kostas0928 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Τι γνώμη έχετε για την αποθήκευση εικόνων στη βάση σαν blobs ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexandr0s Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Εγώ προτιμάω να έχω τις εικόνες ξεχωριστά από τη βάση μου. Ταχύτητα και ευκολία στη διαχείριση, backups, restores. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas0928 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Και γω ξεχωριστά τις κρατάω σε ότι έχω κάνει μέχρι στιγμής αλλα δεν ξέρω αν όντως είναι η καλύτερη λύση. Για ταχύτητα δεν ξέρω αλλα για ευκολία back up νομίζω η βάση βολεύει καλύτερα. Επίσης μου φαίνεται πολύ πιο εύκολο σαν υλοποίηση το να περνάς τις εικόνες στη βάση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Η ταχύτητα των static files στο δίσκο είναι αρκετά μεγαλύτερη έναντι των database blobs. Ο δίσκος δεν έχει overhead από επερωτήματα ή συνδέσεις. Από την άλλη με blobs έχεις ευκολότερο backup και μεγαλύτερη ευκολία στη διαχείριση. Τι είναι σημαντικότερο για σένα; Όλα αυτά στην περίπτωση που μιλάμε για λίγες εικόνες... εάν ψάχνεσαι για κάτι μεγαλύτερο οπωσδήποτε στο δίσκο, οι βάσεις δεδομένων δεν σχεδιάστηκαν γι αυτή τη δουλειά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas0928 Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Η ταχύτητα των static files στο δίσκο είναι αρκετά μεγαλύτερη έναντι των database blobs. Ο δίσκος δεν έχει overhead από επερωτήματα ή συνδέσεις. Νομίζω ακόμα πιο σημαντικό για το θέμα της ταχύτητας είναι το caching. Οι εικόνες που έχουν αποθηκευτεί στη βάση θα φορτώνονται κάθε φορά ενώ αυτές στο δίσκο μόνο μια φορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.