kallias1986 Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 περναω σαν iso μια ταινια blu-ray στο pc μου.την κανω mount και δεν μπορω να την δω ουτε με power dvd ουτε με κανενα player,εχει κανεις φιλος καμια λυση? ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Το PowerDVD νομίζω ότι δεν αναπαράγει bd από τον σκληρό δίσκο, μόνο από δισκάκια. Δοκίμασε με το Total Media Theatre. Αν δεν ανοίγει το iso ίσως να χρειαστεί να το κάνεις mount με το daemon tools lite ή το Virtual Clone Drive. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kallias1986 Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Το PowerDVD νομίζω ότι δεν αναπαράγει bd από τον σκληρό δίσκο, μόνο από δισκάκια. Δοκίμασε με το Total Media Theatre. Αν δεν ανοίγει το iso ίσως να χρειαστεί να το κάνεις mount με το daemon tools lite ή το Virtual Clone Drive. ολα καλα εβαλα το daemon tools και δουλεψανε ολα ρολοι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.