Προς το περιεχόμενο

Καρτο- Internet

1000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Χαίρεται!

Χρησιμοποιώ ένα usb stick της Vodafon για σύνδεση στο net και αυτό που παρατηρώ και μου κάνει φοβερή εντύπωση είναι, πως κατά τη διάρκεια της σύνδεσης μου τραβάει το 50% του επεξεργαστή. Εν ολίγοις αντίο οικονομία ρεύματος αφενός και αφετέρου είναι λογικό να ταλαιπωρεί το μηχάνημα τόσο;

Το δοκίμασα σε 2 μηχανήματα. Σε ένα Vaio i5 καθώς και σε ένα desktop με έναν 8600. Ίδια συμπεριφορά και στα 2. Παίζει κανά κόλπο που δε γνωρίζω ή απλά έτσι δουλεύουν τα sticks;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

έχω χρησιμοποιήσει κι εγώ το usb της vodafone (K 3565-Z) αρκετές φορές αλλά χωρίς το λογισμικό το δικό της.

έχει αναφερθεί από πολλούς ότι είναι λίγο βαρύ. προσωπικά δεν το έχω δοκιμάσει ούτε μια φορά.

εγώ θα σου πρότεινα να χρησιμοποιήσεις το Join Air.

το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ρυθμίσεις το apn στις ρυθμίσεις του προγράμματος.

επίσης με το συγκεκριμένο πρόγραμμα μπορείς να μπεις και μέσω δικτύου άλλης εταιρίας κινητής.

το μηχανημα δεν θα παθει κατι το θεμα ειναι απλα οτι θα σου φαει την μπαταρια.την λυση στην εδωσαν ποιο πανω.επισης δες μηπως καμια πιο νεα εκδοση του προγραμματος ζοριζει λιγοτερο το μηχανημα

Δε το πήρα χαμπάρι πως το πόσταρα 2 φορές..

Προσπάθησα να χρησιμοποιήσω το Join Air αλλά δε μπορώ να το κάνω με τίποτα να δουλέψει. Μήπως μπορείς να μου πεις εσύ τι έβαλες στις ρυθμίσεις;

δεν πειραζει για το δευτερο θεμα.μαλλον το πιασε δυο φορες το submit.το εκλεισα για να σου απαντανε ολοι εδω.κατα τα αλλα για το αλλο θα σου απαντησει ο φιλος που στο ειπε.

αν πας στο settings->connection έχει μερικές έτοιμες ρυθμίσεις για ορισμένα δίκτυα.

προφανώς δεν υπάρχει της vodafone ελλάδας.

φτιάξε ένα καινούργιο σύμφωνα με αυτά που έχει ή τροποποίησε κάποιο από τα έτοιμα.

το μόνο που αλλάζει είναι το apn address και τα 2 πεδία πιο κάτω User name, password.

δε χρησιμοποιώ πλέον vodafone internet και δε θυμάμαι τις ρυθμίσεις.

νομίζω πρέπει να είναi:

apn: webkarta.vodafone.gr

αν δε δουλέψει αφήνοντας κενό το Username και το password δοκίμασε να βάλεις user και pass αντίστοιχα.

βασικά κοίτα στο πρόγραμμα της vodafone ποιο apn χρησιμοποιεί.

δοκίμασε να το βάλεις όπως το έχω στη φωτό.

το password είναι pass αλλά πιθανόν να δουλέψει βάζοντας μόνο το apn.

post-141043-0-09058000-1303574339_thumb.jpg

1000 ευχαριστώ!!

User και pass δε χρειαζόταν παρά μόνο user name (vodafon)και αριθμό κλήσης (*99#). Στό apn βάζουμε web.session

To μηχάνημα πλέον δουλεύει ρελαντί!! B)

τι παραπανω εχει το προγραμμα της vodafone απο αυτο το προγραμμα και σκιζει ολο το PC???μαλλον τιποτα θα ειναι η απαντηση περα οτι εχει ετοιμες τις ρυθμισεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...