Προς το περιεχόμενο

Ποιο παιχνιδι εχει τα καλυτερα γραφικα???

morilas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

φιλε μου αυτο που ρωτας ειναι πολυ αντικειμενικο,σε μενα μπορει να αρεσουν αλλο ειδους γραφικα απο καποιους αλλους,πχ το LOL εμενα μου αρεσει καποιοι φιλοι μου λενε τι παιδικα γραφικα ειναι αυτα αλλα αυτα τα "παιδικα" γραφικα εμενα μου αρεσουν σε ολα τα παιχνιδια που το εχουν,

τωρα αν εννοεις τα πιο βαρια παιχνιδια σε υπολογιστικη δυναμη μπορω να σου πω μερικα

Δημοσ.

Οι 2 Κρίσεις, Continent of the Ninth, T.E.R.A, Avatar (άψογα γραμμένα πράγμα που το κάνει ελαφρύ Game -π.χ Split/Second), Metro, Hot Persuit, HAWX 2.

Πάνε με κάποια σειρά, με βάση το μάτι.

Δημοσ.

metro 2033 μην το ψαχνεις καλυτερο τελικα και απο crysis2 σε γραφικα,πολυ καλο και το arcania gothic4 βαλτα ολα full ,lost planet2,aliens vs predator

Δημοσ.

Το θεμα ειναι πιανου παιχνιδιου τα γραφικα εκαναν την μεγαλυτερη εντυπωση οταν κυκλοφορισε το παιχνιδι.πχ οταν κυκλοφορισε το quake 1 ειχε απιστευτα γραφικα οταν το επαιζες με μια riva128.

Οπως και το farcry 1 και το oblivion και το crysis.εγω προσωπικα υστερα απο το crysis 1 δεν εχω δει καλυτερα γραφικα.περασαν και τοσα χρονια.

Οπως τα καλυτερα γραφικα για εμενα σε racing τα εχει το grid.(δεν εχω δει dirt2).

Αλλα καποτε μικρο παιδακι και εγω ειχα ξετρελαθει με τα γραφικα του transport tycoon.μην μιλησω για simon the sorcerer και sam n max και monkey island.

Εξαρταται παντα την εποχη και την ηλικια που ημασταν εμεις τοτε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...