xriskrik Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Πως σας φαινετε το παρακατω laptop? http://www.multirama.gr/products/product?pid=0535062&catid=010200 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristoforos89 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Για τα χρηματα που κοστιζει, εχει αρκετα καλα χαρακτηριστικα. Αν ειχε και intel επεξεργαστη θα ηταν ακομα καλυτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xriskrik Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Που το προβλημα που ειναι AMD ? Εγω δεν ειμαι και πολυ φαν της ιντελ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristoforos89 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Ολοι σχεδον οι amd εχουν μονο 1mb cache μνημης. Αν ειχες 3mb θα ησουν αρχοντας. Επισης, υπαρχει μια σχετικη φημη οτι οι amd cpu στα λαπτοπ ανεβαζουν θερμοκρασιες. Πριν 3 χρονια αυτο συνεβαινε σιγουρα (οι Turion 64 X2 επαιρναν.. φωτια). Για τους νεους amd δεν γνωριζω να σου πω την αληθεια μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.