PCharon Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Πάντως για να λέμε και του στραβού... GeorgeMan (χα) το δίκιο, πολλοί που δοκιμάζουν standby/hibernate καμιά φορά τρώνε άκυρο και κολλάει. Προφανώς γι αυτό το έγραψε ο GeorgeMan. Σε εμένα πάντως δουλεύει ρολόι, ούτε μία φορά δε με έχει προδώσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FaRMaKhs Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Στο λαπτοπιον δε λειτουργει τπτ αλλο εκτος απο restart&shut down δε ξερω γιατι αλλα και στα xp/vista/7 το εκανε και το κανει ΣΤο σταθερο δεν τα εχω χρησιμοποιησει καν αυτο που εχω παρατηρησει ομως ειναι οτι σε συνεχομενες μερες χωρις RR η σβησιμο κολαει(οχι παντα αλλα το κανει) Το μονο σιγουρο ειναι οτι σε sleep & hybern καει ρευμα, κατα τη ταπεινη μου γνωμη παντως καλο ειναι ενα restart να γινεται αν δε κανεις καθολου shut down Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PCharon Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Το μονο σιγουρο ειναι οτι σε sleep & hybern καει ρευμα Με hibernation δε καίει ρεύμα, απλά αποθηκεύει το state. Εμένα είναι όλα σε πολύπριζο συνδεδεμένα και το κλείνω κάθε φορά ούτως ή άλλως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.