korina100 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Γεια σας! Κοντευω να τρελλαθω! Δουλευω το συγκεκριμενο προβλημα απειρες ωρες σημερα και δεν βγαζω ακρη εχω δοκιμασει διαφορα! Προσπαθω να φτιαξω μονη μου τη σελιδα του ιατρειου μου γιατι no money - no honey... Την ηθελα να φαινεται και τελεια...οποτε κατεβασα μια flash template την εκανα edit, ολα δουλευον οκ εκτος απο τα ελληνικα fonts φυσικα! Απο external files εχει ενα text.html kai index.html αυτη τη στιγμη τα εχω κανει πλεον charset=UTF-8 (to index mono) και τo σωζω και σαν UTF-8 στο notepad. Δεν ξερω τι αλλο να δοκιμασω...δεν ειχα μεχρι τωρα ιδεα απο flash οποτε ακομα κι αυτο που λετε καπου για την εντολη system.useCodepage = true , το να μπει στη πρωτη σειρα του πρωτου frame, δεν βγαζω ακρη μιας και ανοιγω το fla file με το Sothink SWF και φανταζομαι οτι πρεπει να βρω καπου preview του fla με τον κωδικα, για να προσθεσω εκει τη γραμμη κ δεν εχω ιδεα πως να το κανω αυτο! Επισης καταλαβαινω οτι αν καποιος user βρισκεται αγγλια για παραδειγμα, δεν θα μπορει να δει το συγκεκριμενο codepage ara kai ta greek unicodes οποτε δεν ειναι η τελεια λυση αν και το site απευθυνεται κυριως για ανθρωπους στην Ελλαδα οποτε οκ εστω ας δουλεψει με αυτον τον τροπο! Τι αλλη λυση υπαρχει? Διαβασα για το #include κλπ...αυτο δουλευει? Και αυτο το εξτρα αρχειο που το βαζω τελικα και τι αλλο περιεχει? δεν εχω ιδεα...μπορει καποιος να μου πει πως να κανω τα ελληνικα να φαινονται? Ειμαι σιγουρη οτι για εσας δεν θα ειναι κατι τρομερο... Μπορω να σας δωσω και το λλινκ απ οπου κατεβασα το template να ριξετε μια ματια στα αρχεια...η αν καποιος μπορει να κανει τις απαραιτητες αλλαγες ? http://www.metamorphozis.com/free_flash_templates/free_flash_templates.php εδω ειναι το template και ειναι το νουμερο flash91 Plzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz βοηθηστε με!!!!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alan Fall Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Δεν σου εμφανίζει καθόλου τις ελληνικές γραμματοσειρές? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korina100 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Καθολου! Μου εμφανιζει κατι σαν κουτακια...κινεζικα λιγο πολυ... Δεν ριχνεις μια ματια στα αρχεια που εχει το template μεσα σε παρακαλω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djpaul1963 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Το πιθανότερο είναι οτι στα text fields που σε ενδιαφέρει να έχουν ελληνικά, δεν κάνεις embed τους ελληνικούς χαρακτήρες. Τα html δεν έχουν καμία σχέση με το αν το flash θα παίζει ελληνικά. Επίσης βεβαιώσουν ότι τα αρχεία που διαβάζει το flash (πιθανότατα .xml) έχουν σωθεί με UTF8 κωδικοποίηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theomalegan Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Κοντεύεις να τραλαθείς όπως θα τρελενόμουνα και εγώ εάν προσπαθούσα να γιατρέψω κάποιον. Στείλε μου μήνυμα για να σου πώ πως μπορώ να σε βοηθήσω με μικρό ή μηδενικό αντίτιμο ανάλογα τον χρόνο που θα χρειαστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alan Fall Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 (επεξεργασμένο) Το πρόβλημα της κορίνας λύθηκε και χωρίς αντίτιμο.. Επεξ/σία 29 Απριλίου 2011 από Alan Fall Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theomalegan Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Μπράβο ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaninoui Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Εχω το ιδιο προβλημα πως λυθηκε ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xRtcs Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Καλησπερα, αν εχει βρεθει η λυση αν ειναι εφικτο ποσταρετε την να την δουμε κ εμεις που εχουμε το ιδιο προβλημα, και αποτι ειδα στο διαδυκτιο ειμαστε αρκετοι, αλλα χωρις απαντηση! θα το εκτιμουσαμε πολυ αν μας βοηθουσατε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα