Προς το περιεχόμενο

Deal Extreme Παραγγελία

GR-Internet Blog

Προτεινόμενες αναρτήσεις

παρείγγειλα κάτι πράγματα από το deal extreme σε 3 παραγγελίες πριν περίπου 7 μέρες ... η πρώτη είναι σε σε κατάσταση shipped αρα μου την έχουν στείλει (ή όχι????) και οι άλλες δύο έχουν μείνει στην κατάσταση order packaging.... για την πρώτη μου έδωσαν TRACKING # αλλά το βάζω στο κινέζικο ταχυδρομείο και μου βγάζει σφάλμα... τις άλλες 2 πιστεύετε θα καθυστερήσουν να τις στείλουν και αυτή η παραγγελία πότε θα μου ρθει σπίτι.. επίσης υπάρχει περίπτωση να περάσει τελωνείο(με απλό ταχυδρομείο μου την στέλνουν)

ξέρει κανείς????

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ξέρει κανείς????

Ναι, αν και μας τάραξες στις ερωτήσεις. :-D

η πρώτη είναι σε σε κατάσταση shipped αρα μου την έχουν στείλει (ή όχι????)

Την έχουν στείλει, με την έννοια πως την έχουν δώσει στο κινέζικο ταχυδρομείο. Αυτό όμως δε σημαίνει πως έχει φύγει από Κίνα. Για να δεις πότε θα φύγει από Κίνα πρέπει να βάλει το tracking id στο site του ταχυδρομείου.

για την πρώτη μου έδωσαν TRACKING # αλλά το βάζω στο κινέζικο ταχυδρομείο και μου βγάζει σφάλμα...

Δε το εμφανίζει αμέσως, δεν έχει σκαναριστεί ακόμα το δέμα στη database. Κάνει 1~3 εργάσιμες να εμφανιστεί εκεί, ανάλογα το φόρτο εργασίας. Όταν εμφανιστεί θα βλέπεις σε τί στάδιο είναι για να φύγει.

τις άλλες 2 πιστεύετε θα καθυστερήσουν να τις στείλουν

Θα τις στείλουν όταν τις δουν κι εφόσον είναι άμεσα διαθέσιμα τα κομμάτια θα πακεταριστούν το συντομότερο δυνατό. Το πότε θα τις δουν για να ασχοληθούν εξαρτάται από το φόρτο εργασίας.

πότε θα μου ρθει σπίτι..

Θα σου έρθουν 100%, αλλά το πότε παίζεται ανάλογα με διάφορους αστάθμητους και μη παράγοντες (...). Μπορεί σχετικά σύντομα σε λιγότερο από 10 ημέρες της ημέρας παραγγελίας, μπορεί και σε πάνω από 1 μήνα. Διαχειρίζονται πολλές χιλιάδες δέματα τα κινέζικα ταχυδρομεία, καταλαβαίνεις, και είναι και θέμα πώς θα συμπέσουν οι εργάσιμες ημέρες, οι πτήσεις και γενικώς τα διάφορα στάδια από χέρι σε χέρι.

επίσης υπάρχει περίπτωση να περάσει τελωνείο(με απλό ταχυδρομείο μου την στέλνουν)

Είναι απίθανο να έχεις πρόβλημα, μην ανησυχείς.

Μου έχουν έρθει και σε λιγότερο από 10 ημέρες, μου έχουν έρθει και σε 1,5 μήνα από την ημέρα παραγγελίας.

Το λογικό είναι συνήθως 2-3 εβδομάδες το πολύ.

και εγω οσες παραγγελιες εχω κανει απο εκει κανουν καμια 20αρια μερες απο την μερα της παραγγελιας να φτασουν.

κανενα προβλημα με το τελωνειο ως τωρα

οι άλλες δύο τώρα είναι σε κατάσταση packaging αλλά αυτή που μου έχουν στείλει δεν εμφανίζεται πουθενά ούτε στα ελληνικά ούτε στα κινέζικα ταχυδρομεία εδώ και 2,5μέρες... βάζω το tracking number και μου βγάζει fail και ότι δεν υπάρχει

• 2 εβδομάδες αργότερα...

περιμένω 15 μέρες .. μου έχουν στείλει και τις 3εις παραγγελίες . η μία είναι σε αυτήν την κατάσταση: departure from outward office of exchange και οι άλλες δύο σε αυτήν την κατάσταση:departure from transit office of exchange στο tracking του κινέζικου ταχυδρομείου... πόσες μέρες να υπολογίζω ότι θα κάνουν για να φτάσουν και τισημαίνει η κάθε κατάσταση?????

κανε υπομονη συνηθως αργουν αλλα φτανουν...οταν τις δεις στο tracking των ελτα σημαινει οτι εφτασαν ελλαδα οποτε 2-3 μερες αναλογα που εισαι για να ερθουν...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...