anafleksh Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Καλησπέρα, Ήθελα να μάθω αν υπάρχει κάποιος τρόπος να δω για παραδειγμα στον Δισκο μου (C:/)καθε προγραμμα ποσο πιανει (GB)ωστε να το κανω αφαιρεση αν ειναι αχρηστο. Με αποτελεσμα να αυξηθει παλι ο χωρος αποθηκευσης μιας και εχω φτασει στο 464/465 GB που πιανει ο υπολογιστης χωρις να εχω ιδιαιτερα πραγματα... Ευχαριστω πολυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonl Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Δες το Treesize. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikomas50 Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Στην καρτέλα "Γενικά" των Ιδιοτήτων του δίσκου υπάρχει ένα πλήκτρο που γράφει πάνω "Εκκαθάριση δίσκου" Πάτησέ το και κάνε την εκκαθάριση απ' εκεί. Επίσης μπορείς να αδειάσεις το φάκελο C:\Windows\Temp από όλα τα περιεχόμενά του καθώς και τα περιεχόμενα (αρχεία και φακέλους) από το φάκελο C:\WINDOWS\SoftwareDistribution\Download. Ανάφερε και το λειτουργικό σου για να σου υποδείξω και άλλους φακέλους για άδειασμα χωρίς να δημιουργηθεί πρόβλημα στο σύστημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_BASSstarlet_ Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 CCleaner Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Δες το Treesize. Εγκρίνω. Θα σου δείξει τον κάθε φάκελο και υποφάκελο πόσο χώρο πιάνει. Δεν ξέρω όμως κατά πόσο θα μπορέσεις να αδειάσεις χώρο. Πρόσεχε τι σβήνεις, μακριά από φακέλους συστήματος. Επίσης, αν έχεις vista/7 θα έχεις (μάλλον) και ένα αρχείο hiberfil.sys χύμα στον C: που θα πιάνει τόσο χώρο όσο και η μνήμη που έχεις. Αν δεν χρησιμοποιείς την αδρανοποίηση τότε μπορείς να την απενεργοποιήσεις και να καθαρίσεις το αρχείο αυτό. Στην καρτέλα "Γενικά" των Ιδιοτήτων του δίσκου υπάρχει ένα πλήκτρο που γράφει πάνω "Εκκαθάριση δίσκου" Πάτησέ το και κάνε την εκκαθάριση απ' εκεί. [...] Να προσθέσω ότι στην στο ίδιο μπορείς να καθαρίσεις και τα παλαιότερα αρχεία επαναφοράς. Τα αναφέρει σαν σκιώδη αντίγραφα και στα vista είναι στην καρτέλα Περισσότερες επιλογές. Θα σου καθαρίσει όλα τα σημεία επαναφοράς συστήματος εκτός από το τελευταίο. Είναι και στα 7άρια κάπου εκεί. Τέλος, για τα Vista πάλι, πάνε Έναρξη-Εκτέλεση και δώσε cmd Μόλις ανοίξει δώσε compcln και θα σε ρωτήσει αν θέλεις να ενσωματώσεις όλα τα sp χωρίς την δυνατότητα αφαίρεσης τους. Γύρνα το πληκτρολόγιο στα Ελληνικά και πάτα ν (για "ναι"). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
avraam5 Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 http://www.foldersizes.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anafleksh Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Ευχαριστω παιδιά, Όμως μου είπατε να κάω εκκαθάριση δίσκου... Εγώ δεν θέλω να καθαρίσω όλο το δίσκο με αποτέλεσμα να χάσω κάποια πράγματα που θέλω.. Διορθώστε με αν κάνω λάθος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikomas50 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Όμως μου είπατε να κάω εκκαθάριση δίσκου... Εγώ δεν θέλω να καθαρίσω όλο το δίσκο με αποτέλεσμα να χάσω κάποια πράγματα που θέλω.. Διορθώστε με αν κάνω λάθος. Δεν πρόκειται να χάσεις τίποτε από τα πράγματα που θέλεις αν ακολουθήσεις αυτά που σου υπεδειξα παραπάνω. Εκκαθάριση δεν σημαίνει "Πλήρης διαγραφή περιεχομένων" αλλά "Επιλεκτική αφαίρεση άχρηστων αρχείων". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Επειδή εδώ προβλέπουμε και απαντάμε και σε μελλοντικές ερωτήσεις , σου απαντήσαμε για το πρόγραμμα που θα χρειαστείς (treesize) και στην συνέχεια σου προτείναμε τρόπους για να ξεφορτώσεις τον δίσκο σου από άχρηστα αρχεία. Κανείς μας δεν σου είπε κάτι που θα σε κάνει να χάσεις κάτι που θέλεις. Αν ακολουθήσεις τις οδηγίες θα αδειάσεις μερικά gb από τον δίσκο για αρχή και μετά βλέπεις τι άλλο θέλεις να σβήσεις από αυτά που έχεις μόνος σου. Αν και νομίζω ότι η αγορά ενός εξωτερικού 1TB δίσκου θα σε βοηθούσε πολύ (ή ακόμα και εσωτερικού αν έχεις desktop) Οι εσωτερικοί ξεκινάνε από 50€ και οι εξωτερικοί από τα 60€. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.