leoman_GR Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 καλησπέρα ... Έβαλα πρόσφατα το ps3 μου στην 52αρα ενός φίλου μου.. Το θέμα είναι οτι τώρα όταν πάω να το βάλω πάλι στην δικιά μου δεν πάει σήμα στην ΤV ( 42' LG ) . Μήπως ξέρει κανείς τι να κάνω ?? Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 ανοιγεις την κονσολα και δεν εχεις ηχο εικονα κλπ μεσω hdmi; αν ειναι αυτο κατι παιζει με την αναλυση τοτε πχ η 52αρα του φιλου σου τρεχει σε 1080p ενω η δικη σου δεν υποστηριζει 1080 σε αυτη την περιπτωση συνδεσε τη κονσολα στην τηλεοραση σου και κρατα πατημενο το Power μεχρι να ακουσεις μπιπ απο την κονσολα(οχι το πρωτο μπιπ που κανει οταν ανοιγει!)και τοτε εχει γυρισει στην πιο χαμηλη αναλυση της σεταρε την αναλυση και το φοντο παλι και εισαι ενταξει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leoman_GR Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Σε ευχαριστώ φίλε μου .. εφτιαξε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.