Προς το περιεχόμενο

Δεν μπορώ να παίξω κανένα παιχίδι

rexrap

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εδώ και τρείς εβδομάδες δεν μπορώ να παίξω τίποτα....κάθε φορα που πάω να φορτώσω ένα παιχίδι για να παίξει Η απλά δεν μου το φορτώνει Η μου βγάζει error....τι μπορώ να κάνω??? είναι windows xp.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Δέν λέει συγκεκριμένο error απλός μου λέει ότι δεν μπορεί να το ανόιξει....αλλά είναι και μερικές φορές που δέν μου βγάζει error και απλός δεν το ανοίγει.....έχω δοκιμάσει δίαφορα παιχνίδια από σάπια μέχρι όσο πάει το pc μου... :unsure:

Λοιπόν όπως σου είπα και λίγο πρίν δεν γνωρίζω και πολλά αλλά θα σου δώσω τα στοιχεία του pc μου για να δείς γιατί εγώ δεν ξέρω συγνώμη :unsure: Intel® Pentium®4 CPU 3.00GHz (δίπλα από CPU 3.00GHz μου εμφανίζει πάλι 3.00GHz δέν ξερω τι είναι) RAM 1,00 GB

Κατέβασε αυτό

http://www.cpuid.com/softwares/cpu-z.html

Πήγαινε στη καρτέλα graphics και πες μας τι λέει.

edit: Πιο πριν στο ίδιο Pc έπαιζες games; Έκανες κάτι; Εβαλες κανένα νέο πρόγραμμα; Εκανες φορμάτ;

δεξι κλικ στο εικονιδιοο ο υπολογιστης μου και ιδιοτητες.μετα υλικο και μετα διαχειριση συσκευων.καπου γραφει προσαρμογεις οθονης.εκει μεσα λεει την καρτα γραφικων που εχεις.

Δεξί κλικ στο εικονίδιο "Υπολογιστής μου" και μετά πατάς διαχείριση. Στην αριστερή στήλη και κάτω απο το "Εργαλεία συστήματος" έχει διαχείριση συσκευών. Πατάς εκεί, και στο κύριο μέρος του παραθύρου εμφανίζεται μια λίστα με τις συσκευές σου.

Ψάχνεις για προσαρμογέα οθόνης. Πατάς το "+" για να φανεί το όνομα, που λέει το μοντέλο της κάρτας γραφικών σου.

Πρώτον με πρόλαβαν...κρίμα.

Δεύτερον σε xp που έχεις καλύτερα μπες όπως είπε ο poulinos, δεν ξέρω αν έχει την επιλογή που είπα εγώ.

Ή κάνε και αυτό που είπε η karmen.

Δέν υπάρχει :( μου είναι αδύνατον να το βρώ!! οπως μου τα είπατε και τα δύο κανουν(εκτός από αυτό που είπε η karmen γιατί θέλει να γίνω μέλος)αλλά πάλι δεν έχει προσαρμογέα οθόνης μόνο δικτύου λέτε να κάηκε και γι αυτό να μην μου το βγάζει??

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...