uno1 Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Γειά σας παιδιά! Θέλω να ρωτήσω, έχω μια προπληρωμένη κάρτα visa από την eurobank και όπως κάποιοι θα ξέρετε οι προπληρωμένες δεν αναγράφουν πάνω ονοματεπώνυμο. Όταν όμως θέλω να κάνω αγορές (π.χ. από το godaddy) μου ζητάει το όνομα που γράφει πάνω η κάρτα. Τι μπορώ να κάνω σε αυτή την περίπτωση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dbzakias2 Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Βαζεις το ονοματεπώνυμο του λογαριασμου σου της τράπεζας οπου πηρες την καρτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
uno1 Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Ευχαριστώ πολύ Α και κάτι άλλο που ξέχασα να ρωτήσω πτίν (συγνώμη). Αν κάνω μια αγορά και δεν έχω μέσα στην κάρτα διαθέσιμο το ποσό του συνόλου της αγοράς μου στέλνουν να παω να τον πληρώσω ή απλώς δεν μπορώ να πραγματοποιήσω την αγορά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 δεν μπορεις να κανεις την αγορα.κοινως τρως πορτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikelamar Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Βασικά σηκώνεις τα φράγκα κ βγάζεις μια της Attica Bank την έχω 6 χρόνια δουλεύει τζαμi. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.