fe31h Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Γεια χαρα, μου εδωσε ενας φιλος ενα ασυρματο σετ της μικροσοφτ... αλλα δεν μπορω να το συνδεσω στο usb... εχει ενα περιεργο βυσμα ιδιο με το usb... Καταλαβατε τι λεω ή να ανεβασω φωτογραφα? Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HamerZ Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 μήπως μιλάμε για ps2? http://en.wikipedia.org/wiki/PS/2_connector Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thegame77 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 για ανεβασε γιατι με εχει φαει η περιεργοια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fe31h Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Οχι δεν μιλαμε για την πασιγνωστη θυρα ps2... αλλα για μια εξωγιηνη usb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Οχι δεν μιλαμε για την πασιγνωστη θυρα ps2... αλλα για μια εξωγιηνη usb Αυτο που δειχνεις ειναι η κανονικη θυρα του usb και το μαυρο απο πισω ειναι ο δεκτης. Ο πομπος ειναι και το πληκτρολογιο και το ποντικι.Απλα συνδεσε σε μια θυρα πισω στην μητρικη αυτο που κρατας και εισαι οκ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fe31h Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 οχι δεν ειναι μια απλη usb...(για μενα τουλαχιστον...) Η κανονικη δεν εχει αυτεσ τις τρυπες εκει... Αυτες που ξερω ειναι οι κενες... μηπως ειναι καμια εξελιξη του usb και εχω μεινει πισω?? Σε θυρα usb δεν μπαινει...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Τωρα η εγω κοιμαμαι ορθιος λογο ωρας η δεν ξερω τι γινεται.Δηλαδη εσενα οι θυρες σου πως ειναι? Δοκιμασε upside-down να την βαλεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fe31h Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 καλα λιγο πολυ ολοι ορθιοι κοιμομαστε πιστευω με αυτη την φωτο να σε βοηθησω λιγακι... αριστερα ειναι ο adaptor που εχω και συνδεω ολα τα usb μου, δεξια η normal usb και δεξια κατω αυτη η περιεργη που λεω.... νομιζω φαινεται η διαφορα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Ειναι πολυ θολη η φωτογραφια ρε συ.Αλλα αυτο που μπορω να διακρινω 'νομιζω' ειναι οτι το Usb απο τον δεκτη του ποντικιου και του πληκτρολογιου,εχει παρει μαζι του και καποιο κατι απο το παλιο το Usb που ηταν συνδεδεμενο.τουλαχιστον ετσι φαινεται. κατσε οταν παω σπιτι να ριξω μια ματια σε αυτο που εχει ο αδερφος μου μιας και ο δεκτης ειναι ο ιδιος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
erevos_csd Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 ίδιο μέγεθος τις βλέπω, 4 pins βλέπω, δεν καταλαβαίνω... Στο Internet που κοίταξα USB είναι... Βάλε αν γίνεται πιο καθαρές photos. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fe31h Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 ίδιο μέγεθος τις βλέπω, 4 pins βλέπω, δεν καταλαβαίνω... Στο Internet που κοίταξα USB είναι... Βάλε αν γίνεται πιο καθαρές photos. Δεν νομιζω να χρειαζεται πιο αλη φωτο.... διακρινεται αυτο που ειπες... τα 4 pins.... αυτα δεν τυπαρχουν πουθενα αλλου σε οσα usb εχω.... ΥΣ θα βαλω πιο μετα καμια πιο καθαρη φωτογραφια εαν επιμενετε... Ειναι πολυ θολη η φωτογραφια ρε συ.Αλλα αυτο που μπορω να διακρινω 'νομιζω' ειναι οτι το Usb απο τον δεκτη του ποντικιου και του πληκτρολογιου,εχει παρει μαζι του και καποιο κατι απο το παλιο το Usb που ηταν συνδεδεμενο.τουλαχιστον ετσι φαινεται. κατσε οταν παω σπιτι να ριξω μια ματια σε αυτο που εχει ο αδερφος μου μιας και ο δεκτης ειναι ο ιδιος. Ναι φιλε μου ετσι ηταν... κατι ειχε παρει μαζι του... λεω και εγω... ευχαριστω πολυ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Χαχα ποιος βανδαλος το ξηλωσε.ελεος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpirtouLisS Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Για να εισαι σωστος μιλα στο φιλο που σου εδωσε το ποντικοπληκτρολογιο και πες του με τροπο...να ψαξει τον υπολογιστη που το ειχε συνδεδεμενο μηπως λειπει κατι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fe31h Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 ναι οντως... του βραχυκυκλωναν οι μπροστα θυρες.... και τις αποσυνδεσαμε... η μια ηταν κατεστραμενη αλλα που να το φανταστω??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.