basilis222 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Πριν 3-4 μήνες πήρα αυτήν την οθόνη απο το e-shop http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.169576 Και σήμερα το προί ξαφνικά κάτω δεξιά έχει 6 στίγματα πορτοκαλί, πρέπει να είναι πάνω απο 30 καμένα pixels. Τι κάνω τώρα; Δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω για την εγγύηση. Help! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stm00192 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Επικοινωνεις με την LG Hellas στα τηλεφωνα 801 11 200 900/210-4800564 ... εχοντας την αποδειξη αγοράς και το serial number της οθόνης προχειρα... και κανονιζεις αντικατασταση! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis222 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 αποδειξη??? χωρίς αυτη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shodan Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Κολλημένα, όχι καμμένα. Η LG όμως έχει την καλύτερη τεχνική υποστήριξη όσο αφορά οθόνες τουλάχιστον και φορητούς οπότε δεν θα αντιμετωπίσεις πρόβλημα. Επικοινώνησε στα παραπάνω τηλέφωνα και σε ~2 ημέρες θα έχεις άλλη οθόνη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stm00192 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 αποδειξη??? χωρίς αυτη? καλα ρε συ... δεν κρατας αποδειξεις απο το εξαρτηματα που έχουν εγγύηση είναι δυνατον?? Μιλα με την lg μπας και τους φτάνει μονο το serial number αν σου πουν οχι ομως μην απορησεις και μην χαλαστεις γτ θα ειναι καθαρα δικο σου φταιξιμο... Αν τυχον εχεις κρατημένο τον αριθμο παραγγελιας απο το eshop πχ σε κανένα μαιλ ... επικοινωνησε μαζι τους μπας και μπορουν να σου βγάλουν κανενα αντιγραφο της αποδειξης... Και απο εδώ και πέρα να προσεχεις να το σκεφτεσαι διπλα πριν πεταξεις αποδειξη!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis222 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Thanks! για αρχη τους εστιλα ενα MAil οπως μου είπε η κυρία στο τηλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Orifiel Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Αν την αγόρασε από eshop μπορεί να πάει στο ποιντ που την αγόρασε και να του δώσουν επανεκτύπωση.. Το μόνο καλό που έχει για εμένα.. Και το eshop και το electroworld έχει τύχει να μου δώσουν επανεκτυπωση… άρα πήγαινε και ζήτα, αφού εξηγήσεις ότι περιμένει η LG για να σου την φτιάξει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.