zxgeogr Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Καλημέρα και καλό Πάσχα σε όλους... αντιμετωπίζω πρόβλημα με την κάρτα που πριν από λίγο καιρό αγόρασα την gts 450 της gigabyte (http://www.gigabyte.com.gr/products/page/vga/gv-n450-1gi/)... Την έβαλα σε καθαρή εγκατάσταση αρκετές φορές αλλά πάντα αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα κάθε φορά που ανοίγω ένα game όσο ελαφρύ κ αν είναι μαυρίζει η οθόνη επανέρχεται μετά από 2-3 sec κ μου βγάζει το εξής μνμ "Display driver stopped responding and has recovered. Display driver nvidia windows kernel mode driver version 267.60 stopped responding." Οσο και να έψαξα δεν βρήκα λύση ότι κ αν προσπάθησα... το PC που εχω ειναι: CPU Type QuadCore Intel Core 2 Quad Q6600, 2400 MHz (9 x 267) Motherboard Name Gigabyte GA-946GMX-S2 ver 1.0 PSU 400W (δοκίμασα κ 600W)RAM 2gb Αν μπορεί κάποιος κ έχει ιδέα τι μπορεί να παίζει ας μου πει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart75 Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Δοκίμασε με άλλη έκδοση οδηγών αφού πρώτα απεγκαταστήσεις αυτούς που έχεις και αφαιρέσεις τα υπολείμματα με το drivers sweeper μέσω safe mode. Αν συνεχίσει να κάνει το ίδιο και με άλλη έκδοση οδηγών δοκίμασέ την σε ένα pc φίλου αν μπορείς για να βεβαιωθείς ότι δεν φταίει η κάρτα ή πήγαινέ την για rma. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skrats Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 RMA κατευθείαν! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick#18 Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Αλαξε drivers οπως ειπε ο φιλος παραπανω και τρεξε ενα Furmark μετα να δεις τι θα βγαλει στο Stability test... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Μού κάνει εντύπωση που και σε καθαρή εγκατάσταση με windows σου βγάζει το ίδιο μήνυμα για τους drivers.Όπως ειπαν και τα παιδιά παραπάνω δοκίμασε την και σε κανένα αλλο pc να δούμε αν όντως φταίει η κάρτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zxgeogr Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Την έχω δοκιμάσει με αλλους drivers και παλι σε καθαρι εγκατασταση μετα απο format αλλα παλι τα ιδια μου κανει... την δοκίμασα κ σε ενα pc φιλου αλλα καινουριο κ δεν μου παρουσιασε κανενα προβλημα εκει... πραγματικα δεν ξερω τι αλλο να κανω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart75 Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Την έχω δοκιμάσει με αλλους drivers και παλι σε καθαρι εγκατασταση μετα απο format αλλα παλι τα ιδια μου κανει... την δοκίμασα κ σε ενα pc φιλου αλλα καινουριο κ δεν μου παρουσιασε κανενα προβλημα εκει... πραγματικα δεν ξερω τι αλλο να κανω... Xμμ τότε ίσως είναι θέμα μητρικής. Ποιά κάρτα αντικατέστησε η GTS450? Δοκίμασε να την κάνεις και ένα bios update της μητρικής. Τροφοδοτικό / τροφοδοτικά με ποιά δοκίμασες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zxgeogr Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Πιθανον να ειναι η μητρικη γιατι το chipshet της δεν υποστιριζει pci express 2 αλλα το ειχα κοιταξει αυτο πριν την παρω κ ειδα οτι οι νεες καρτες με pci express 2.0 κ 2.1 ειναι σημβατες κ με pci express 1 κ 1.1! Δεν θυμαμαι ποια καρτα ειχα γιατι ειχε χαλασει κ την πεταξα κ εχει αρκετο καιρο... τα τροφοδοτικο που δοκιμασα ειναι τελικα ενα 700w... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ca6mio Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 RMA κατευθείαν! Ωραία διαγνωση. Μας υποχρέωσες... Φίλε το προβλημα δεν είναι στην κάρτα ούτε και στον οδηγο. Tο έχω συναντήσει κι εγω αυτο το πρόβλημα και μετά απο ψάξιμο είδα ότι ειναι αρκετα παλιο. Μάλιστα η Nvidia είχε βγάλει ανακοίνωση για τα TDRs απο τον καιρό των vista. NVIDIA statement on TDR Error Messages Some Windows Vista users have reported that their systems are displaying an error message that says: "Display driver stopped responding, but has successfully recovered." This is called a Timeout Detection and Recovery error message. Timeout Detection and Recovery (TDR) is a new feature of Windows Vista that attempts to detect problematic situations and recover to a functional desktop without forcing a reboot. Hangs can occur when the GPU is processing intensive graphics operations, typically during gameplay, and nothing is being updated on the monitor. To the user it appears that the system is frozen with no resolution to the problem; in previous operating systems users generally had to wait a few seconds and then reboot. The TDR error message "Display driver stopped responding and has recovered" lets the user know that the NVIDIA display driver (specifically the "nvlddmkm.sys" file) has been re-initialized and the GPU is reset without requiring a reboot. The only visible artifact from the recovery is a screen flicker, the result of a screen redraw. Note that some older Microsoft DirectX applications may render to a black screen at the end of the TDR, requiring the user to restart these applications. TDRs are not specific to a single driver problem, and can occur for a variety of reasons. When they occur, diagnostic information is collected in the form of a debug report that is sent to Microsoft through the Online Crash Analysis (OCA) mechanism if the user opts to provide feedback. NVIDIA encourages users to submit their own bug reports via the NVIDIA Vista Quality Assurance Program, using the keyword "TDR" in the description of the problem. The NVIDIA bug report link is here: https://surveys.nvid...8f09e040b4a437a We understand that many users have expressed frustration with this issue, and we apologize for the inconvenience. Since the NVIDIA v101.41 beta driver release, NVIDIA has been fixing many TDR issues reported by users. Our software team is currently preparing a new driver which will dramatically reduce the number of TDR errors that users have reported on the forums. Thank you for your patience. More information on TDRs can be found here: http://www.microsoft...dm_timeout.mspx. Αφού λες οτι το πρόβλημα παρουσιάστηκε μετά την αλλαγή της vga τότε μάλλον υπάρχει μια ασυμβατότητα με το στήσιμο του μηχανήματός σου, χωρίς αυτό να σημαίνει πως υπάρχει κάτι ελλατωματικο. Σε εμένα είχε παρουσιαστεί και με nvidia αλλα και με μια ΑΤI που δοκίμασα. Ξεκίνησε ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΑΓΗ RAM. Μετά από πολλα πειράματα που είχα κάνει με αλλαγή οδηγών και φρέσκια εγκατάσταση win7 δεν είδα αποτέλεσμα και εσφαλμένα θεωρούσα οτι οι μνήμες δούλευαν σωστά. Νομίζω το πρόβλημα λύθηκε με ρυθμιση του voltage στις μνημες απο το BIOS. Για αρχή θα σου πρότεινα να τσεκάρεις το pc με ένα δανεικό σετ RAM ή αν δεν μπορεις να βρεις αλλες να προσπαθήσεις να ρυθμίσεις το ρευμα στις RAM μεσα από το BIOS στην ενδεδειγμένη, απο τον κατασκευαστή, τιμή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zxgeogr Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 θα τρελαθώ.... Δοκίμασα και άλλη κάρτα στο pc μια msi gt 430και μου κάνει πάλι τα ίδια... τι μπορεί να φταίει? Μήπως έχει κάποιο πρόβλημα η μητρική με pci-express ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HALF EVIL Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Να θεωρήσουμε αυτονόητο ότι βάζεις την σωστή έκδοση των οδηγών; δλδ. για 32bit ή 64bit. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zxgeogr Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Ναι βάζω τους σωστούς drivers για win7 32bit που έχω εγκατεστημενα... Δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos- Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 ριξτον απο το μπαλκονι. :-) :-) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.