APsD Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Καλησπέρα και χρονια πολλα, Υπάρχει δυνατότητα να κλειδωσω το κουμπί επιλογών που βρίσκεται τερμα δεξια στον CHROME? Ο μικρή εχει μαθει κ σβήνει ιστορικά και θέλουμε να δουμε γιατι. Με αλλα λόγια θέλω τουλαχιστον να μην μπορει να σβηστεί το ιστορικό.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PCharon Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Δε γίνεται, δε βλέπω δυνατότητα για master password στις ρυθμίσεις. Αλλά και να γινόταν η "μικρή" θα μπορούσε να ανοίγει αυτά που θέλει σε "incognito window", οπότε πάλι δε θα καταγραφόταν κανένα ίχνος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
APsD Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Αυτο το incognito windows ουτε εγω δεν ξερω τι ειναι. Υπάρχει καποιο αντιστοιχο κλείδωμα στο firefox? Στην αναγκη να αλλαξω browzer Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PCharon Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Αυτο το incognito windows ουτε εγω δεν ξερω τι ειναι. Απλά ανοίγεις ένα τέτοιο και οτιδήποτε site επισκεφθείς και όποια πληροφορία περάσει δεν καταγράφεται πουθενά στα αρχεία του Chrome, με το που το κλείσεις είναι σα να μη μπήκες. Δε χρειάζεται καν να κάνεις το κόπο να διαγράψεις ιστορικό κτλ. Την ίδια λειτουργία την έχει επιλεκτικά και ο Opera. Δε νομίζω πως μπορείς να αποτρέψεις το χρήστη να σβήνει το ιστορικό σε κανένα φυλλομετρητή. Αν ο υπολογιστής είναι δικός σου μπορείς να βάλεις ένα keylogger και να τον ρυθμίσεις κατάλληλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
APsD Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Δικος μου είναι. Αυτο με το keylogger τι εννοεις να το ρυθμίσω καταλληλα? Να το ρυθμίσω να κανει τι δλδ? Μπορει ενα keylogger να κραταει ιστορικό απο τις σελιδες που μπαίνει το pc? Ξερεις καποιο τετοιο να μου πεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PCharon Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Τα keyloggers ενεργούν στο παρασκήνιο και μπορούν να κρατούν κάθε τί που πληκτρολογείς σε αρχείο, καθώς και screenshots μερικά από αυτά (ακόμα πιο βολικό τα screenshots). Μερικά από αυτά έχουν και συμβατότητα πχ με τον ΙΕ και κρατάνε απ'ευθείας ιστορικό των διευθύνσεων που πέρασαν στην address bar κι άλλες δυνατότητες. Να το ρυθμίσεις εννοώ ώστε να κάθεται στο παρασκήνιο κρυφό να μη φαίνεται και να κρατάει αυτά που θες. Μετά μόλις πας εσύ στο PC βλέπεις στο αρχείο του τί έχει πατηθεί. Επίσης πρέπει να ρυθμιστεί και το όποιο antivirus/antimalware σε περίπτωση όπου τα θεωρεί ιό και βαράει. Υπάρχουν πάρα πολλά τέτοια προγράμματα, τα περισσότερα σόι είναι εμπορικά. Δε μπορώ να σου προτείνω συγκεκριμένο διότι έχω καιρό να ασχοληθώ και δε ξέρω ποιά κυκλοφορούν πιο πολύ τώρα και σε τί επίπεδο λειτουργικότητας βρίσκονται. Αν ψάξεις στο G κι αν δοκιμάσεις μερικά, όλο και κάποιο θα σου κάνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nilosgr Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Θα πρότεινα το SpyBoss KeyLogger PRO, δεν είναι free, αλλα με torrent κλπ μπορείς να το βρείς... Στην τελική βάζεις το trial, ισα ισα να δεις γιατί σβήνει το ιστορικό η μικρή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
APsD Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Ευχαριστω πολυ παιδια. Θα το δοκιμασω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.