Giwrgos1996 Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Καλησπερα σας,εχω την εξης απορια: http://www.getitnow.gr/prod/perifereiaka/usb-flash-drives/kingston-datatraveler-101-g2-usb-flash-memory-16-gb-mayro/prod1091782pp/ αυτο το στικακι ειναι συμβατο με το PS3?Δηλαδη μπορω να μεταφερω εικονες,βιντεο κλπ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guardianx71 Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Όλα τα flashακια είναι συμβατά με το ps3 εφόσον πρώτα τα φορμάρεις σε fat32 . Το ps3 δεν βλεπει το ntfs Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giwrgos1996 Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 και πως τα φορμαρω σε fat32? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guardianx71 Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 το βάζεις στο pc . Ανοίγει το "υπολογιστής" , δεξί κλικ πάνω στο φλασάκι , διαμόρφωση επιλέγεις fat32 , εκίννηση και τελείωσες. Έχε 2 πράγματα υπόψιν : 1) όσα φλασάκια έχω δει είναι από την μάνα τους fat32 οπότε το πιο πιθανό να μην χρειαστεί να κάνεις τίποτα . 2)Το fat32 υποστηρίζει αρχεία μεγέθους εώς 4 GB . Μεγαλύτερα δεν πέρνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giwrgos1996 Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Για παραδειγμα εγω που το θελω και για ταινιες και για παιχνιδια αλλα και για χρηση με το ps3 τι πρεπει να κανω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guardianx71 Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Αν τα παιχνίδια και οι ταινίες σου έχουν αρχεία που είναι μεγαλύτερα από 4 GB τότε αναγκαστηκά ntfs . Ο multiman έχει δυνατότητα να κάνει read από ntfs. Τώρα το θεμα είναι τί εννοείς για χρήση με το ps3? Γιατί αν εννοείς να κατεβάζεις παιχνίδια και να τα περνάς από το usb στο ps3 τα 16 GB δεν σου φτάνουν και αυτό φαντάζομαι ξέρεις ότι λειτουργεί μόνο με cfw ή psjailbreak και τα λοιπά. Aν εννοείς να περνάς mp3 photo themes κτλ , αγόρασε ένα μικρό και χρησιμοποίησε αυτό Η τελευταία λύση είναι να το χωρίσεις σε 2 partition (κομάτια) και το ένα να είναι fat32 και το άλλο ntfs. Αλλά έτσι δεν θα έχεις το σύνολο του χώρου σαν ένα αλλά σπασμένο πχ 14 gb το ένα και 2 το άλλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giwrgos1996 Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Δεν εννοουσα να κατεβαζω παιχνιδια για το ps3 Μονο κανα τραγουδακι και καμια φωτογραφια.. Ευχαριστω παντως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guardianx71 Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Αν δεν θέλεις πολύ χωρητικότητα μπορείς να κάνεις το τελευταίο που σου είπα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giwrgos1996 Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Θα έχω ενα μικρο για το ps3 και ενα μεγαλο για παιχνιδια του pc:) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.