Προς το περιεχόμενο

Πώς μπορώ να επαληθεύσω το Windows Copy μου οτι δέν είναι αλλιωμένο?

ATiTool

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδια πως μπορω να επαληθευσω το Copy των Windows που χρησιμοποιω οτι δεν ειναι αλλιωμενο και οτι ειναι αυθεντικο copy της microsoft?

Μιλαω για Windows 7

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Moderators

Συγκρινεις το MD5 του iso σου, με αυτα των isos που ερχονται απο την microsoft.

Μπορεις να βρεις τα MD5s των επισημων isos απο διαφορες πηγες, πχ:

http://www.mydigital...dvd-iso-images/

Εdit:Ξαναδιαβαζοντας την ερωτηση σου, υποθετω πως μπορει να εννοεις εαν ειναι αυθεντικο το serial που χρησιμοποιεις. Αυτο εννοεις?

παιδια δεν εννοω το serial.

Εννοω τα αρχεια εαν ειναι "πειραγμενα" απο αυτον που εκανε το copy απο το αυθεντικο copy των windows της microsoft.

Οπως για παραδειγμα πολλα copy των windows που τα ονομαζουν π.χ. (super ντουπερ Windows 7 black edition.) αυτα ναι ειναι σιγουρα πειραγμενα.

Ενα copy των Windows ομως που δεν λεει τιποτα για super ντουπερ edition πως μπορω να ειμαι σιγουρος οτι δεν ειναι "πειραγμενο" και ειναι στο 100% κανονικο copy και δεν εχει αλλιωμενα αρχεια?

και μολις το ελεγξω θα πρεπει να μου δωσει MD5: και SHA-1 τα ιδια ακριβως με αυτα που λεει το site εδω?

αυτο το προγραμματακι που μου εδωσες ειναι ολο με DOS και τα βρισκω σκουρα...κατι πιο απλουστευμενο υπαρχει?

βρηκα αυτο εδω καλο ειναι?

Πραγματικά, υπάρχουν ένα σωρό προγράμματα που κάνουν αυτήν τη δουλειά, από απλά utilities κονσόλας μέχρι εφαρμογές πολλών MB. Εγώ πρότεινα αυτό επειδή είναι κονσόλας, πιάνει ελάχιστο χώρο και δεν απαιτεί εγκατάσταση. Για κάτι πιο «βαρβάτο», ρίξε μια ματιά π.χ. στο ExactFile

βρηκα ενα copy μετα απο κανα 3-4 ωρες που εψαχνα και και συμφωνα με το προγραμματακι αυτο διχνει να εχει πανομοιοτυπα αυτα τα στοιχεια:

Name: 7600.16385.090713-1255_x86fre_client_en-us_Retail_Ultimate-GRMCULFRER_EN_DVD.iso

Size: 2501894144 bytes

Date Modified: Tuesday, July 14, 2009, 17:32:44 PM

CRC: C1C20F76

MD5: D0B8B407E8A3D4B75EE9C10147266B89

SHA-1: 5395DC4B38F7BDB1E005FF414DEEDFDB16DBF610

Το βρηκα επιτελους?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...