Προς το περιεχόμενο

Απορια για την ταχυτητα του δωρεαν ιντερνετ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα και καλο πασχα,

Εχω την εξης ερωτηση στο χωριο ο δημος δινει δωρεαν ιντερνετ εχω παρει ενα φλασακι για να πιανω γιατι ειμαι στην ακρη του χωριου και αποτι βλεπω λεει recieve link speed 24.0 mbps throughput απο 100.000 εως 600.000kbps signal strength -60dBm.Στο γκλομπαλ τεστ ταχυτητα λεει 0.40

γιατι τοση μεγαλη διαφορα ετσι πρεπει να ειναιτο λινκ σπιντ με το θρουπυτ?

αν παρω αλλο φλασακι καλλητερο θα πιανει πιο πολυ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

απο οσο ξερω φιλε θαναση τα δημοτικα hotspot σε περιοριζουν στην ταχυτητα και ειναι σαν να εχεις μια 512kbps συνδεση.

λογικα και με αλλο στικακι δεν θα δεις καποια διαφορα στην ταχυτητα σου

αυτο που σου βγαζει ειναι η ταχυτητα του ασυρματου.καμια σχεση με την ταχυτητα του ιντερνετ .και α.σε περιοριζουν.β.δεν μπορεις να κανεις καλο τεστ wi fi και εξαρτατε ποσα ατομα ειναι μεσα.κοινως δεν μπορεις να δεις ποια ειναι η πραγματικη ταχυτητα γιατι δεν εχεις προσβαση στον ρουτερ.ισως να μην ειναι καν adsl και να ειναι καποια οπτικη ινα.

Τωρα εχω αυτο και πιανει μονο οταν ειμαι στην βεραντα μεσα στο σπιτι οχι θελω να πιανει μεσα στο σπιτι αυτο που προτεινεις θα πιανει μεσα στο σπιτι??

αυτο που σου δειξε της alpha ειναι 500mw οχι 100 που ειναι τα κανονικα.ειναι πολυ καλο.πουλανε και 1000mw αλλα ειναι υπερβολη.οποτε ειναι σχεδον οτι καλυτερο μπορεις να παρεις.εκτος αν ειχες ορεξη να χαλασεις περισσοτερα λεφτα και να εβαζες καποιο repeater εξωτερικα απο το σπιτι σε ενα στεγανο κουτι

απλο repeater που να παιρνει κανονικα ρευμα και οχι Poe και που θα πρεπει να το βαλεις σε κανα καλο κουτακι για να μην το φαει η υγρασια κανει 50 ευρω περιπου.τωρα με την καρτα την alfa ισως να παιξει και καλυτερα απλα δεν μπορει να στο εγγυηθει καποιος αμα δεν την δοκιμασεις.σιγουρα θα παιξει πολυ καλυτερα απο την πρηγουμενη που εχεις.

οκ ευχαριστω θα το σκεφτω και θα δω τι θα παρω.

Ποτε θα προχωρησει μπροστα η Ελλαδα αραγε και θα μπορω να εχω και στο χωριο μου ιντερνετ ικανοποιιτικο πανω απο 2mbps που μπορω να πιασω τωρα :(

οκ ευχαριστω θα το σκεφτω και θα δω τι θα παρω.

Ποτε θα προχωρησει μπροστα η Ελλαδα αραγε και θα μπορω να εχω και στο χωριο μου ιντερνετ ικανοποιιτικο πανω απο 2mbps που μπορω να πιασω τωρα :(

θες την απαντηση???σιγουρα οχι σε λιγοτερο απο 2ψηφιο αριθμο χρονων.επισης να λες και ευχαριστω που εχεις και 2 mbps.γιατι σε αλλα μερη ακομα και εντος αθηνων δεν εχουν ουτε μισο mbps.oxi μακρια.παλαια πεντελη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...