Προς το περιεχόμενο

Usb Flash Drive και συμβατοτητα με PS3

Giwrgos1996

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα σας,εχω την εξης απορια:

http://www.getitnow.gr/prod/perifereiaka/usb-flash-drives/kingston-datatraveler-101-g2-usb-flash-memory-16-gb-mayro/prod1091782pp/

αυτο το στικακι ειναι συμβατο με το PS3?Δηλαδη μπορω να μεταφερω εικονες,βιντεο κλπ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

το βάζεις στο pc . Ανοίγει το "υπολογιστής" , δεξί κλικ πάνω στο φλασάκι , διαμόρφωση επιλέγεις fat32 , εκίννηση και τελείωσες. Έχε 2 πράγματα υπόψιν : 1) όσα φλασάκια έχω δει είναι από την μάνα τους fat32 οπότε το πιο πιθανό να μην χρειαστεί να κάνεις τίποτα .

2)Το fat32 υποστηρίζει αρχεία μεγέθους εώς 4 GB . Μεγαλύτερα δεν πέρνει

Για παραδειγμα εγω που το θελω και για ταινιες και για παιχνιδια αλλα και για χρηση με το ps3 τι πρεπει να κανω?

Αν τα παιχνίδια και οι ταινίες σου έχουν αρχεία που είναι μεγαλύτερα από 4 GB τότε αναγκαστηκά ntfs . Ο multiman έχει δυνατότητα να κάνει read από ntfs. Τώρα το θεμα είναι τί εννοείς για χρήση με το ps3? Γιατί αν εννοείς να κατεβάζεις παιχνίδια και να τα περνάς από το usb στο ps3 τα 16 GB δεν σου φτάνουν και αυτό φαντάζομαι ξέρεις ότι λειτουργεί μόνο με cfw ή psjailbreak και τα λοιπά. Aν εννοείς να περνάς mp3 photo themes κτλ , αγόρασε ένα μικρό και χρησιμοποίησε αυτό

Η τελευταία λύση είναι να το χωρίσεις σε 2 partition (κομάτια) και το ένα να είναι fat32 και το άλλο ntfs. Αλλά έτσι δεν θα έχεις το σύνολο του χώρου σαν ένα αλλά σπασμένο πχ 14 gb το ένα και 2 το άλλο

Δεν εννοουσα να κατεβαζω παιχνιδια για το ps3

Μονο κανα τραγουδακι και καμια φωτογραφια..

Ευχαριστω παντως:)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...