cyber_katsarida Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 επειδή μου έτυχε μια στραβή με το αυτοκίνητο ξέρω ότι χωρίς να έχει οπτική επαφή ο άλλος δεν μπορεί να σχηματίσει άποψη αλλά θα ήθελα αν μπορείτε μια εκτίμηση του πόσο θα μου κοστίσει. απλά για να πάω λίγο προετοιμασμένος μετά το Πάσχα να μου πούνε τα μαντάτα. λοιπόν, σε VW polo τo τελευταίο μοντέλο (2009) φανταστείτε μια μπάλα βόλευ (ας πούμε μεταλλική) να χτυπάει με κάποια δύναμη την πίσω πόρτα του αυτοκινήτου, χαμηλά εκεί που έχει το "νεύρο" που προεξέχει και να προξενεί βαθούλωμα στα 3 εκατοστά. δείτε τη φωτογραφία έχω κάνει ένα σχέδιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 και γιατι δεν πας να ρωτησεις στα μαγαζια με τις μικροεπισκευες?(οχι στο chipsaway) θελει και βαψιμο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
M@ri0 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Ενημερωτικά και μόνο, γιατί όχι στο chipsaway? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cyber_katsarida Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 και γιατι δεν πας να ρωτησεις στα μαγαζια με τις μικροεπισκευες?(οχι στο chipsaway) θελει και βαψιμο? θέλει, γιατί έχει φύγει το χρώμα εκεί που λύγισε το μέταλλο. και γενικά έχει μερικές γρατσουνιές. μωρέ θα ρωτήσω απλά λέω μήπως πάρω καμιά γνώμη γιατί δεν έχω ιδέα πόσο θα πάει. μια χοντρική εκτίμηση θέλω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Αν έχει πάρει νεύρο η επισκευή δεν είναι και τόσο εύκολη δυστυχώς. Απ' όσα έχω ακούσει κατά καιρούς γύρω στα 200€ θα σου πάρουν, αλλά μην βασίζεσαι και τόσο σε κάτι που σου είπα εγώ στο forum: πήγαινε και ρώτα. By the way, δε σε καλύπτει η ασφάλεια; Αν σε καλύπτει αλλάζεις πόρτα από αντιπροσωπεία και τέλος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Θα έλεγα να κοιτάξει πρώτα σε μαγαζιά που εφαρμόζουν την μέθοδο PDR (ζέσταμα και δώστου)... http://www.youtube.com/watch?v=3e1B0qJDEbs Δέν ξέρω αν paintbull και chipsaway χρησιμοποιούν την συγκεκριμένη μέθοδο,επειδή όμως μιλάμε για νεύρο,πολύ φοβάμαι οτι χρειάζεται στοκάρισμα και ολική βαφή... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poedeer7 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Θα έλεγα να κοιτάξει πρώτα σε μαγαζιά που εφαρμόζουν την μέθοδο PDR (ζέσταμα και δώστου)... http://www.youtube.c...h?v=3e1B0qJDEbs Δέν ξέρω αν paintbull και chipsaway χρησιμοποιούν την συγκεκριμένη μέθοδο,επειδή όμως μιλάμε για νεύρο,πολύ φοβάμαι οτι χρειάζεται στοκάρισμα και ολική βαφή... πως στην οργη γινεται αυτο? απλα φαινεται να το χτυπαει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Η δουλειά γίνεται απο πίσω.Το χτύπημα είναι αναγκαίο κακό,όπως λέμε δύο βήματα πίσω και ένα εμπρός..κάπως έτσι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ermis1964 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Υπάρχει αυτή ή εταιρεία πού επισκευάζει βαθουλώματα http://www.autodent.gr/index.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aplostra Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 εαν δεν πας σε κλεφτη,θα σου παρει το πολυ 500(λογικα θα χρειαστει βάψιμο,στοκαρισμα κλπ) Βγαλε τη ζημια μια φωτογραφία αν μπορεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 @ερμης γραφει στο σιτε χωρις πυρακτωση ενω στην ουσια υπαρχει... @cyber τελικα ποσο πηγε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.