antana Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Έχω ένα σκληρό δίσκο wd my book 1tb ενός φίλου (προσπαθώ να του ανακτήσω τα αρχεία του), ο οποίος αναγνωρίζεται κανονικά από το σύστημα μου. Πρόσπάθησα με πάρα πολλούς τρόπους να τον κάνω να δουλέψει, ακόμα και σε linux το δοκίμασα (εκεί δεν τον αναγνωρίζει). Μπαίνω μέσα στο σκληρό αλλά δείχνει να μην έχει αρχεία. Ούτε format δεν μπορεί να γίνει (είναι RAW και έχει προστασία εγγραφής). Πως μπορώ να κάνω ανάτηση των αρχείων του; Επίσης δοκίμασα και το testdisk και το chkdisk, αλλά τίποτε. Μέχρι και το Data Recovery Wizard δοκίμασα αλλά τίποτε (στο πρόγραμμα που έτρεξα, δεν εμφανίζει καν το προβληματικό δίσκο). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Αν δεν έχει εγγύηση βγάλ' τον απ' το κουτί και καν' τον εσωτερικό και Active File Recovery. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antana Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Τον έβγαλα από το κουτί και αφού ξεβίδωσα την εξωτερική τροφοδοσία ρεύματος και υποδοχής δεδομενων τον κούμπωσα ως 2ο εσωτερικό δίσκο μέσα στον πύργο μου και κατάφερα να μεταφέρω τα αρχεία του σε έναν εξωτερικό δίσκο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 οποτε μπορει να εχει παθει κατι το Κουτι του δισκου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.