pettakos Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Σε καινουργια μητρικη-μνημες-επεξεργαστης Intel Dh67bl, core i5 2500k, ddr3 2x2 gb=4gb, οταν παταω το εικονιδιο shutdown και μερικες φορες το restart, σε win 7 ultimate, κολλαει και δεν κλεινει ο υπολογιστης. Αλλαξα τρεις διαφορετικους σκληρους, ξαναπερασα σε ολους λειτουργικο απο την αρχη, αλλα το προβλημα εμφανιζεται συχνα. Τι μπορει να φταιει? Σημειωτεον οτι το κουτι που ειχα (Lian-Li PC-7) δεν αλλαξε.
karmen1983 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Κοίτα αντιμετώπιζα παρόμοιο πρόβλημα σε ένα Pc Πρόσφατα και έφταιγε το τροφοδοτικό. Πριν την αλλαγή σε Mobo, ram,cpu είχες το ίδιο πρόβλημα; Ποια κάρτα γραφικών έχεις;
pettakos Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Οχι δεν ειχα προβλημα. καμια καρτα γραφικων, την onboard.
benign Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Για πηγαινε και κανε bios update καμμια φορα υπαρχουν μικροπροβληματα που λυνονται ετσι.
karmen1983 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Αν έχεις άλλο τροφοδοτικό δοκίμασε να δεις αν έχει ίδια συμπεριφορά. Δεν μου απάντησες αν πριν την αναβάθμιση είχες ίδιο πρόβλημα. Υποθέτω ότι έκανες αναβάθμιση μια και λες καινούρια κλπ.
pettakos Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Απαντησα οτι δεν ειχα προβλημα πριν την αλλαγη. Δεν εχω ξανακανει bios update αν και κατεβασα τις αναβαθμισεις.
benign Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Απαντησα οτι δεν ειχα προβλημα πριν την αλλαγη. Δεν εχω ξανακανει bios update αν και κατεβασα τις αναβαθμισεις. Ωραια φτιαξε ενα folder στον C με μια ονομασια π.χ. bios.(Βαλε εκει μεσα τα καινουργια bios ενα ,ενα με σειρα απο το παλαιοτερο μεχρι το νεοτερο.) Την αναβαθμιση δεν θα την κανεις κατευθειαν,αλλα θα πας απο το παλαιοτερο στο τελευταιο,ενα ενα με την σειρα.Αυτο ειναι σημαντικο!
pettakos Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Θα τα βαζω ενα-ενα, και αν δεν εχω προβλημα δεν θα βαζω το επομενο? Η θα τα βαλω με χρονολογικη σειρα ολα ομως?
benign Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Λοιπον,θα τα βαλεις ολα ουτως η αλλως γιατι για να τα εχει βγαλει η intel σημαινει οτι χρειαζονται. Απλα θα κανεις copy στο file που σου ειπα να φτιαξεις,αρχικα το πρωτο bios απο αποψη παλαιοτητας,οκ?Μολις γινει η αναβαθμιση μεσω bios, θα κανεις το reboot θα ξαναμπεις στο bios και θα επιλεξεις load setup defaults. Μετα θα ξαναμπεις στο windows ,θα πας στον φακελο και θα διαγραψεις αυτο που εκανες flash up και θα βαλεις το επομενο χρονολογικα.Και θα επαναλαμβανεις την ιδια διαδικασια μεχρι να τελειωσεις με το τελευταιο bios. Ενδιαμεσα οταν θα μπαινεις στο windows τσεκαρε να δεις αν εχει φυγει το προβλημα.
pettakos Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Θα την κανω απο τα windows η απο το bios?
SlimData Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Είναι σίγουρα απαραίτητη αυτή η διαδικασία? Είχα την εντύπωση ότι κάθε bios update που κυκλοφορεί έχει όλες τις αλλαγές μέσα....
benign Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Ετσι ξερω,πως γινεται.Δεν ειναι επισης τοσο χρονοβορα διαδικασια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.