panos217 Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Χαιρετω το φορουμ εχω ενα προβλημα με το πισι ...παταω το κουμπι για να ανοιξει ο υπολογιστης και ενω δουλευουν ολα τα ανεμιιστηρακια δεν δινει σημα (εικονα ) στην οθονη... πριν συμβει αυτο καποιες φορες δεν δουλευε το πληκτρολογιο και το ποντικι, μετα ενω ανοιγε ο υπολογιστης μου εβγαζε το μηνυμα " a disk read error". εβαλα το cd να το κανω φορματ και εκει που μου λεει να πατησω ενα κουμπι για να ξεκινησω την εγκατασταση πατουσα και μαυριζε η οθονη....δοκιμασα να τον ξεκινησω με την ενσωματωμενη καρτα γραφικων αποσυνδεσα και τον σκληρο και το οπτικο δισκο αλλα παλι δεν εμφανιζει τπτ στην οθονη οταν τον ανοιγω....... δοκιμασα και τις μνημες εχω μια των 2 και μια 512 τις δοκιμασα μαζι, εναλαξ αλλα και χωρις καμια μνημη αλλα το προβλημα παραμενει...επειτα ανοιξα τον υπολογιστη και ως συνηθως δεν ανοιγε η οθονη , παρατηρησα επισης οτι δεν αναβε το power led πατησα το κουμπι της επανεκκινησης και αρχησε να δουλευει κανονικα ο υπολογιστης πηρε σημα η οθονη, μετα απο λιγη ωρα το πισι εσβησε ξεφνικα τον ανοιγω και μου λεει οτι λειπει ενα αρχειο απο τα windows τον ξανακανω επανεκκινηση και απο τοτε δουλευει μια χαρα. Τι μπορει να φταιει. Θα επανελθω για κατι νεοτερο
rafail1994 Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Για βγάλε τα καλώδια του κουτιού (power,reset) και άνοιξε τον υπολογιστή σου βραχυκυκλώνοντας τα δυο pin του power. Αν δεν γίνει δουλεία και με αυτό τότε κάτι τρέχει με την μητρική
arxangelos Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Εμενα οταν δεν εδινε σημα στην οθονη ειχε καει η motherboard
panos217 Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Με jumperακι να τα βραχυκυκλωσω? Τωρα δουλευει μια χαρα παντος ... τι μπορει να φταιει?
rafail1994 Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Όχι με ένα κατσαβίδι ακουμπάς και τα δυο σιδεράκια μαζί
panos217 Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 ok θα τα δωκιμασω...αν ηταν χαλασμενη η μητρικη θα δουλευε απο χθες κανονικα?
ritakos Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Εμενα οταν δεν εστελνε σημα στην οθονη δεν ηταν κουμπωμενη καλα η RAM στην μητρικη.
rafail1994 Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Από αυτά που λες στο πρώτο ποστ φαίνεται ότι κάτι τρέχει με την μητρική μπορεί να ήταν μπόρα και να πέρασε. Αν στο ξανά παρουσιάσει θα αρχίσουμε να το ψάχνουμε περισσότερο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.