Προς το περιεχόμενο

παει ο δισκος επεσε τον κλαιω

fragment_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

παιδια εφαγε μια τουμπα ο εξωτερικος μου wd 1tb και κανει σα κομπρεσερ. με τα βιας τον αναγνωριζει στην αρχη το bios και επειτα τα windows. το θεμα ειναι οταν το θυμαται και λειτουργει τα μισα αρχεια μεσα στο χαος τα εκανα Backup Και τα υπολοιπα τζιφος κολλαει σε κατι σημεια σα να κολαει ι η βελονα κλακ κλακ. τι ακρειβως χαλασε για να ξερω. κλαιω κλαιω τα mp3 μου και μονο που τα οργανωνα επι χρονια με tags αλλιως τα ξαναβρισκω αλλα τετια οργανωση που εκανα χρονια αστα αστα αστα να πανε θα τρελαθω. οι κοποι μου. στον καταλογο με τα mp3s εγινε το δυστηχημα ουτε τα μισα δε μπορω να αντιγραψω. τι να κανω? δε παιζει να δωσω για recovery πολλα τ αλευτα ...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

θα μπορουσες να τον βγαλεις απο το case μηπως εχεις καλυτερη τυχη αλλα μαλλον για κεφαλες τον κοβω.να δω ποσα εκατομμυρια φορες πρεπει να πουμε μεσα στο forum οτι μια φορα backup ισον 0 φορες backup.τωρα επεσε.θα μπορουσε να χαλαγε και μονος του.θα μπορουσε να ειχε καει στα ξαφνικα.δοκιμασε να τον βγαλεις απο το case του μηπως και παρεις τιποτα παραπανω αλλιως να αλλαξεις κεφαλες κτλ το ξεχνας.

καλα δηλαδη αμα βγει απο το case θα γινει κατι? αφου παλι ο ιδιος θα ναι. δοκιμασα να τον βαλω σε σατα κατευθυαν στον υπολογιστη αλλα Η wd εχει κανει πατεντα απο τι φαινεται και δεν τον αναγνωριζει κατευθυαν εκτως κουτιου. το ειχα δοκιμασει και παλιοτερα αυτο δε γινοταν. αλλωστε δε παιζεις με τζαμπερακια σε sata δισκους δεν υπαρχουν master slave κτλ.

μαλλον για κεφαλες τον κοβω.

καλα πως γινεται να ειναι κεφαλες και να κολλαει σε συγκεκριμενα σημεια και μονο;;; τα σημεια ειναι πολλα εως τα περισσοτερα θα λεγα. φωτισε με poul

καποιες φορες(σπανιο ομως) εχει τυχει να κανει κουλα η πλακετα που κανει τον δισκο απο Usb σε sata .πριν λιγο καιρο ειχε το ιδιο θεμα ενα παιδι τον εβαλε πανω και ηταν οκ.να εχει παθει η πλακετα του δισκου κατι το θεωρω παλι λιγο δυσκολο.

καποιες φορες(σπανιο ομως) εχει τυχει να κανει κουλα η πλακετα που κανει τον δισκο απο Usb σε sata .πριν λιγο καιρο ειχε το ιδιο θεμα ενα παιδι τον εβαλε πανω και ηταν οκ.να εχει παθει η πλακετα του δισκου κατι το θεωρω παλι λιγο δυσκολο.

οκ θα το δοκιμασω ... δε ξερω πως γινεται να τον κανω να τον αναγνωρισει χωρις το κουτι κατευθυαν μεσα. τον evs εχω 1 Tb. παντως παρολο το κλακ κλακ οταν το ζουμπαω με δυναμη πανω. ακουγεται πως κανει οταν ακουμπας ενα ανεμηστηρακι εν λειτουργια αυτο σημαινει οτι κινειτε τι να πω

αυτο που εκανες με το δαχτυλο απο πανω να το πιεσεις περιττο να στο πω οτι στην ουσια εσπρωξες την κεφαλη και η κεφαλη ΤΡΙΒΟΤΑΝ πανω στο platter.απλα δεν παιζει να επαναφερεις δισκο.για αυτο και ακουγες σαν ανεμηστηρακι.αυτο το κανεις οταν θες να καταστρεψεις ενα δισκο για να τον γυρισεις πισω χωρις να φαινεται οτι του εκανες κατι και οχι οταν θες να επαναφερεις δεδομενα.το αν γυρναει ο δισκος το καταλαβαινεις απο το θορυβο και λιγο απο το vibration

αυτο που εκανες με το δαχτυλο απο πανω να το πιεσεις περιττο να στο πω οτι στην ουσια εσπρωξες την κεφαλη και η κεφαλη ΤΡΙΒΟΤΑΝ πανω στο platter.απλα δεν παιζει να επαναφερεις δισκο.για αυτο και ακουγες σαν ανεμηστηρακι.αυτο το κανεις οταν θες να καταστρεψεις ενα δισκο για να τον γυρισεις πισω χωρις να φαινεται οτι του εκανες κατι και οχι οταν θες να επαναφερεις δεδομενα.το αν γυρναει ο δισκος το καταλαβαινεις απο το θορυβο και λιγο απο το vibration

μαλακια ... τεσπα ενοιβα τας χειρας μου. wait τον αναγνωρισε τελικα και δε κανει θορυβο και δονητε. τωρα ανοιγουν τα windows

μπα ... κολλαει παλι ... απλα δε κανει τοσο θορυβο ειναι πιο σιγανο το κλακ εως αθορυβο

παλι παλι σε συγκεκριμενα albums εχω τοσα νευρα μαζεμενα που δε ξερω τι κανω δε ξερω τι να κανω. μου ρχεται να του δωσω μια στο τοιχο μπας και φτιαξει

αν εχει πιεστει η κεφαλη πανω στα platters δεν κοβω να διαβαζεις και πολλα.θα μου πεις ειναι μια κεφαλη απο ολες αλλα παλι.....το πιο πιθανο θα ειναι να σου κολλαει στο διαβασμα.

το πιό πιθανό είναι πίεσες το μοτέρ,βέβαια κ αυτό κακό είναι γιατί η περιστροφή του δίσκου κάνει τις κεφαλές να ύπτανται πάνω από τα platter!!μην δοκιμάζεις με copy paste άλλο....τον βγάζεις από την θήκη του κ κάνεις recover με το active file recovery,αν τον βλέπει!

αν δεν,βλέπουμε!

το πιό πιθανό είναι πίεσες το μοτέρ,βέβαια κ αυτό κακό είναι γιατί η περιστροφή του δίσκου κάνει τις κεφαλές να ύπτανται πάνω από τα platter!!μην δοκιμάζεις με copy paste άλλο....τον βγάζεις από την θήκη του κ κάνεις recover με το active file recovery,αν τον βλέπει!

αν δεν,βλέπουμε!

βασικα δε σε προλαβα τον εχω εκτως κουτιου στο pc και εχω βαλει ενα προγραμματακι πολυ καλο λεγεται unstoptable copier το οποιο παρακαμπτει καθε κατεστραμενο αρχιεο και προχωραει στην αντιγραφη των επομενων βεβαια απο ολη τη λιστα εδω και 4 ωρες των αλμπουμ βρισκεται ακομα στο τριτο αλμπουμ "Α" ... κ αυτο χωρις κανενα ανακτησιμο αρχειο μεχρι τωρα λογικο απο οτι θυμαμαι λιγο αργοτερα αρχιζει και διαβαζει κρινοντας απο το copy paste Που δοκιμασα πριν να κανω απ τα πρωτα δε μου τ αδιαβαζε κανενα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...