Προς το περιεχόμενο

No signal

paulchro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καησπερα, εχω το εξης προβλημα. Πρα μια καινορια ψυκτρα για τον επεξεργαστη. Εβγαλα την μητρικη γιατι επρεπε να μπει απο πισω αλλαξα την παστα στον επεξεργαστη, εβαλα ΟΛΑ τα καλωδια σε καρτα γραφικων, σκληρο κτλ. Ανοιξα τον υπολογιστη δουλευουν ολα, (ο ηχοσ στην αρχη δεν ακουγεται ομως - το beep-) και δεν εχω σημα στην οθονη. Τα ελενξα ολα. Μνημες, επεξεργαστη κτλ. Τι μπορει να φταει?

Δημοσ.

Το καλωδιο του επεξεργαστη το εβαλες?(αν και αναρωτιεμαι ποση παστα θα εβαλες στον επεξεργαστη).

Στο κανουριο πισι που εστησα χτες εβαλα σιγουρα πιο πολυ παστα. Δεν νομιζω οτι ειναι αυτο. Το λαμπακι της μητρικης αναβει κανονικα.

Παιζει να ειναι οι βιδες? :whistle:

Δημοσ.

Δεν απάντησες όμως αν έβαλες το καλώδιο τροφοδοσίας του επεξεργαστή. Αυτό που λες με τις βίδες θα πρέπει να έβγαλες τους αποστάτες που δεν χρειάζεται τέτοιο πράγμα για να αλλάξεις μία ψήκτρα.

Δημοσ.

Δεν απάντησες όμως αν έβαλες το καλώδιο τροφοδοσίας του επεξεργαστή. Αυτό που λες με τις βίδες θα πρέπει να έβγαλες τους αποστάτες που δεν χρειάζεται τέτοιο πράγμα για να αλλάξεις μία ψήκτρα.

Την ξεβιδωσα ολη για να βαλω την ψυκτρα. Ναι φυσικα κ το εβαλα.

Δημοσ.

Οι αποστάτες είναι κάτι μεταλλικά πραγματάκια τα οποία βιδώνουν πάνω στο κουτί. Έλεγξε μία το καλώδιο που συνδέει την οθόνη μήπως δεν έχει πατήσει καλά και δεν φαίνεται τίποτα.

Δημοσ.

ο υπολογιστης δουλευει κανονικα?πχ ανεμιστηρια κ τετοια κ απλα δεν εχεις εικονα?τα power button κτλ του κουτιου τα εχεις βαλει σωστα στη μιτρικη?επισηης δοκιμασε κ με καμμια αλλη καρτα αν εχειις να δεις αν εχεις εικονα

Δημοσ.

ο υπολογιστης δουλευει κανονικα?πχ ανεμιστηρια κ τετοια κ απλα δεν εχεις εικονα?τα power button κτλ του κουτιου τα εχεις βαλει σωστα στη μιτρικη?επισηης δοκιμασε κ με καμμια αλλη καρτα αν εχειις να δεις αν εχεις εικονα

Ολα κανονικα. Παρατηρησα 2-3 στραβα πινακια στο socket του επεξεργαστη. Αλλα οχι πολυ. Ισα ισα. Μηπως τα στραβωσα με το βαλε βγαλε?..

Δημοσ.

παει το LOL πες στον αδελφο σου :P:p

το ξεκουμπωσες κανονικα τον επεξεργαστη?οταν τον εβαλες μηπως το ζορισες κτλ,

Τον επεξεργαστη τον εχω βγαλει 20 φορες. Τωρα χαλασε? Ολα χαλανε στα χερια μου μου φαινεται! Θα κανω μια μικροχειρουργικη επεμβαση και θα δουμε. Το πολυ πολυ να παρω μια.

Δημοσ.

Βγαλε και βαλε τις μνημες ...

Ασε μονο μια για αρχη και πατησε τη καλα και σταθερα ....

Χρονια πολλα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...