kebinB Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 έχω δανειστεί το macbook pro του ξαδέρφου μου αυτό με την 330gtm. το είχα κανονικά συνδεμένο στην 24 led cinema display. πάω λίγο να πιω νέρο και μόλις γυρνάω το μακ κλειστό διαμαγίας. τα battery indicators δουλευουν κανονικά, αλλά δεν παιρνει μια απο το power button. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kebinB Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Καμια ιδεα παιδια; Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EstellePr Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Δοκίμασες να το συνδέσεις με άλλη οθόνη για να δείς εάν ακόμη είναι μαύρη η οθόνη του? (μπας και παρακάμψουμε πρόβλημα κάρτας γραφικών) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kebinB Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Δοκίμασες να το συνδέσεις με άλλη οθόνη για να δείς εάν ακόμη είναι μαύρη η οθόνη του? (μπας και παρακάμψουμε πρόβλημα κάρτας γραφικών) δοκιμάσα να το συνδέσω με την led cinema display αλλά τπτ, δεν παιρνει καν μπρος να ακουσω λιγο τα ανεμιστήρια του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 δοκιμάσα να το συνδέσω με την led cinema display αλλά τπτ, δεν παιρνει καν μπρος να ακουσω λιγο τα ανεμιστήρια του. Για δοκίμασε να κρατήσεις πατημένο το power button για δέκα δευτερόλεπτα και μετα να το ξανά πατησεις μία φορά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kebinB Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 που να τους πάρει ο διαολος ΟΛΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΑ ΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ. αθέατε τπτ. του ξαδερφου μου βγήκε οφφ το 15αρι σε εγγυηση (applecare plan) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thresher Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Φίλε μου μήπως στο σπίτι σου έχεις πρόβλημα με το ρεύμα ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kebinB Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Φίλε μου μήπως στο σπίτι σου έχεις πρόβλημα με το ρεύμα ?? η πολυκηατοικία είναι 7ετίας και όσα χρόνια έμεινα εδώ ποτέ και για κανένα λόγο δεν μου είχε καεί το παραμικρό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thresher Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Τι να πω. Πολύ κρίμα και ατυχία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kebinB Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Τι να πω. Πολύ κρίμα και ατυχία. δεν ειναι θέμα ατυχίας, είναι πτωση ποιότητας. πλέον ειναι όλα για το π**ς καβάλα συγνώμη και όλας. μαζικη παραγωγή, αυτά τα προβλήματα έχει. έψαχνα και για κανένα philips #00 για να το ανοίξω να του βγάλω τις ram και τπτ τέτοια κόλπα αλλά τετοια ώρα τέτοια λόγια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.