Προς το περιεχόμενο

Microsoft Wireless keyboard-mouse

fe31h

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια χαρα,

μου εδωσε ενας φιλος ενα ασυρματο σετ της μικροσοφτ... αλλα δεν μπορω να το συνδεσω στο usb... εχει ενα περιεργο βυσμα ιδιο με το usb... Καταλαβατε τι λεω ή να ανεβασω φωτογραφα?

Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οχι δεν μιλαμε για την πασιγνωστη θυρα ps2... αλλα για μια εξωγιηνη usb :P

0043ra.jpg

Αυτο που δειχνεις ειναι η κανονικη θυρα του usb και το μαυρο απο πισω ειναι ο δεκτης.

Ο πομπος ειναι και το πληκτρολογιο και το ποντικι.Απλα συνδεσε σε μια θυρα πισω στην μητρικη αυτο που κρατας και εισαι οκ.

οχι δεν ειναι μια απλη usb...(για μενα τουλαχιστον...) Η κανονικη δεν εχει αυτεσ τις τρυπες εκει... Αυτες που ξερω ειναι οι κενες... μηπως ειναι καμια εξελιξη του usb και εχω μεινει πισω??

Σε θυρα usb δεν μπαινει......

καλα λιγο πολυ ολοι ορθιοι κοιμομαστε :P

πιστευω με αυτη την φωτο να σε βοηθησω λιγακι...

αριστερα ειναι ο adaptor που εχω και συνδεω ολα τα usb μου, δεξια η normal usb και δεξια κατω αυτη η περιεργη που λεω.... :P

νομιζω φαινεται η διαφορα...

0045wx.jpg

Ειναι πολυ θολη η φωτογραφια ρε συ.Αλλα αυτο που μπορω να διακρινω 'νομιζω' ειναι οτι το Usb απο τον δεκτη του ποντικιου και του πληκτρολογιου,εχει παρει μαζι του και καποιο κατι απο το παλιο το Usb που ηταν συνδεδεμενο.τουλαχιστον ετσι φαινεται.

κατσε οταν παω σπιτι να ριξω μια ματια σε αυτο που εχει ο αδερφος μου μιας και ο δεκτης ειναι ο ιδιος.

ίδιο μέγεθος τις βλέπω, 4 pins βλέπω, δεν καταλαβαίνω...

Στο Internet που κοίταξα USB είναι...

Βάλε αν γίνεται πιο καθαρές photos.

Δεν νομιζω να χρειαζεται πιο αλη φωτο.... διακρινεται αυτο που ειπες... τα 4 pins.... αυτα δεν τυπαρχουν πουθενα αλλου σε οσα usb εχω....

ΥΣ θα βαλω πιο μετα καμια πιο καθαρη φωτογραφια εαν επιμενετε... :)

Ειναι πολυ θολη η φωτογραφια ρε συ.Αλλα αυτο που μπορω να διακρινω 'νομιζω' ειναι οτι το Usb απο τον δεκτη του ποντικιου και του πληκτρολογιου,εχει παρει μαζι του και καποιο κατι απο το παλιο το Usb που ηταν συνδεδεμενο.τουλαχιστον ετσι φαινεται.

κατσε οταν παω σπιτι να ριξω μια ματια σε αυτο που εχει ο αδερφος μου μιας και ο δεκτης ειναι ο ιδιος.

Ναι φιλε μου ετσι ηταν... κατι ειχε παρει μαζι του... λεω και εγω... ευχαριστω πολυ... :)

Για να εισαι σωστος μιλα στο φιλο που σου εδωσε το ποντικοπληκτρολογιο και πες του με τροπο...να ψαξει τον υπολογιστη που το ειχε συνδεδεμενο μηπως λειπει κατι :devil: :mrgreen:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...