ipal Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 και η vodafone τωρα αγοραζει κινητα... π.χ: το iphone 3gs 145 ! το nokia 5800 29euro! Sony K850 12e! Exoυν τη database στο intranet τους στα μαγαζια , αρα μονο εκει 8α γινει το σχετικο παζαρι!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_dinos Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Ντροπη και αιχσος! Δεν εχουν το Θεο τους οι τυποι.. Ακους εκει nokia 5800 29euro! Δηλαδη αν παω και τους ζητησω ενα μεταχειρισμενο στα 50 ευρω, θα μου το δωσουν???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deadp Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Δε θα εχουν...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
instinct21 Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 χαχαχα το 3gs 145???? δε το βαφω μπλε και να το πεταξω στη θαλασσα καλυτερα??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris__ Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Απευθύνεται μάλλον σε κλεφτρόνια... το νού σας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PETROS13 Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 πάνε να εκμεαλλευτούν τα οικονομικά προβλήματα του καθένα.. με την κρίση στην οικονομία,αν δεν έχεις χρήματα θα το δώσεις το καλό κινητό και θα πάρεις κάποιο πιο φθηνό. (μου θυμίζει στυλ αυτών που αγοράζουν χρυσαφικά από τον κόσμο ,τώρα με την κρίση, που χρειάζεται μετρητά) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Redshift Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 και ο κατηφορος δεν εχει σταματημο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koprodogis Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Σκεφτητε ομως οτι υπαρχουν καποιοι που δεν ξερουν απο φορουμ και λοιπα και καθε χρονο με την επιδοτηση, τους μενει η παλια συσκευη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_dinos Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Σκεφτητε ομως οτι υπαρχουν καποιοι που δεν ξερουν απο φορουμ και λοιπα και καθε χρονο με την επιδοτηση, τους μενει η παλια συσκευη. Ναι, αλλα για τις συσκευες που περνανε δωρεαν με επιδοτηση δεν δινουν ουτε ενα ευρω. Εδω το Ν85 το θεωρουν παλιο και δε το περνουν, σιγα και μην παριυν κατι sagem και αλλες σαβουρες που μοιραζαν τοσα χρονια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 εγω λεω να παρω κανα κινεζικο να τους δωσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kleidokratwr Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Αν σκάσω μύτη με το 3210 και το 3330 που έχω πεταμένα εδώ και χρόνια σε κατι κούτες, πόσα θα πρέπει να τους δώσω για να τα πάρουν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papath Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 και η vodafone τωρα αγοραζει κινητα... π.χ: το iphone 3gs 145 ! το nokia 5800 29euro! Sony K850 12e! Exoυν τη database στο intranet τους στα μαγαζια , αρα μονο εκει 8α γινει το σχετικο παζαρι!!! Μπορείς να μας πείς σε ποιό κατάστημα πήγες και γίνεται αυτό? Πέρασα απο 2 καταστήματα και δεν γνώριζαν τίποτε. Οπως επίσης καλό θα ήταν να μας πληροφορήσεις (αν γνωρίζεις) σε τι κατάσταση περιμένουν να είναι το κινητό. Εχω ένα iphone 3gs προβληματικό!!! και έχει κριθεί ασύμφορο επισκευής και δεν θα με χαλαγε καθόλου να το πουλήσω με 145€ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ipal Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 σε ολα. εκτος αν το κοψανε λογω ξεφτυλας. εχουν και αφισα με τα chat phones, απο κατω το γραφει. πρεπει να λειτουργει το κινητο. και να δωσεις στοιχεια σου. τα 145 ειναι για το 16gb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parasaser Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Αν σκάσω μύτη με το 3210 και το 3330 που έχω πεταμένα εδώ και χρόνια σε κατι κούτες, πόσα θα πρέπει να τους δώσω για να τα πάρουν; ένα κατοστάρικο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.