip 192.168.1.2 δηλαδη στην πραξη κανεναν η ενα ατομο στον κοσμο αμα υπαρχει wan 192.168.1.2

τα αφηνεις οπως τα ειχε στην αρχη.η θα ηταν ολα 0.0.0.0 η θα ηταν start 0.0.0.0 end 255.255.255.255

οκ σε ευχαριστω πολυ!

• 4 μήνες μετά...

Το 192.168.x.x ειναι class c network και δεν μπαινει σε public ip.

μα δεν λεμε καπου για Public ip?απλα προσπαθω να του πω να κανει αυτο που εκανε ο φιλος πιο πανω που εδωσε ολο το range Ip's γιανα παιξει.σε μερικα ρουτερ το αφηνεις 0.0.0.0 και το καταλαβαινει για ολο το range.giati δεν μπορει να γραψει εκει απο 62.1.χ.χ μεχρι 62.10.χ.χ και 193.92.χ.χ μεχρι δεν ξερω τι.εχει μονο μια επιλογη να διαλεξει.βλακεια που ρωταει το ρουτερ.οπτοε αν το μηδεν δεν πιανει ολο το range μετα να γραψει το μεγιστο που τον αφηνει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...