Προς το περιεχόμενο

multidrama καλαματας .

p_under

Προτεινόμενες αναρτήσεις

παει ο ξαδερφος μια μερα , (*του θεουλη) στο μαγαζακι να παει εναν εξωτερικο δισκο . χαζεβει παιχνιδια-τις πωλητριες κ διαφορα αλλα (μιας κ ειναι ασχετος απο υπολογιστες) κ πεφτει το ματι του σε 2 καλαθακια αποκομενα απο τους παγκους. Απο πανω αναγραφει με ενα πανεμορφο ταμπελακι , προσφορες , προιοντα σε χαμηλες τιμες κτλ . βρισκει κ εναν πωκητη που ηταν γνωστοι κ του λεει " θελω δισκο ρε " , " παρε απο το καλαθακι ρε , ειναι σε προσφορα " λεει ο φιλος πωλητης . τον πληρωνει κ bb . τον φερνει σπιτι να του περασω καποια αρχεια . κ τι να δω . ο δισκος ηταν μισο γεματος με αρχεια απο το 2008 !!!

τον παω πισω , βρισκω εναν πωλητη , του λεω αλλαγη κτλ . ο προκλητικος μου ζηταει κ τα ρεστα κ εκει ξεκινουν ολα. μου λεει" εσυ φταις "! ελα χριστε κ παναγια , που φταιω κιολλας. του λεω " γτ ρε μαν' κ μου λεει θα επρεπε να το ξερεις. ασε που εχει περασει κ μια βδομαδα για τις αλλαγες , λεει . καλω υπευθυνο κτλ κραυγες κακο. κ πηρα τα λεφτα πισω . θελω να πω οτι ειναι πολυ τυχεροι τα παιδακια γτ ο δισκος ηταν του ξαδερφου κ τον εβιαζε , αλλιως θα τον επερνα πισω , ινκα καταγγελιες θα τους εκανα ρομπες παντου κ αντε γιεα. τελος για μενα το μαγαζιδιον . ουτε cd anymore . το γραφω οχι για μονο για να τους κραξω αλλα κ για προσεχουμε ολοι ακομα πιο πολυ απο τους αλητες . ευχαριστω που με διαβασατε .Πανος.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Απίστευτοι (θα έλεγα αν ζούσαμε σε κάποια χώρα μ επαγγελματίες). Αντί να κάνουν την πάπια που πούλησαν εν άγνοια του αγοραστή μεταχειρισμένο προϊόν και, το σημαντικότερο, είχε προσωπικά δεδομένα κάποιου παλιότερου χρήστη, ζητούσαν και τα ρέστα.

Φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης. Αντί να παραδεχτούν την γκάφα τους λένε ας φωνάξω λίγο μπας και έχουν πέσει σε κάποιον άσχετο από pc και κάνει πίσω ακούγοντας τον "έμπειρο" πωλητή.. Αν δουν επιμένεις και δίνεις συνέχεια, βάζουν την ουρά στα σκέλια. Ή έχουν πολύ θράσος ή είναι τέρμα άσχετοι..

Μου θύμισε περιστατικό που στην ίδια αλυσίδα βρίσκω τον tech guru του μαγαζιού (παναθεμα τον) και του λέω κάηκε η gpu μου, τί υπάρχει από 4850/4870? Μου λέει τίποτα. Γιατί δεν πας καλύτερα σε 5450? 10 λεπτά προσπαθούσα να τον πείσω ότι είναι πολύ χειρότερη. Και στο τέλος μου λέει όχι είναι καλύτερη αφού έχει επεξεργαστή 40nm. ooook λέω ευχαριστώ ίσως άλλη φορά.

Tech guru my as... :P

Πάνο κρίμα για την ταλαιπωρία σου αλλά τουλάχιστον τέλος καλό όλα καλά.

Και μένα αυτό με προβληματίζει τις περισσότερες φορές που επισκέφτομαι κάποιο κατάστημα απο τις μεγάλες αλυσίδες. Η ασχετοσύνη των πωλητών τις περισσότερες φορές.

Του ζητάς μαύρο και σου μιλάει για άσπρο.

Δεν λέω έχουν ανάγκη απο δουλειά τα παιδιά και ίσως και να αναγκάζονται να την κάνουν γιατί δεν υπάρχει κάτι άλλο διαθέσιμο που να τους ενδιαφέρει, λογικό, αλλά αφενός πώς προσλαμβάνεις για πωλητή κάποιον που δεν έχει σχέση με το άθλημα και αφετέρου γιατί δεν του μαθαίνεις κάποια πράγματα, δεν τον περνάς απο συνέντευξη? Στην τελική αν δεν τον ενδιαφέρει να μάθει, άντε γειά. Να σου δυσφημίζει το μαγαζί είναι καλύτερο?

Δεν θα ξεχάσω το σκηνικό που παίχτηκε πρίν κανα δύο χρόνια, δεν έχει σχέση με την εν λόγω αλυσίδα αλλά με άλλη του χώρου. Παραγγέλνω κάποιες μνήμες ddr2 και παραγγέλνω και μια μητρική AM2+ για να την ταιριάξω. Έρχεται η μητρική και οι μνήμες και στέλνω τον ξαδερφό μου μιας και ήμουν στην δουλειά να τις πάρει. Πάει λοιπόν αυτός τα παίρνει και μου τα φέρνει σπίτι. Ούτε αυτός (δεν πρόσεξε τα χαρακτηριστικά) αλλά ούτε και ο πωλητής δεν πήραν πρέφα ότι οι μνήμες ήταν ddr2 και η μητρική AM3 και όχι AM2+. Ήταν μια μητρική της Gigabyte που έβγαινε σε am2+ και am3 και διέφεραν μόνο σε ένα γράμμα, παρήγγειλα λοιπόν την am2+ και του έδωσαν την αντίστοιχη σε am3 με ddr2 μνήμες. :lol:

[...]

Μου θύμισε περιστατικό που στην ίδια αλυσίδα βρίσκω τον tech guru του μαγαζιού (παναθεμα τον) και του λέω κάηκε η gpu μου, τί υπάρχει από 4850/4870? Μου λέει τίποτα. Γιατί δεν πας καλύτερα σε 5450? 10 λεπτά προσπαθούσα να τον πείσω ότι είναι πολύ χειρότερη. Και στο τέλος μου λέει όχι είναι καλύτερη αφού έχει επεξεργαστή 40nm. ooook λέω ευχαριστώ ίσως άλλη φορά.

Πάντως ίσως να χει να κάνει και με τον πωλητή. Θυμάμαι περίπτωση που χα πάει με φίλο στο Multirama στο Mall για αγορά κάποιας καλύτερης κάρτας γραφικών απ αυτήν που ήδη είχε. Στο τέλος ο πωλητής του πρότεινε να μην αγοράσει τίποτα, επειδή αυτή που ζητούσε ήταν παρόμοιων επιδόσεων με την δικιά του. Μπήκε και μάλιστα σε anandtech & tomshardware για να του δείξει συγκριτικά που αποδείκνυαν τα λεγόμενά του.

Βέβαια αυτή είναι η εξαίρεση και δεν ξέρω πόσοι τέτοιοι έχουν απομείνει πλέον.

Το πιθανότερο είναι να ακολουθούν απλά την πολιτική του μαγαζιού. Οπότε είτε σου πουλάνε καμία αρχαιολογία που θέλουν να ξεστοκάρουν, όμως αντί να βάλουν λογικές τιμές για στοκ προϊόντα όπως σε πολιτισμένες χώρες, σε χτυπάν στα αυτιά και περιμένουν να πεις και ευχαριστώ αφού στο παρουσιάζουν ως υπερπροσφορά. Είτε προσπαθούν να βγάλουν απ'τη μύγα ξύγκι. Εδώ βγάζουν ακόμα "προσφορές" pc με socket775 σε τιμές i5.

Τώρα να πουλήσουν δίσκο με δεδομένα μέσα και μάλιστα από το 2008 είναι παγκόσμιο ρεκόρ. Έθεσαν ψηλά τον πήχη αυτή τη φορά. Και μπορούσε να τους τρέξει πολύ ο ξάδερφός σου για προσωπικά δεδομένα και δεν συμμαζεύεται.

Στο τέλος ο πωλητής του πρότεινε να μην αγοράσει τίποτα, επειδή αυτή που ζητούσε ήταν παρόμοιων επιδόσεων με την δικιά του. Μπήκε και μάλιστα σε anandtech & tomshardware για να του δείξει συγκριτικά που αποδείκνυαν τα λεγόμενά του.

Αυτόν τον παραδέχομαι. Μακάρι έστω και οι μισοί να ήταν έτσι.

Όταν είχα πάρει τον υπολογιστή μου από Multirama, οι τύποι είχαν κάνει fast format (ή όπως αλλιώς λέγεται τελοσπάντων) με αποτέλεσμα όταν μου τον παρέδωσαν να μου κάνει νερά. Μετά από καμιά 10αριά μέρες κλάταρε μια και καλή. Ύστερα από πολλές προσπάθειες, κατάφερα να μπω με safe mode, και για καλή μου τύχη το nero δούλευε, έστω και με 1x ταχύτητα. Περιττό να πω πως με 1x ταχύτητα και με τα δεδομένα που είχα περάσει μέσα μου πήρε σχεδόν 2 μέρες για ένα πλήρες backup. Μιας και είχα 2 χρόνια τζάμπα service για τεχνικά προβλήματα, είπα να πάρω ένα τηλέφωνο στην τεχνική υποστήριξη μπας και βγάλω καμιά άκρη. Η απάντηση που έλαβα ήταν πως δεν επρόκειτο για τεχνικό λάθος αλλά για λάθος του τεχνικού, επομένως λούσου τα, εμείς μπορούμε να σε βοηθήσουμε μόνο με το αζημίωτο (οκ, δεν το είπε ακριβώς έτσι αλλά αυτό ήταν το νόημα μέσες άκρες). Δεν θυμάμαι να έχω ξαναγοράσει τίποτα από το συγκεκριμένο κατάστημα από τότε.

Όταν είχα πάρει τον υπολογιστή μου από Multirama, οι τύποι είχαν κάνει fast format (ή όπως αλλιώς λέγεται τελοσπάντων) με αποτέλεσμα όταν μου τον παρέδωσαν να μου κάνει νερά. Μετά από καμιά 10αριά μέρες κλάταρε μια και καλή. Ύστερα από πολλές προσπάθειες, κατάφερα να μπω με safe mode, και για καλή μου τύχη το nero δούλευε, έστω και με 1x ταχύτητα. Περιττό να πω πως με 1x ταχύτητα και με τα δεδομένα που είχα περάσει μέσα μου πήρε σχεδόν 2 μέρες για ένα πλήρες backup. Μιας και είχα 2 χρόνια τζάμπα service για τεχνικά προβλήματα, είπα να πάρω ένα τηλέφωνο στην τεχνική υποστήριξη μπας και βγάλω καμιά άκρη. Η απάντηση που έλαβα ήταν πως δεν επρόκειτο για τεχνικό λάθος αλλά για λάθος του τεχνικού, επομένως λούσου τα, εμείς μπορούμε να σε βοηθήσουμε μόνο με το αζημίωτο (οκ, δεν το είπε ακριβώς έτσι αλλά αυτό ήταν το νόημα μέσες άκρες). Δεν θυμάμαι να έχω ξαναγοράσει τίποτα από το συγκεκριμένο κατάστημα από τότε.

Παντως και στα multirama στην καρδιτσα ενας γνωστος μου πηρε καρτα μνημης για την ψηφιακη μηχανη του και ηταν μεταχειρισμενη εχοντας μεσα κατι παλιες φωτο απο καποιον αλλον που την ειχε.Και εχουν αναφερθει και πολλα αλλα περιστατικα και η αληθεια ειναι πως επαψα πλεον να τους εμπιστευομαι.

Ειλικρινα δεν μπορω να τους καταλαβω με αυτη τη φιλοσοφια που δουλευουν!!!!

Sent from my iPhone using Insomnia

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...