lavezzi7 Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Καλημέρα και Καλή Ανάσταση σε όλους καταρχής. Θα αγοράσω κινητό σε 1-2 εβδομάδες,βρίσκομαι ανάμεσα σε τρία κινητά και θέλω να είμαι σίγουρος ότι θα κάνω την καλύτερη επιλογή.Θα ήθελα να ρωτήσω λοιπόν για να μην τα πολυλογώ ποιο από τα 3 προτείνεται: ZTE Blade Vodafone 845 Sony Ericsson X10 mini Είναι με σειρά προτίμησης από όσα έχω προλάβει να διαβάσω στο φόρουμ και γενικά στο ίντερνετ.Για το X10mini θα πήγαινα αλλά ένα ψάξιμο εδώ με έκανε να αναθεωρήσω τις απόψεις μου.Ψάχνω ένα smartfone που να έχει πρόσβαση σε πολλές εφαρμογές και να ''κρατήσει'' για πολλά χρόνια,σε λογικές πάντα τιμές. Μπορείτε να μου πείτε ποιο από τα 3 να επιλέξω και γιατί,εκτός αν υπάρχει και κάποιο άλλο που να μην το έχω εντοπίσει.Επίσης,τι έξοδα θα χρειαστεί να κάνω ακόμα για αυτό π.χ. κάρτα μνήμης,εφαρμογές κτλ. Ευχαριστώ προκαταβολικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 από αυτά τα 3 που παραθέτεις, το zte blade έχει ένα αδιαφιλονίκητο ατού: έχει τρομερή υποστήριξη από online κοινότητα, με λύσεις σε bugs και προβληματάκια και πολλές customιές που το ανεβάζουν πάρα πολύ. Το joy είναι το πιο φθηνό, αλλά έχει ήδη πάρει παράταση ζωής από τη vodafone επειδή ακόμη πουλάει, οπότε όπου να'ναι θα «τελειώσει» σαν κινητό, έτσι κι αλλιώς δεν είναι και κάτι ιδιαίτερο για να συνεχίσει να το στηρίζει η κοινότητα από μόνη της (όπως τα εκπληκτικά και απέθαντα Desire και Galaxy S), για τη vodafone ούτε λόγος. Όσο για το mini, δεν θα το πρότεινα σε κανέναν πλέον. Ίσως αν κόστιζε το ΠΟΛΎ όσο το joy, να έπαιρνα κανένα για καβάντζα, με τόσο που ζητάνε, με τίποτε. Πιθανόν υπάρχουν κι άλλες λύσεις στα χρήματα αυτά, αλλά δεν έχω κάτι σίγουρο να σου προτείνω. Έχουν αναφερθεί κά'να δυο που αναμένονται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ootyposoo Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Έχω δουλέψει Blade μιας και είμαι κάτοχος του, και λίγο το Mini! Λοιπόν έχουμε και λέμε.. Το blade υπερτερεί σημαντικά στον τομέα hardware έναντι και των άλλων δυο κινητών που ανέφερες, και σε κοντινές τιμές καλύτερο κινητό ΔΕΝ θα βρείς(από θέμα επιδόσεων πάντα), μην ξεχνάς όμως ότι για να το χαρείς το κινητό όπως το χαίρονται οι περισσότεροι στο forum και έχουν να το λένε θα πρέπει να έχει τι διαθέσει να το πειράξεις λίγο, να ξεκλειδώσεις την RAM και να αλλάξεις ROM(έκδοση λογισμικού!)! Έπειτα έχουμε το λογισμικό! Το android το οποιο είναι εγκατεστημένο και στα τριεα από τα κινιτά που ανέφερες έχει παρα πολλές εφαρμογές και μάλιστα κάποιες πολλή καλές ακόμα και δωρεάν πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα χρειαστείς να χρεωθεί για τις βασικές ανάγκες, ακόμα όμως και αν χρειάζεσαι κάτι που δεν διατίθεται δωρεάν η χρεώσει είναι ελαχιστη! Το blade νικάει και πάλι έναντι των άλλων κινητών γιατί official υποστηρίζει android 2.2(Η wind λέει ότι σε λίγο καιρό θα την έχουμε διαθέσιμη), όμως UNofficial(και φυσικά πολλοί πιο αποδοτικά) έχουμε Android 2.3 στο blade την τελευταία έκδοση android για smartphones! Το θέμα είναι η αντοχή κάτι στο οποιο αναφέρθηκες... Πολλά χρονια ζωής πιστεύω και βάσει δικών μου εμπειριών κανένα από τα τρία αυτά κινητά δεν μπορεί να σου την προσφέρει, και γενικός κανένα κινητό που κυμαίνεται σε αυτές τις τιμές(και λίγο παραπάνω)... Υπάρχουν φυσικά τρόποι να αυξήσεις την ζωή του κινητού σου, αγοράζοντας μια θήκη και προστατευτικά για την οθόνη σου! Αυτά μαζί με μια micro SD 16GB να κάνει κάνα 40euro(ίσως λέω και πολλά).. Θυμήσου μιλάω και για τα τρία κινητά! Όμως από όλα αυτά που σου είπα για εμενα μονο η κάρτα μνήμης είναι το άκρως απαραίτητο! Άρα η extra χρεώσει του κινητού σου θα είναι γύρο στα 25-30Eura! Τώρα αν θες να κινηθείς σε κάτι άλλο εκτός των τριών που αναφέρεις κάπως πιο ποιοτικό κατασκευαστικά και σε παρόμοιο bugdet μπορεί να θες να περιμένεις το Huawai X5 το οποιο λέγεται ότι θα κοστίζει 200E! Φυσικά καλύτερο hardware από αυτά που έχουμε πει όχι υπερβολικά καλύτερο αλλα καλύτερο! Αυτά... Ενολίγοις σου προτείνω εκ των τριών το Blade! Αν το θέμα τις αντοχής τελικά δεν είναι κάτι τόσο σημαντικό για εσένα, αλλιώς κινήσου κάπου αλλου ίσως πιο ψιλά όσον αφορά το bugdet! Ελπίζω να βοήθησα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anta_n Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Kι εγώ από αυτά που αναφέρεις το Blade θα έλεγα, εκτός και αν για design λόγους προτιμάς το Χ10 το οποίο είναι πολύ βολικό εργονομικά αλλά απλά δεν είναι όσο καλό μπορεί να γίνει το Blade. Η ΖΤΕ δεν έχει βγάλει κι άλλο ενα τώρα τελευταία; Αυτό δε το κοιτάς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ootyposoo Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Αν λες για το Racer που είναι Cosmote, είναι πιο φτηνό αλλά στα επίπεδα του Μινι όμος πολη φτηνότερο, σε λίγο καιρό απο όσα ξερω θα βγάλει το Skate που θα είναι πολύ καλήτερο γύρο στα 200 με 250! ναι θα αξίζει και αφτό τα λεφτά του! Επίσης σε μάκρος χρόνου περιμένουμε το κινιτό ZTE σε συνργασία με την Intel, τότε πιστεύω θα αντικρήσουμε κορυφή! αλλά αφτο θέλει καιρό ακόμα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lavezzi7 Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους για τις γρήγορες και άμεσες απαντήσεις σας.Όπως φαίνεται στο blade θα καταλήξω. Το ZTE Skate είναι αρκετά καλύτερο του blade?Πόσο θα κυμαίνεται περίπου η τιμή του?Αξίζει η αναμονή?Έχω διαβάσει ότι το καλοκαίρι θα είναι διαθέσιμο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ootyposoo Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Το Skate θεωρουν High-End κινιτό δηλαδη ένα κινιτό πολύ καλών επηδόσεων! Την τιμή του την θέλουν (η ΖΤΕ δηλαδή) κοντά στου Blade άρα κατα την γνώμη μου δεν θα ξεπερνάει τα 250 σε καμεία περίπτωση! Όμως και πάλι είναι αρκετά παραπάνω από το bugdet που κιμένεσαι αυτήν την στιγμή! Τώρα πέροντας υπόψην το hardware αξίζει, το θέμα είναι εσύ πόσο χρειάζεσαι ένα smartphone αφτήν την στιγμή! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lavezzi7 Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Το θέμα είναι αν αξίζει η αναμονή μέχρι να βγει...ακριβή ημερομηνία δεν έχουμε. Εγώ δεν έχω πρόβλημα να περιμένω για κάτι πολύ καλύτερο και πιο καινούργιο αν φυσικά αξίζει η αναμονή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ootyposoo Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Εγώ θα περίμενα στη θέση σου! Ακόμα και αν το μάθενα πριν μήνα+! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lavezzi7 Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Και εγώ αυτό λέω τελικά να κάνω αν και με προβληματίζει λίγο το μέγεθος...φοβάμαι μην είναι πολύ μεγάλο Μέχρι Ιούνιο-Ιούλιο πιστεύω να έχει βγει Ελλάδα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.