rexrap Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Εδώ και τρείς εβδομάδες δεν μπορώ να παίξω τίποτα....κάθε φορα που πάω να φορτώσω ένα παιχίδι για να παίξει Η απλά δεν μου το φορτώνει Η μου βγάζει error....τι μπορώ να κάνω??? είναι windows xp. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dbzakias2 Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Τι ερρορ σου βγαζει; Εγκατέστεισες/απεγκατεστεισες προσφατα τιποτα; Ποιά είναι η συνθεσή σου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 δοκιμασε αλλους drivers για την καρτα γραφικων για αρχη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rexrap Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Δέν λέει συγκεκριμένο error απλός μου λέει ότι δεν μπορεί να το ανόιξει....αλλά είναι και μερικές φορές που δέν μου βγάζει error και απλός δεν το ανοίγει.....έχω δοκιμάσει δίαφορα παιχνίδια από σάπια μέχρι όσο πάει το pc μου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 κατεβασε τους τελευταιουυς drivers για την καρτα σου να δεις αν θα παιξει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rexrap Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Δέν ξερω πως δεν είμαι pro , μπορείς να μου πρότεινεις κάτι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 τι καρτα γραφικων εχεις?στο device manager πρεπει να σου λεει τι καρτα εχεις.γιανα δουμε απο που θα κατεβασεις και drivers. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rexrap Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Λοιπόν όπως σου είπα και λίγο πρίν δεν γνωρίζω και πολλά αλλά θα σου δώσω τα στοιχεία του pc μου για να δείς γιατί εγώ δεν ξέρω συγνώμη Intel® Pentium®4 CPU 3.00GHz (δίπλα από CPU 3.00GHz μου εμφανίζει πάλι 3.00GHz δέν ξερω τι είναι) RAM 1,00 GB Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Κατέβασε αυτό http://www.cpuid.com/softwares/cpu-z.html Πήγαινε στη καρτέλα graphics και πες μας τι λέει. edit: Πιο πριν στο ίδιο Pc έπαιζες games; Έκανες κάτι; Εβαλες κανένα νέο πρόγραμμα; Εκανες φορμάτ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 δεξι κλικ στο εικονιδιοο ο υπολογιστης μου και ιδιοτητες.μετα υλικο και μετα διαχειριση συσκευων.καπου γραφει προσαρμογεις οθονης.εκει μεσα λεει την καρτα γραφικων που εχεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flik Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Δεξί κλικ στο εικονίδιο "Υπολογιστής μου" και μετά πατάς διαχείριση. Στην αριστερή στήλη και κάτω απο το "Εργαλεία συστήματος" έχει διαχείριση συσκευών. Πατάς εκεί, και στο κύριο μέρος του παραθύρου εμφανίζεται μια λίστα με τις συσκευές σου. Ψάχνεις για προσαρμογέα οθόνης. Πατάς το "+" για να φανεί το όνομα, που λέει το μοντέλο της κάρτας γραφικών σου. Πρώτον με πρόλαβαν...κρίμα. Δεύτερον σε xp που έχεις καλύτερα μπες όπως είπε ο poulinos, δεν ξέρω αν έχει την επιλογή που είπα εγώ. Ή κάνε και αυτό που είπε η karmen. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 σε προλαβα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 ^το βρε ξέχασες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rexrap Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Δέν υπάρχει μου είναι αδύνατον να το βρώ!! οπως μου τα είπατε και τα δύο κανουν(εκτός από αυτό που είπε η karmen γιατί θέλει να γίνω μέλος)αλλά πάλι δεν έχει προσαρμογέα οθόνης μόνο δικτύου λέτε να κάηκε και γι αυτό να μην μου το βγάζει?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 ^rexrap επειδή δεν είσαι Pro οπως είπες κατέβασε αυτό που σου λέω. Θα το βρει αυτό για σένα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.