panos009 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Καλησπερα εχω ενα προβλημα κ θα ηθελα τη βοηθεια σας γιατι δε ξερω τι να κανω!Τη πεμπτη στα καλα καθουμενα σταματισε να δουλευει ο εξωτερικος μου δισκος τον ανοιξα μηπως ειχε κουνηθει κανενα καλωδιο μεσα αλλα ολα φαινοναν ενταξει ευτυχος ο δισκος ειναι sata κ ετσι μπορω να τον βαλω μεσα στο κουτι απευθειας ο υπολογιστης παρολα αυτα εντωπιζει καποιο υλικο αλλα το εχει ως αγνωστο κ ετσι δε μου τον εμφανιζει καθολου!Υπαρχει καποιος τροπος καποιο προγραμμα για την ανακτηση των δεδομενων γιατι ειναι παρα πολυ σημαντικα,εχω αρχεια για τη δουλεια μου που δε μπορω να ξαναβρω κ ολες μου τις φωτογραφιες! Ευχαριστω εκ το προτερον για τις απαντησεις σας ελπιζω να υπαρχει καποιος τροπος γιατι αλλιως χαθηκα! (Το θεμα το εχω postari και στο SOFTWARE γιατι δεν ειχα προσεξει αυτο το topic το αναφέρω πιο πολυ για τους διαχειριστες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 1.Βρες ένα αποθηκευτικό χώρο με άδειο χώρο όσο είναι ο όγκος των δεδομένων σου (είχες 200GB σε αρχεία;; 200GB ελεύθερα τουλάχιστον) 2.Ακολούθησε αυτών των οδηγό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Kαλύτερα πρώτα να ακολουθήσει αυτόν τον οδηγό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Kαλύτερα πρώτα να ακολουθήσει αυτόν τον οδηγό. Mais ou e les photo mon ami Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos009 Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Ευχαριστω και παλι για τις απαντησεις σας!τα προσπαθησα ολα αλλα τπτ ο σκληρος δε φαινεται πουθενα!θελω να ρωτησω κατι αλλο ισως αυτο ειναι πιο ευκολο!ολα τα αρχεια του σκληρου πριν κανα χρονο τα ειχα περασει στο Δυσκο (C:) του υπολογιστη αλλα μετα τα εσβησα μηπως υπαρχει τροπος να τα επαναφερω απο κει??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Όχι δεν υπάρχει τρόπος γιατί έχεις περάσει λογικά άλλα αρχεία από πάνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 θα εχουν περαστει πολλα αρχεια απο πανω.β.ισως εχει προβλημα η πλακετα του δισκου και δεν τον αναγνωριζει.αν βρεις ιδια πλακετα απο αλλο δισκο ισως παιξει.κατα τα αλλα αλλος ενας προστεθηκε στην τεραστια λιστα που θεωρουν οτι το να παρουν backup σε ενα δισκο οτι ειναι backup και που οταν χασουν τα αρχεια τρεχουν και δεν φτανουν.backup θεωρειται οτι ειναι σε 2 δισκους και πανω οχι μονο σε εναν.σε εναν θεωρειται = τιποτα.ενημερωτικα αυτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 θα εχουν περαστει πολλα αρχεια απο πανω.β.ισως εχει προβλημα η πλακετα του δισκου και δεν τον αναγνωριζει.αν βρεις ιδια πλακετα απο αλλο δισκο ισως παιξει.κατα τα αλλα αλλος ενας προστεθηκε στην τεραστια λιστα που θεωρουν οτι το να παρουν backup σε ενα δισκο οτι ειναι backup και που οταν χασουν τα αρχεια τρεχουν και δεν φτανουν.backup θεωρειται οτι ειναι σε 2 δισκους και πανω οχι μονο σε εναν.σε εναν θεωρειται = τιποτα.ενημερωτικα αυτο. Πολύ σωστά τα λες poulinos. Εγώ τα σημαντικά μου αρχεία τα έχω (μην γελάσετε ) σε δέκα μέρη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 και καλα κανεις rafail.τα εχω σε raid 1 σε nas και συντομα θα τα βαλω σε κανονικο pc γιατι το nas εχει ενα μειονεκτημα.μου κανει format τον δισκο σε δικο του format και μπορω να τα διαβασω μονο απο ιδιο nas. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos009 Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Αρα παει για service ο σκληρος! Παιδια μηπως ξερετε καμια φτηνη εταιρια να τον παω κανα δυο που κοιταξα ζηταγαν τρελα λεωφτα 700-900€ για 500GB! Αν εχετε καποια υποψην σας θα με βοηθουσατε πολυ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 και λιγα σου ειπαν.η oktabit Οταν ειχα ρωτησει εγω παλια μου ελεγαν 300 ευρω για μισο cd και το κοστος φτανει μεχρι 5000 ευρω για full δισκο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Δεν υπάρχουν "φτηνές". Οι υπηρεσίες που παρέχουν, είναι a priori πανάκριβες. Πάρε σβάρνα το Γκούγκλ και ψάξε όσες βρεις ("data recovery services" με την επιλογή "σελίδες στα Ελληνικά") και παίρνε μετά τηλέφωνα και ρώταγε. Μπας και. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 οποιος δεν εχει μυαλο και 100 ευρω για δευτερο δισκο εχει χρονο και χρημα και τρεξιμο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 ...Ινσομνιακή σύνταξη...; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 ...Ινσομνιακή σύνταξη...; what??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.