NIKOsVAIO Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Καλησπερα σε ολους, λοιπον, εχω ενα sony vaio vgn-ns21z/s του οποιου ο φορτιστης καηκε (το συμπερανα απο το γεγονος του οτι δεν φορτιζει πια και οποτε το συνδεω στο ρευμα, ο φορτιστης κανει ενα διακεκομενο μπιπ μπιπ μπιπ ολη την ωρα) οποτε θελω να αγορασω καινουριο φορτιστη. Οι αυθεντικοι sony ειναι απλησιαστοι οποτε κατεληξα σε κατι σαν κι αυτο αλλα ειπα να ζητησω και καμια γνωμη μη και δεν ειναι συμβατος. Οι τιμες volt και amber του παντος ειναι ιδιες με του χαλασμενου μου. Τι εχετε να πειτε? Ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristoforos89 Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Μια χαρα θα ειναι το τροφοδοτικο! ** Το μπιπ μπιπ στους φορτιστες οντως σημαινει οτι εχει χαλασει ο φορτιστης. Το συμπερανα και απο ενα dell που μου εφερε η κοπελα μου και εκανε τον ιδιο ακριβως θορυβο. Πηραμε νεο φορτιστη (απο το ιδιο μαλιστα καταστημα), και ολα κομπλε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NIKOsVAIO Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Μια χαρα θα ειναι το τροφοδοτικο! ** Το μπιπ μπιπ στους φορτιστες οντως σημαινει οτι εχει χαλασει ο φορτιστης. Το συμπερανα και απο ενα dell που μου εφερε η κοπελα μου και εκανε τον ιδιο ακριβως θορυβο. Πηραμε νεο φορτιστη (απο το ιδιο μαλιστα καταστημα), και ολα κομπλε! Ok!Ολα καλα!Τον αγορασα και δουλευει τελεια! Ευχαριστω για τη συμβουλη σου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.